به نظر من پشیمان بودن زمانی معنی پیدا میکنه که اگر به ایشون رای نمیدادیم قرار بود کس دیگه ای رو انتخاب کنیم. خوب فعلا الان نقدها شدیدا به ایشون متمرکز شده که بودجه مشکلاتی داره و گرونی ها قراره بیاد و ... اولا با استفاده از همین رسانه ها ناراضی بودن و مخالفتمون رو میتونیم اعلام کنیم ثانیا باید یک مقدار هم به خودمون بیایم. ایا به غیر از این هست که خودمون هم اتحاد کافی برای حل مشکلات نداریم ( و اعتراضمون رو نمیتونیم به صورت عملی نشون بدیم، ؟؟؟) قبول کنیم به بلوغ احتماعی نرسیدیم... ولی ادعای دموکراسی داریم.
من که پشیمانم با چه آرزویی به ایشان رای دادم نه تنها من که همه خانوده ام اما ایشان به وعده هایی که به مردم آذربایجان داده بودند نه تنها عمل نکردند که اوضاع بدتر هم شد ما دو مطالبه اصلی داشتیم اول نجات دریاچه ارومیه دوم تدریس زبان تورکی آذربایجانی در مدارسمان که متاسفانه هیچ کدام عملی نشد ونخواهد شد . دیگر از این به بعد به وعده هیچ کسی اعتماد نخواهم کرد
1- یک روزی شخصی برای ریاست جمهوری کاندید می شود و به خاطر صحبتها و و عده هایش رای می آورد. 2- این شخص به دلایل مختلف که می تواند تقصیر او هم باشد موفق به برآورده کردن وعده هایش نمی شود. 3- چنانچه این شخص از اول برنامه هایش را مشخصا برای برآورده کردن وعده هایش بیان می کرد و در ادامه نیز دلایل عدم حصول آنها را با مردم در میان می گذاشت و همچنین تلاشهایش را در رفع مشکلات بیان می کرد و برنامه های به روز شده اش را نیز نشر می داد، آنگاه رای دهندگان می توانستند هنوز به ایشان اعتماد کنند. 4- آقای روحانی به جای نزدیک ماندن به مردم هر روز از مردم دورتر شدند و بیش ز آنکه با مردم صحبت کنند و مسائل را در میان بگذارند سکوت کردند، نتایج عملی هم که راضی کننده نبود، نتجه آنکه عده ی زیادی حالا ابراز پشیمانی می کنند. (در این میان اطرافیان ایشان مانند آقای آشنا اثرات منفی زیادی داشتند و ناهمانگی بین اجزای کابینه که به وضوح دیده می شود نیز نمره منفی ایشان را بیشتر کرد و ...)
من به شعارهای ایشون رای دادم نه به شخص ایشون.تا حالا که به هیچ کدوم از شعارهاش عمل نکرده.اگه به همین شکل پیش بره در انتخابات بعدی تمام تلاشمو میکنم که هیچ یک از اطرافیانم به هیج کسی رای ندهند .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
من از 88 به اینور دارم اینکارو میکنم
ناشناس
||
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
به شعار رای دادن قطعا اشتباه است. این همه فریاد زدیم که افزایش نقدینگی ناچارا بی ارزش شدن پول ملی و تورم و چند برابر شدن قیمت دلار را به دنبال دارد کسی گوش نمی کرد. برای آنهایی که به وضعیت واقعی توجه می کردند و منتظر نتایج غیر قابل فرار بودند اتفاق جدیدی نیفتاده و همه چیز مطابق انتظار پیش می رود و این تازه شروع داستان است..
من ازرای به روحانی پشیمان نیستم .زیرا شرایطی که جبرا پیش روی روحانی است نا چارا بعضی از راهکارهای روحانی بهترین راه حل چون با دست بسته باید ازدیواربالا بره.رئیس جمهور اختیارات محدودی دارد .ونمی تواند مشکلات اساسی وازریشه حل کند.باید بپذیریم رئیس جمهور درایران با روسای جمهور سایرکشورها فرق دارد وازقدرت کمی برخورداراست .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
دلیل نمیشه که چون شرایط جبرا اینه پس هر چی آید خوش آید...میتونن قبول مسئولیت نکنن...خیلی سادست...یه بنا هم کاره نصفه نیمه و گند زده ی یه بنای دیگه رو قبول نمیکنه ادامه بده چه برسه به مسئولیته خطیر ریاست جمهوری...