من سالهاست که فقط سایت خبری تابناک رو میخونم آفرین به شجاعتتون که به این مسائل موشکافانه نگاه میکنید ولی چرا ما با این همه ادعایی که در مورد اقتدارمون در منطقه و خاورمیانه داریم و باور داریم که کشور قدرتمند منطقه ایم، زورمون به مفسدان، رانت خواران، نجومی بگیران و.... در داخل نمیرسه چرا سپاه که به فرموده امام (رض) برای حمایت از مستضعفین و از بطن مستضعفین بوجود آمد هیچ عکس العملی نشون نمیده مگر جز اینه که هر اختلاس یا فساد اقتصادی ظلم به ملته و اصلی ترین آرمان انقلاب مقابله با ظلم و حمایت از مظلوم بوده وهست.من از سپاهیان غیور استدعا دارم این قدر که در بیرون از مرزها شجاعت به خرج میدن در داخل هم شجاعانه برخورد کنن.
تابناک جان عزیزم
دوستت دارم
یه مدتیه خیلی از ته دل ما می نویسی !!!!
اون نظر سنجی 96 درصد ناراضی (البته اون 4 درصد هم انگشتشون اشباهی خورده بود روی گزینه موافق) و چندین مقاله کارشناسی شده وجالب و حرف حق !
فقط یکم این روزها مواظب خودت باش !! چون داری مسائل مهمی رو بازگو می کنی فقط یک خواهش داشتم یک مقاله هم در رابطه با لزوم عدم استفاده از کیسه های نایلونی به هنگام خرید و اتخاذ تدابیر لازم از طرف مسئولان مربوطه (البته مسئولانی که تابغیت کانادا را ندارن و فرزندانشان هم در خارج از کشور نیستند) و لزوم رعایت و حفظ محیط زیست از طرف مردم همیشه در صحنه!!
ممنون تابی