بازم دروغ؟
به کاسپینی ها سود عادلانه دادید؟
منی که 68 میلیون تو دفترچه داشتم بهم 33میلیون پرداخت کردین و دفترچمو ازم گرفتین. سودمم صفر کردین و فقط اصل پول رو دادین اونم بعد 1.5 سال از افتتحاح حساب در فروردین 95 .یعنی دوسال قرض الحسنه بوده حسابم اونم تو کشوری که تورم داره
از یک مامور سازمان ملل که دو سال در کره شمالی کار کرده بود پرسیده بودند رمز مقاومت کره شمالی چیست. او پاسخ داده بود که در کره شمالی فقر همه جا و به خصوص خارج از پایتخت هست ولی اگر فقر هست تقریبا برای همه از مدیران تا کارگران است و به غیر از کیم و حلقه بسیار نزدیک او همه در کره شمالی احساس می کنند مانند هم هستند! از تصاویر همی معلوم است. تقریبا به غیر از کیم شما مرد چاقی را نمی بینید!
با عرض معذرت!
ایشون تصور میکنن هنوز در ایام تبلیغات انتخاباتی هستیم!! همه کاسه کوزه ها را هم که سر مجلس شکوندن!
به دولت تدبیر و امید واقعا خسته نباشید عرض میکنم!
مشكل دقيقاً همان (200 هزار میلیارد تومان از این 360 هزار میلیارد تومان بخاطر مسایلی که در اختیار دولت نیست، از دست ما میرود).
مردم هم دقيفا با همين مشكل دارند خوب كجا ميرود؟ و مردم بايد فشارها را در زندگي خود متحمل شوند.
شما فقط میگید مشکلات هست باید حل و فصل کنیم ملت باید کمک کنن یه سئوال تا کی از ملت بدبخت میخواهید کمک بگیرید ملت که تا آخر اومدن ولی هر سال بدتر داره میشه اوضاع معیشتی بجای قله داریم میریم ته دره . خواهش میکنیم اگه یک ذره انسانیت دارید برید. شما بلد نیستید مملکت داری رو مردم شما رو نمیخوان. ملت بدبخت بیچاره دارن 10 برابر جاهای دیگه هزینه میکنن با این همه ثروت ملی.
آقای روحانی اگر همان مجلسی که به دولت قبل برنامه پرداخت یارانه را به همه آحاد ملت داد بود آیا مکانیزمی پیش بینی نشده که چطوری پولهای پرداختی جمع آوری شود که باعث رشد نقدینگی شود ؟ آیا جز با گران کردن خدمات و اجناس . مگر مجلس تخصص نداشتند ؟ آن 360هزار میلیاردی که در دست دولت نیست پس کجاست چرا پاسخی ندارید آیا مجلس قبل که بازنشستگی پیش از معود و حتی با پنج روز بیمه بازنسسته شد آیا کارسناسی نبود که بگوید پولش از کجا تامین شود یعنی مثل سنگ بزرگی تو آب انداخته شده بلند کردنش امکانش نیست . آدمهای مجلس قبل کجایند باید پاسخ بدهند . حدادکجاست پاسخ دهد لاریجانی پاسخ دهد .همین مطالب هضم و جزمش برای مردم سخت هست . متاسفانه باز هم به وقت دیکر موکول شده .
"یک قاضی در یکی از شهرها اشتباهی کرده و این گرفتاری برای ما درست کرده که ربطی به دولت ندارد"؟؟؟!!!!!!!!
مثلا حقوقدان است!!!! در قانون اساسی تصریح شده وقتی قاضی اشتباه کرد دولت باید زیان مردم را جبران کند. مردم چه گناهی دارند که دولت میگوید قاضی اشتباه کرده و قوه قضائیه و مجلس می گویند بانک مرکزی تخلف کرده است. با همین لجبازیها به عصبانیت مردم دامن میزنید
به کاسپینی ها سود عادلانه دادید؟
منی که 68 میلیون تو دفترچه داشتم بهم 33میلیون پرداخت کردین و دفترچمو ازم گرفتین. سودمم صفر کردین و فقط اصل پول رو دادین اونم بعد 1.5 سال از افتتحاح حساب در فروردین 95 .یعنی دوسال قرض الحسنه بوده حسابم اونم تو کشوری که تورم داره