رخداد های سوریه هیچ ارتباطی به ایران نداره و تنها دلیل بدبختی این کشور بی خردی مردم خود اون کشوره
ما هم راضی نیستیم که از درآمد ملی کشورمون برای مردم سوریه هزینه بشه
ما خودمون اینجا زیر خط فقر زندگی می کنیم
اروپایی ها هم اگه ببینن که از مهاجرت سوری ها به کشورهاشون زیان می کنند خودشون بهش کمک می کنند
امنیت ملی هر کشوری باید از مرزهای اون کشور و مردم وفادار به حکومتش تامین بشه
تنها کشورهای امپریالیستی هستند که امنیت ملی کشورهاشون رو در بیرون از مرزهاشون تعریف می کنن
دو تا راه برای ساختن سوریه است راه اول این است که دادگاهی تشکیل شود هر گروهی را با حامیانش که چند درصد سوریه را تخریب کرده اند محاکمه کنند خسارت آن را از آن ها بگیرند..که این عین عدالت است تا کسی برای هوای نفس خود کشوری را خراب نکند راه دوم این است که ایران روسیه تر کیه در سوریه دخالت نکنند دولت مردمی تشکیل شود کشورهای غربی بپاس و شکرانه این پیروزی آن را کم کم می سازند.
بزرگواری پرسیدید قدم سوم چیه؟سری به شهرهای ترک نشین شمال غرب،کرد نشین غرب،عرب نشین جنوب غرب،بلوچ نشین جنوب شرق بزنین تا خودتون بفهمین قدم بعدی چی و کجاست.کافیه به سخنان امثال امام جمعه رودبار گوش کنین ونتیجه رو خودتون حدس بزنید.فکر کردین با عقب افتادن همه پرسی عراق، قضیه تمام شد؟نه دوست من استعمار منتظر ودر کمینه تا میوه برسه وبوقتش بچینه
ثروت ملت ایران متعلق به ملت ایران بوده و هست و خواهد بود و مصداق حق الناس است به عنوان یک ایرانی اعلام می دارم تا هموطن من گرسنه است تا هموطن من برای بدست آوردن لقمه ای نان سرش در سطلهای زباله های خیابان است خرج کردن در جاهای دیگر و ذلک حرام است
بهتره دولت محترم بازسازی کشورهای همسایه رو به رای مستقیم مردم بگذارد و مردم درمورد این مسیله تصمیم بگیرند چون این سرمایه مال ملت ایران است و درنهایت آنها تصمیم گیرنده اصلی هستن که سرمایه مملکتشان کجا خرج بشه!
لبنان ویران رو بعد جنگ سی و سه روزه تو دوماه ساختن . اخبارش رو هم با افتخار اعلام کردن. سوریه رو تو ده سال می سازن. از اولش هم بهتر.
خرمشهر و سر پل ذهاب وسیستان و ... هم اینکه همینجوری تو چادر و کپر زندگی می کنن (فقط زنده هستن ) کافیه.
سوریه را نابود کردند. طرح آمریکا و اسرائیل بود که به چنین روزی افتاد. دیگر سوریه واحدی وجود نخواهد داشت. در این بکش بکش هر کس سهم خود را می برد و یه تکه هم در دست اسد و دوستانش خواهد ماند. سوریه میدان رقابت است که به نابودیش منجر شد. ولی اگر در این بین کشورهایی امثال ترکیه بگذارند مناطق کردنشین سوریع الگوی خوبی خواهد بود که همه ی اقوام در کنار هم زندگی کنند و از این تجربه در سایر مناطق کشور هم استفاده کنند.