احتمالاً مجلس ایران خیلی بیشتر از کنگره آمریکا پر از دکتر(!) و پروفسور(!!) است ولی واقعاً توان و سواد انجام کار اصلی شان که مقننه است را ندارند. نماد شعور نمایندگان مجلس همان عضو محترم بود که اخیرا تفاوت شورای عالی امنیت ملی ایران و شورای امنیت سازمان ملل را نمیدانست. افتخارشان یک سخنرانی تکراری با صدای بلند است و در روستاهایشان برای اشاعه چنین باد هوا بنر سپاس نصب می کنند.
مجلس مردمی باید قوانینی تصویب کند که به درد مردم بخورد و عدالت در آن رعایت شود ولی قوانین زیادی نوشته شده که به ضرر مردم است و عدالت در آن رعایت نشده و به فکر سر کیسه کردن مردم است چند نمونه :
ثبت سند خودرو در محضر - مالیات ارزش افزوده بر کل مبلغ طلای خریداری شده - اضافه کردن چند بند بیخود به قبوض آب ، برق ، تلفن و گاز برای گران کردن آن
مجلسیان محترم توجه فرمایند اگر بیشتر از قیمت تمام شده خدمات از مردم بگیرند دزدی محسوب شده و در روز جزا مجازات خواهد داشت.
پس تقاضا دارم قوانین بیخودی بررسی و تعدیل شوند.
در گزارش شما چند جا ابهام وجود داره که من فکر می کنم به عمد نادیده گرفته شدن. اول اینکه کنگره امریکا رو با روز های کاریش سنجدید و مجلس ایران رو با جلسات. واضح هست که کنگره در همه ی روزهای کاری جلسه نداره پس 182 روز کاری کنگره لزوما مساوی 182 جلسه نیست.
مورد دوم اینکه قانون پیشنهادی دولت به مجلس "لایحه" و قوانینی که توسط نماینده ها نوشته میشه رو "طرح" می نامند. اما در کنگره امریکا تفاوتی بین این دو وجود نداره و همگی لایحه خونده میشن. پس لوایح تصویب شده کنگره همگی توسط نمایندهگان اونها نوشته نشده.
سوم اینکه تعداد اعضای کنگره حدود 200 نفر بیش از مجلس هست و کمیسیون های کنگره واقعن بر روی موضوعات مربوط به خودشون کار پژوهشی انجام میدن و منتظر ارایه قانون توسط دولت نیستن تا بر روی اونها ماه ها چونه بزنن. این موضوع باعث میشه قوانین مثبت تر و عملی تری طرح بشه.
نمایندگان مجلس ما را کسانی تشکیل می دهند که وابسته به جناحهای سیاسی باشند تنها چیزی که در مجلس ما بدان توجه نمی شود تخصص است . شورای نگهبان متاسفانه فقط به چند پارامتر انقلابی بودن ، وابسته به فلان جناح بودن ، التزام عملی به اسلام و... داشتن را کافی می داند. آیابررسی صلاحیت تخصصی بعهده شورای نگهبان نیست ؟ آیا به کارگماردن افراد متخصص جزء قانون اساسی ما نیست ؟ اگر نیست پس باید شورای نگهبان دیگری برای بررسی و تشخیص وشناسایی متخصیصن به تعداد کمیسونهای مجلس شورای اسلامی به مردم معرفی نماید . یعنی باید به تعداد افرادی که در کمیسونهای مجلس متخصص نیاز داریم وارد مجلس کنیم نه از هرکس که خوشم آمد .
اولا تشکر از گزارش مستند و تجریه و تحلیل کارشناسانه ای که جهت آگاهی افکار عمومی ارائه نمودید
دوما جناب کدخدایی هم به نوعی از ابواب ابوالمشاغل محسوب هستند مثل حقوق دان شورای نگهبان، سخنگوی شورای نگهبان، رئیس مرکز پژوهشی خودش ، استادی دانشگاه و درگیر بودن با پایان نامه های متعدد، ریاست دفتر رئیس مجلس خبرگان که انشاالله هیچ مغایرتی با قوانین چند شغله بودن ندارد و حضور و عضویت کم و بیش مهم جاهای دیگر و سفر به استانهای مختلف جهت ارائه طریق
حالا این بنده خدا وقت از کجا قرض کند جهت اینکه هفته ای چند روز را به بررسی مصوبات مجلس بپردازد!
پیش نهاد: پیشنهاد می شود آقای کدخدایی به جای تعطیلی جلسات مجلس که لازمه قانون گذاری برای کشور هست، یا از عضویت در شورای نگهبان استعفاء کنند یا بار مشغله های خود را کم کنتد