آقایان با رای مردم تشریف بردید به مجلس که در مورد حقوق ومنافع شخصی خودتان تصمیم بگیرید؟ پس مردم چی؟ مردم فهیم لطفا این نمایندکان رو شناسایی کنند و دوره های بعد بهشون رای ندن!
درود بر علیرضا سلیمی نماینده با شرف محلات که در نطق امروز خود از شفاف نبودن اموال و ثروت برخی مقامات انتقاد کرد .این سوال اکثریت ملت ایران هست. ملتی که در دریائی از مشکلات اقتصادی در حال غرق شدن هست و نه تنها مسئولین بفکرش نیستند تا راهکاری برای حل مشکلات معیشتی اش بیابند بلکه برخی از آنان در فکر انباشته کردن ثروت بیشتر برای خود هستند. این نماینده محترم واقعا انگشت بروی نکته بسیار بسیار مهم و اساسی گذاشته و مسئولین دولتی و حکومتی همه باید در این زمینه جوابگو باشند. آن دسته از مسئولین و مقاماتی که ثروتهای چند صد و چند هزار میلیاردی ذخیره کرده اند حتی اگر در تمامی این سالها درآمد و حقوق ماهیانه شان یک میلیارد تومن هم بوده نباید اینقدر میشد که هست، پس از کجا آمده ثروت این افراد که الی ماشاءاله تعدادشان هم بسیار زیاد است. مردم باید برای پیگیری این موضوع بسیار مهم کمپینی تشکیل بدهند و تا روشن شدن تمام جوانب و حصول نتیجه نهائی آن کوتاهی نکنند. سایت وزین تابناک هم اگر میخواهد اثری مثبت از خود درتاریخ این سرزمین و مردمانش برجای بگذارد در این میان وظیفه دارد که با فراخوان ملت برای تشکیل این کمپین قدم اصلی را در روشن شدن اوضاع عجیب و غریب مملکت بردارد شاید بتوان به برقراری حداقلی از عدالت در این آشفته بازار امید بست.
درهیچ جای دنیا مثل ایران اسلامی نسبت به اقلیتها توجه نشده است حتی در مجلس شورای اسلامی نیز نماینده منتخب دارند در حالی که این توجه در کشورهای دیگر که اقلیت شیعه وجود دارد دیده نمی شود .در جائی که دین و مذهب رسمی کشور ما در قانون اساسی مشخص است و از طرفی شهری مثل رودبار که تقریبا صدرصد شیعه هستند باید بخشدار آن شیعه باشد تا بر اساس اعتقادات شیعی شهر را اداره کند بویژه در امور فرهنگی مثل اعیاد و وفیات مذهبی .
درست است ما اعتقاد به اتحاد شیعه و سنی داریم ولیکن یادمان نرود قانون اساسی در این خصوص چه دستوری داده است .در بحرین ببینید اکثر مردم این کشور شیعه هستند در حالیکه حاکمان آن سنی هستند و مدام حق شیعیان ضایع می شود .
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۰۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۴
نتیجه اخلاقی: پس ماهم باید حق سنیان را ضایع کنیم.
ناشناس
||
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۴
برو بابا خبر نداری در بسیاری از کشورهای اروپایی و حتی آمریکا بسیاری از مسلمانان(شیعه و یا سنی) دارای پست بسیار حساس هستند از آنجمله نمایندگی مجلس ، شهردار (شهردار لندن) مدیر مدارس رئیس دانشگاه و پستهای دیگر
ناشناس
||
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۴
برو یه خورده مطالعه کن ببین اینجورم که میگی نیست
نمونه اش نیوزلند کانادا و کلی کشور دیگه
ناشناس
||
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۴
اگر کار اونها خوبه، پس چرا دایم ازشون انتقاد می کنیم و اگر بده چرا باید مثل اونها رفتار کنیم؟
ناشناس
||
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۴
کشور عمان 5 وزیر ایرانی هستند و در امارات در چندین پست معاون وزیر و یک وزیر ایرانی هست آیا جمعیت سی میلیونی اهل سنت ایرانی لیاقت یک پست بخشداری رو نداره با این طرز تفکر به هیچ جایی نمی رسیم و پیشرفت نمی کنیم
ناشناس
||
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۴
منظورت از دنیا پاکستان و افغانستانه یا عربستان؟؟؟؟
یا هنوز جاهای دیگه دنیا رو ندیدی
آقای نمایندگان عصارهٔ شورای نگهبان ،من درپنجم فروردین سال ۵۷ در سازمان مسکن ،وشهر سازی ،استخدام پیمانی شدم ،حقوق ،وماموریت ،واضافه کاری ماهانه ام بود هفت هزار تومان ،گوشت گوسفدی بود کیلویب هفده تومان ،یعنی من پول حدود چهارصد کیلو ،اما اکنون بعد از ده سال از بازنشستگی حقوق من یک میلیون هستصد هزار تومان است یعنی سی شش کیلو ،آن زمان مجرد ( یکنفر بودم ) اکنون پدر بزرگ ،دارای دو داماد هستم ،که یکی از دامادهایم با نوه ام همیشه با ما هستند ،و آنکی هفته ای دو روز ،یعنی درحقیقت من یک خانوادهٔ شش نفره هستم ،آیا واقعا ، این نمایندگان،،،، میتوانند ،مانند من یک ماه با آبرومندی زندگی کنند ؟ من به دلایلی توان جسمیم را ار دست داده ام ،ونمیتوانم کاری انجام دهم ،با این اوضاع ،احوال نزدیک دوسال است یارانهٔ مرا هم قطع نموده اند ،که جای تعجب دارد ،آیا من حق اعتراض به حقوقهای ده میلیون تومانی را دارم ، یا نه ؟ ،،،،
اگه حقوق نمایندگی کفاف زندگی تون را نمی ده ، پس چرا برای نماینده شدن میلیارد ها پول خرج کردین و هزاران وعده نشدنی به مردم دادین تا رای بگیرین و نماینده بشین ؟
تو رو خدا نگین برای خدمت به مردم بود که اصلا باور نمی کنیم .