ما که مردم عادی و معتقد به دین اسلام هستیم میدانیم که قران کریم فرموده اند در دین هیچ اجباری نیست و راه هدایت و گمراهی مشخص است و انسان خودش در انتخاب راه آزاد است.پس هیچ قانون اجباری پذیرفته شدنی نیست.اگرچه به اجبار ممکن است آن را در سطح جامعه اجرا کنیم ولی واقعیت اینکه آن را نپذیرفته ایم در مهمانی ها و جشن هایمان کاملا مشهود است.
حجاب زن وقتی معنی پیدا میکند که نوع پوشش او موجب تمیز دادن زن از مرد نباشد، به عبارتی مستوره باشد یعنی خود را در بین مردان استتار نماید.معنی استتار هم که کاملا مشخص است، مستوره بودن در جامعه عربستان پوشش سر و پوشش بدن همانند مردان بوده است آیا حجاب در جوامع دیگر نیز باید اینگونه باشد؟
بله ان زماني كه داد ميزديد كه اي زن ها بياييد در كنار مردان كار كنيد بايد هم اعتقاد به حجابها كم رنگ تر ميشد!
در ضمن مردان هم غيرتشون كاهش يافته كه زنانشون را اينجوري به ميدان ميفرستند!!!!
این شعاری کاملا غربی است که بعضی به اصطلاح روشنفکر آنرا تبلیغ می کنند. این خانم هم اگر اجباری نبود محجبه نمی شد ( قضاوت مردم، نگاه دیگران و انتظار دیگران و شاید ترس از خدا) در هر صورت اجبار باعث شده این وضعیت را بپذیرد. همه انسانها دوست دارند مطابق میل و سلیقه خود رفتار کنند. کمتر کودک 7 ساله ای را می توان پیدا کرد که با میل و سلیقه خود صبح زود از خواب بیدار شود و به مدرسه برود اجبار در کار است. اینکه پدر یا مادر خانه، تن به کار طاقت فرسا بدهند اجبار در کار است و ... . این اجبارها بعدا نتیجه خواهد داد. اینکه به کسی تذکر داده شود به دیگران بی جهت فحش نده نه تنها اجبار نیست بلکه ضرورت است. اینکه به خانمی تذکر داده شود جوانهای مردم را اذیت نکن کجای آن اجبار است. فحش به دیگران برای آنها حق و حقوقی ایجاد می کند همانطور که بی حجابی یک خانم برای افرادی که اور را می بینند حق و حقوقی ایجاد می کند.
موضوع بی حجابی نیست . زن اگر بی حجاب شود دوست دارد بقیه اندام خود رانیز عرضه کند . چه بسا اینکه هنوز با بدحجابی ، عرضه کردن اندام خود را برای نامحرم ، عیب و بی حیایی نمی دانند .