این استاد می فرمایند که انتظار داشتند زلزله اخیر تهران به سمت ورامین و تهران باشد ولی به سمت قم رفته . این نشان می دهد که تئوری های ایشان قابل اعتماد نیست . هنوز کسی نتوانسته زلزله را پیش بینی کند . آقای اصلا من آلان پیش بینی می کنم که یک زلرلزه بزرگ در خلچ فارس رخ می دهد و به طور دقیق می گویم که این امر در آینده نزدیک رخ خواهدداد. اگر رخ داد و زنده بودم خوب عجب زلزله شناسی بودم . اگر هم تاوقتی که زنده بودم رخ نداد خوب آینده نزدیک هنوز نیامده.
ایشان استاد ژئومورفولوژی یا زمین ریخت شناسی هستند. نظراتشون در رابطه با زلزله قابل اعتنا نیست. اینهمه استاد زلزله خیزی و زلزله شناسی داریم. نمی دونم تابناک چرا با ایشون مصاحبه کرده یا از ایشون نقل کرده اند.
من چند بار برای تابناک نوشته ام با فرستادن فرکانس های بسیار قوی توسط ماهواره ها رویگسل ها می توان انهارا بلزش وحرکت دراورد وایجاد زلزله کرد من این رادر یک برنامه علمی از تلویزیون خارجی دیدم.
این چند روزه انواع و اقسام تحلیلها درباره انواع گسلها شنیدیم. تازه حتی یکیشون میفرمود این زلزله قابل پیش بینی بود. خوب بفرما... حالا پیش بینی کن... دریغ از یه حرف درست
سلام
چند سال پیش یکی از بدترین زلزله های تاریخ ایران در بم اتفاق افتاد، نکته جالب این بود که با توجه به عمر بیش از دوهزار سال ارگ بم، می توان گفت که این منطقه کمترین خطر زلزله را داشته است، اما چه شد که در کمتر از نیم قرن اخیر بدترین و بیشترین زلزله ها در این منطقه به وقوع می پیوندد؟ چه تغییری در این اقلیم صورت گرفته؟ به نظر می رسد تنها تغییر مهم در این منطقه برداشت بیش از حد از منابع آبی زمین باشد، متاسفانه طمع افراد و موسسات خاص برای بوجود آوردن باغات پسته و برداشت غارتگرانه آب باعث خشک شدن وحشتناک زمین و نتیجتا با صلب شدن پوسته زمین همه انرژی زلزله های متعارف درونی زمین تمام وکمال به سطح رسیده و موجب خرابی های بزرگ می شوند، پوسته زمین با از دست دادن آب خود، حالت خمیری خود را از دست داده و قادر به خفه کردن انرژی زلزله های متعارف درونی زمین نیست، ساخت سدهای فراوان، جلوگیری از جریان رودها و ... هم به خشکی بیشتر زمین کمک کرده است، در صورتی که این نظریه درست باشد با خشکسالی های بیشتر باید منتظر خشم بیشتر زمین بود. باید فکری کرد
برداشت بیش از حد آب و نفت و گاز باعث بوجود آمدن حفره های بزرگ در پوسته سطحی زمین و بوجود آمدن خطر دیگری که شاید از زلزله هم بدتر باشد، خواهد شد و آن نشست زمین در ابعاد بسیار بزرگ است، هم اکنون تقریبا در همه نقاط کشور عمق چاههای آب ده برابر قبل شده است
در بعضی نقاط استان کرمان عمق چاههای آب به چند صد متر هم رسیده است، تازه عده ای هم اخیرا از برداشت آب ژرف که چاههای با متراژ هزاره هستند صحبت می کنند
سلام
بحث و ارائه نظر تخصصی در مورد زلزله به هیچ وجه مربوط به علم جغرافیا و تخصص این استاد عزیز نمی باشد. زلزله از جمله تخصصهای زمین شناسی و مربوط به گرایش تکتونیک است. ای کاش در این رابطه اساتید زمین شناسی و ارگانها و سازمانهای مسوول مثل سازمان زمین شناسی بصورت علمی اظهار نظر میکردند تا واقعیت علمی زلزله از لحاظ نقشه پهنه بندی خطر زلزله در مناطق مختلف کشور ، دوره بازگشت زلزله ها و شدت آنها و همچنین وضعیت کلی گسلها ، چه گسلهای فعال و غیر فعال و بطور کلی مطالعاتی که در این رابطه انجام شده و یا در دست انجام است مشخص میشد تا هر فردی بصورت غیر کارشناسی نظر نداده و باعث تشویش اذهان عمومی نگردد.
ضمن احترام به صحبت های ایشان باید گفت که این بزرگوار تخصصی در باب زلزله ندارند و به عنوان یک استاد دانشگاه نباید در حوزه ای وارد شوند که نمی توانند پاسخ درست بدهند .
باید به استادان زمین شناسی رجوع کرد و نظر ایشان را پرسید وگرنه اینکه یک خبرنگار محترم که مطمئنا خودش کوچکترین تخصصی در باب زلزله ندارد به سراغ کسی به می رود که ایشان هم از دور چیزی شنیده اند کاملا اشتباه است.
انشاالله که این استاد محترم جغرافیا نیز اگر در آینده خبرنگاری به ایشان رجوع کرد به راحتی بگویند که تخصصی ندارند ؛ نه اینکه قصه و داستان ببافند.
استادان زمین شناسی ساختمانی و تکتونیک و ژئوفیزیک مطمئنا نظرات صحیح و جامعی دارند که امیدوارم خبرنگاران محترم به دنبال مصاحبه های علمی و دقیق باشند.