با سلام
ماده29ـ نقل و انتقال خودرو به موجب سند رسمی انجام میشود، دارندگان وسایل نقلیه مکلفند قبل از هرگونه نقل و انتقال وسایل مذکوردر دفاتر اسناد رسمی، ابتدا به ادارات راهنمایی و رانندگی یا مراکز تعیینشده از سوی راهنمایی و رانندگی برای بررسی اصالت وسیله نقلیه، هویت مالک، پرداخت جریمهها و دیون معوق و تعویض پلاک به نام مالک جدید مراجعه نمایند.
تبصره1ـ نیروی انتظامی میتواند با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، امکان استقرار دفاتر اسناد رسمی را به تعداد کافی در مراکز تعویض پلاک فراهم آورد.
تبصره2ـ آییننامه نحوه اجرای این ماده و نحوه حضور دورهای و با رعایت نوبت برای تمامی دفاتر اسناد رسمی در مراکز تعویض پلاک توسط وزارتخانههای دادگستری و کشور و نیروی انتظامی ظرف یک ماه تهیه و به تصویب هیأت وزیران میرسد.
تنظیم سند خودرو در دفاتر اسناد رسمی طبق قانون بوده نه عرف وبحث انتقال سند فرایندی دارد که از تعویض پلاک شروع شده وبه انتقال سند در دفترخانه ختم میشود که این فرایند الزامی است
از مسولین انتظار می رود ملاک عملشان قانون باشد ولا غیر
در کشورهای پیشرفته بحث تعویض پلاک عمل منسوخ شده ای است اگر دل مسولین رهگشا برای مردم میسوزد چطور هزینه تعویض پلاک را به بیش از مبلغ یک میلیون ریال رساندن
شنونده باید عاقل باشد
از این عملکرد شرکت رهگشا باید کجا شاکی شد که موجب ازدیاد مطرح شدن پرونده های الزام به تنظیم سند در دادگاه شدند
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
فرض کنیم حرف شما متین. ولی چرا اینقذر پول می خوان؟ بابت چی؟
سلام
وقتی منافع فردی یا گروهی بر منافع عمومی ارجح میشود نتیجه اش این است که مشاهده میشود.
قانون برای راحتی زندگی بشر است الان تبدیل شده به مایه دردسر.
تازه باید برای ساعت مچی و شلوار و غیره هم اقدام به گرفتن سند مالکیت در دفتر اسناد رسمی کنیم.
سلام من که آخر متوجه نشدم برای چی باید سند دفترخانه صادر شود مگر یک ماشین چند تا باید سند داشته باشد. دفترخانه ها و مسولان فقط برا دریافت هزینه دنبال ادامه کار غلط خود هستند.
مردم رو بازیچه وگرفتار نکنید . دربالای سر برگ انتقال خودرو باید عنوان شناسنامه خودرو تنظیم گردد واین در محضر انتقال قانونی و به اثبات میرسه . ویا با تائید قانون به همین شکل فعلی وبدون محضر معرض واثبات گردد. یه بام ودو هوا نمیشه !!!!!