١٢ سال رفتم مدرسه فقط ١١ در تمام مدت تحصيل تعطيل شديم آنهم بخاطر برف و يخبندان !!
چه بر سر ايران آمده ؟؟؟؟؟؟
بالاخره مسئولان روزي را در نظر داشته باشند كه بايد در مقابل مردم بخاطر حمايتهايشان از خودروسازان آشغال ساز داخلي پاسخگو باشند.
وای بر هر مسئولي كه مانع تعطيلي دو كارخانه خودروسازي ميشوند
وای بر كسانيكه مانع تحقيق و تفحص از اين بنگاههاي مالي ميشوند.
اگر بضاعت مالي داشتم از ايران ميرفتم .
اقای جمشید ارین خیلی وقت است که ماشین هوشمند الکتریکی ساخته . چرا از فکر و ایده ایشون استفاده نمی کنید . با تولید انبوه ماشین الکترونیکی هم مشکل الودگی حل می شه و هم جلوی قاچاق بنزین گرفته می شه و هزاران مشکل دیگر هم حل می شود . تا به کی باید 80 میلیون ایرانی زیر یوغ مافیای خودرو باشند ؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۸
اگه به مافیا و فساد دست بزنیم کار مملکت میخوابه عزیزم.
خیلی قشنگ ایده میدید به خدا ! هی تعطیلی همه به سمت شمال ! پس کارو و تحصیل و بازار و... چی میشه ؟ حالا نمیشد این بودجه های مثلا فرهنگی رو خرج اتوبوس و کامیون کنه دولت یک سری با کیفیت وارد کنه ؟ ما قول میدیم امسال با بصیرت و دشمن شناس باشیم خودمون ! شما برو شرق و غرب و جنوب تهران تا منشا الودگی رو ببینی والا با تعطیلی مدرسه و ماشینی که نعاینه فنی داره چیزی عوض نمیشه !!
شما در تحلیلتان یک مطلب را فراموش کرده اید. اینجا ایران است یعنی باید تحت هر شرایطی هر اقدامی که انجام میگیرد از جنس عذاب دادن و ناراحت کردن باشد و نباید خدایی ناکرده تصمیمی بگیریم که به کسی آرامش یا خوشحالی و رضایت بدهد.
مرم برای هرکاری باید به اداره جات بروند و از این قضیه فقط دولت است که سود میبرد و این رفت و امد به اداره جات با عث ترافیک سنگین میشه . روزی که اداره جات تعطیله الودگی هوا بسیار پائین است
تروخدا بریم از خارج برای مدیریت بحران و... مثل کارلوس کیروش یک فرد آگاه و متخصص بیاوریم هرچند جدیدا مشاهده شده که برخی مسوولین چشم دیدن آقای کیروش بخاطر تخصصش ندارند
بعد از بيست سال هنوز رته كار همونه يك روز يكرزو تعطيل كردن مدرسه جريمه مردم همين بعدش ميگن ژن خوب....... ژن خوب تو دزدي ژن خوب تو حق و ناحق كردن ژن خوب تو ...... كاش حداقل حقوق مديران و مسئولان مربوط به اين امور روبه تعداد روزهاي الوده ندن
من تا سال های قبل ماشین نمی آوردم ولی امسال که این مسئولین بی لیاقت اعلام محدودیت ها را کردند با کمال افتخار ماشین میارم و گوش به حرف این مسئولین بی عمل نمیدهم.مقصر آلودگی خودشون هستند و باید خودشون درست کنند.
چه بر سر ايران آمده ؟؟؟؟؟؟
بالاخره مسئولان روزي را در نظر داشته باشند كه بايد در مقابل مردم بخاطر حمايتهايشان از خودروسازان آشغال ساز داخلي پاسخگو باشند.
وای بر هر مسئولي كه مانع تعطيلي دو كارخانه خودروسازي ميشوند
وای بر كسانيكه مانع تحقيق و تفحص از اين بنگاههاي مالي ميشوند.
اگر بضاعت مالي داشتم از ايران ميرفتم .