گاهی برخی از مسئولان با متصف کردن همه ی معترضین به نام اغتشاشگر و فتنه گر از خود سلب مسئولیت می کنند؛ (البته که حساب معترضین با فتنه گران جداست و آن کسی که پرچم مقدس کشورش را به آتش می کشد حق اعتراض بر امور کشورش را ندارد)
اما کارگر نگون بختی که به بالارفتن قیمت تخم مرغ اعتراض دارد نه اغتشاشگر است و نه فتنه گر و نه از سوی ترامپ و آل سعود اجیر شده است. بهتر است در خرج کردن این القاب و صفت ها به خصوص از سوی رسانه ی ملی کمی مقتصدانه رفتار شود تا در هنگام نیاز است کفگیر به تهِ دیگ نخورد.
انصافاً عمده مشکلات کشور و مردم را گفتی . آفرین به نویسنده و سایت تابناک
ولی متاسفانه مردم ناامیدند. زیرا که مسئولین کشور گوش شنوا ندارند. و فقط دنبال منافع خود و گروکشی جناحی و سیاسی خود هستند هر چند در این وسط حقوق مردم ضایع شود. صدا و سیمای میلی شده هرچند از هر وسیله ای برای منافع خودش استفاده می کند
دزدها اعدام شوند. همه در برابر قانون یکسان باشند. قانون قانون باشد. مردم ایران با دیده آدمیت نگاه شوند. در سیاست بین المللی خود اصلاحات ایجاد کنید. با ابرقدرتان دشمنی نکنید و حداقل در ظاهر چیزی علیه آنها نگوئید. حقوقها بر اساس یک قانون تعریف شوند و هیچ کس فراتر از قانون حقوق مزایا نگیرد. مردم مردند. در حال جان کندن هستند. ماشینهای خوب برای پولدارها نباشد چرا کاشینی که خارج از کشور 70 میلیون است اینجا بالای دویست میلیون است؟ واقعا مسخره هستیم.
بایستی طبق قانون اساسی اجازه اعتراض به شهروندان داده شود. درست است که ممکن است برخی از این اعتراضها سوء استفاده کنند و مسائل خارجی و داعش و عربستان و اسرائیل و ... رو مطرح کنند ولی دلیلی نمیشود که فساد سازمان یافته کشور را به این بهانه نادیده گرفت. 88 رو گفتید فتنه! کوی دانشگاه را هم یه اسمی گذاشتید! دیگه این یکی اعتراض به فساد و فقر است. مطمئن باشید کارد به استخوان برسد دیگه طرف براش فرقی نمیکنه!
اگه فقر از دری وارد شود ایمان از دری دیگر خارج میشود. پس به جای خرج بودجه برای سازمانهای ایدولوژیک و مذهبی بهتر است کمی به مردم بیشتر برسید. مردم دیگر تحمل ندارند. مخصوصا شهرستانها
مردم خسته شدند از بس که هزاران بار گفتند و اعتراض کردند، اما کسی به آنها توجهی نکرد. مسئولان گمان کردند در قلعه های سنگی امن نشسته اند و هیچ نیرویی توان تغییر وضعیت مطلوب آنها را ندارد. غافل بودند از این واقعیت که تمام اعمال آنها زیر نگاه تیزبین و منصف مردم ارزیابی می شود.
این روزها فرصت های بیدار شدن، عذرخواهی، و جبران اشتباهات مسئولین چشم بسته بر دردهای مردم است.
مطلب جالب آموزنده است امیدوارم مسولین مملکتی براحتی از کنار اعتراضات مسالمت آمیز نگذدند ودر س عبرتی باشد برای آنها دنبال حل مشکل بیکاری،تورم،زدودن فسادهای سرسام آور وکاهش فاصله طبقاتی باشند نه اینکه این واکنش های مردمی را به عناصر بیرون کشور حواله کنند وبقیه کشورها را همش مقصر بدونند.