رييس جمهور بايد شفاف به مردم بگويد که 60% بودجه در اختيار کدام نهاد است که در دست دولت نيست ... در ظاهر که ارگانهاي نظامي و رهبري در بودجه رديف دارند پس اين موضوع 200 هزار ميليادر در اختيار کيست و کجا خرج ميشه ؟
رایطه مردم و مسولین قطع شده است. مردم و خواسته هایشان به یک سو می روند و مسولین و خواسته هایش به سوی دیگر. در خیابان که راه بروید متوجه می شوید دغدغه مردم موشک، هسته ایی، فلسطین، سوریه و ... نیست. دغدغه آنها داشتن شغل برای خود و فرزندانشان، داشتن فضایی برای کمی تنفس بیشتر، اطمینان از وضعیت اقتصادی و ... است. . مسولین باید نشان دهند حرف و خواست مردم را می فهمند و مطابق آن عمل می کند، نه اینکه می فهمد و برخلاف آن عمل می کند.
به نظر بنده از این نکته باید درس بگیریم که اول یک مطالعه ای انجام میدن و بعد که به نتیجه رسیدن در تمام ارکان دولت به صورت هماهنگ اعلام موضع میکنن. نه مثل ما که وقتی آقایون میخوان درباره موضوعی بین المللی اظهار نظر کنن از هر طرف یه اظهار نظر متفاوتی میشه و اصولا نظر مسولین با هم یکی نیست.
۲۰۰ هزار میلیارد از ۳۶۰ هزار میلیارد بودجه کشور در اختیار دولت نیست??????
من فک میکنم این کشور فقط متعلق به یک فرد و یا گروه خاصی نیست لطفا برای این مردم نیز بیان بفرمایید دقیقا نصف بیشتر بودجه کجا خرج می شود ؟
این حق ماست بدونیم ، خواهشا هر چه زودتر شفاف سازی شود
دشمنان خارجی و داخلی را ول کنید. آنها همیشه دشمن بوده اند و هستند. به فکر جوانان باشید. برای اشتغال برنامه شما چیست؟ برای نخبگان بیکاری که بنیاد نخبگان دروغین در حال بازی با آنهاست راهکار شما چیست؟ به جای پاسخ به اراجیف دشمن راهی پیدا کنید قبل از اینکه همه غرق شویم.
هم وطنان عزيز لطفا به جوان ها رهنمود بديد كه راه رهايي از مشكلات انقلاب نيست بلكه بايد با ديد اصلاح امور مغفول مانده به كارها نگاه كنيم دولت مردان به هوش باشند وحركتهاي برنامه ريزي شده را تسريع كنند
البته در مورد بقاء حکومت انشالله مشکلی وجود ندارد مسئله اصلی ماهیت حکومت است.
آیا بی حساب کتابی، تفرقه و فساد ما را ظالم جلوه داده؟ این سؤال شوخی نیست.
حکومت مستضعفان به چه تبدیل شده؟آیا ما نسبت به مشکلات برادران و خواهرانمان بی تفاوتیم؟
آیا ما نصایح کسانی که برای نظام و انقلاب دل می سوزانند را رها کرده و دل در گرو کسانی داریم که فقط منافع و آینده خود را آن هم در خارج از کشور، می بینند؟آیا ما از متخصصان متعهد به خوبی استفاده می کنیم؟نوع عملکرد ماست که جواب این سؤالها را می دهد.برنامه ما برای ایجاد شغل و تامین آینده مناطق محروم چیست؟
آیا ما در خواب غفلتیم؟
تابناک پروفسور رنانی و پیش بینهای او رابه ما بیشتر شناساند.اینان مانند چشمان ملت و حکومتند.آیا به سخنان او توجه شد؟وقتش است که این فرزندان و چشم و چراغهای ملت به ویژه خود ایشان مورد توجه ویژه قرار بگیرند.
اين تفكرات معيوب است ، چرا كه اعتراضات مردمي در ٨٨ براي آزادي بيشتر بود ولي اكنون براي حداقل هاي لازم براي زندگي است، همچنين در سال ٨٨ جغرافياي اعتراضات محدود به قسمتي از تهران بود ولي اكنون كل ايران است. و اينكه اوباما و هيلاري كلينتون بيطرف بودند كه اين در مورد ترامپ و اروپاي امروز اين چنين نيست و شكاف ميان احزاب داخلي اكنون به اوج خودش رسيده.