ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
من نمیدونم این چه کاریه که با لودر به جون خونه های مردم افتادن. الان چند سالی هست که میشنویم راحت خونه های مردم رو میریزن زمین .کاش به جای این قوانین مسخره یه فکر درست و حسابی میکردن.مثلا من فردی را سراغ دارم که یه باغ چهار هزار متری را احیا کرد و کلی درخت میوه توش کاشت یه گوشه از باغ هم یه خونه پنجاه متری ساخت که وقتی میره اونجا استراحت کنه ولی امدن خونه رو لودر انداختن و خراب کردن اون بنده خدا هم کل باغ رو گذاشت رفت و خشکش کرد.. اونوقت یه نفر توی بستر رودخونه هتل میسازه فقط سه طبقه رو دستور تخریب میدن. انقدر به مردم ظلم نکنید چرا باید عصبانیترین کشور دنیا شناخته بشیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
افرين بر شما ، طرح موضوعات و پرونده هاي اينچنيني كه متاسفانه با بخشي نگري دستگاههاي دولتي لاينحل باقي مانده در افزايش رضايتمندي مردم بسيار مؤثر است . اين كار شما يكي از مصاديق درست انقلابيگري است . ممنون
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۵:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
شهرک روحانیون تبریز داستانش چیه؟ بعد 15 سال هیچ چی ندادن، بیش از 30-40 تومان پول گرفتند و هر از گاهی باز هم می گیرند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
با تشکر از تابناک . این مشتی از نمونه خروارها پرونده مفتوح در مراجع قضایی است . نمونه دیگر پرونده زمینهای واگذار شده در شمال تهران منطقه سوهانک و مرادآباد است که بعد از بیست سال از زمان واگذاری همچنان بلاتکلیف است . لطفا گزارش این مورد راهم چاپ نمایید .
firooz
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
همه افراد عضو تعاوني اظهار ميدارند داراي سند منگوله دار مسكوني هستند .اگر چنين باشد اين بزرگترين ظلمي است كه به اعضاء مي شودوسئوالات زير پيش مي آيد كه مراجع قضائي كشور بايد پاسخگو باشند :

1-مگر ملاك مالكيت يك شخص بر يك ملك داشتن سند معتبر و يا هر برگه معتبر اداره ثبت اسناد و املاك نيست ؟
2- مگر حق مسلم دارنده سند مالكيت مسكوني نيست كه در ملكي كه مجوز كاربري مسكوني مستند دارد ساخت و ساز كند ؟
3- اگر بعد از تاريخ ثبت سند مالكيت مسكوني اين زمين ها در طرحهاي آيتي عمران و آباداني و يا هر طرح ديگر قرار گرفته اند وظيفه دولت است زميني با ارزش معادل اين زمين ها به مالكان بدهد و يا طبق توافق ثبتي پول معادل ارزش ملك را به صاحبان سند مالكيت بدهد ؟
3- فرض بر اين بگذاريم در زمان ثبت سندها قصور و تخلفي از طرف ادارات ذيربط صورت گرفته آيا دولت و ادارات قانوني فعلي نبايد پاسخگوي گذشته خود باشند ؟
4-درپايان ادامه دار شدن يك مشكل مثل موضوع فوق آيا نشان دهنده ناکارامدی قسمت هاي حقوقي كشور نيست ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در فاصله سال‌های ٦٥ تا ١٣٨٠ با موافقت وزارت وقت کشاورزی و جهادسازندگی باستناد مواد ٣٢ و٣٣ آیین نامه اجرائی قانون واگذاری و احیاء اراضی مصوبه ١٣٥٩ شورای انقلاب اسلامی بخشی از اراضی پهنه شمال و شمال شرق و شمال غرب تهران به مساحت تقریبی ٩٥٠ هکتار از اراضی ملی عمدتا" در مناطق سوهانک ، مرادآباد، سرخه حصار، تلو، دارآباد، امام زاده قاسم، حصارک ، درکه و... . به منظور کمک به تامین و ایجاد مسکن کارکنان برخی دستگاه‌های اجرایی (کارکنان کشوری و لشکری) به ٣٣ تعاونی مسکن با بیش از ٢٥٠٠٠ نفر عضو واگذار شد.
نورمحمدی نماینده ذی نفعان زمین امام زاده قاسم وزارت نیرو و مهاب قدس در این رابطه به تسنیم، گفت: یکی از تعاونی‌های 33 گانه تعاونی ذی‌نفعان وزارت نیرو یا همان مهاب قدس است. بر اساس درخواست وزارت آموزش و پرورش از مقام معظم رهبری و حسب موافقت و دستور ابلاغی از سوی دفتر معظم له به‌شماره 15415/8 مورخ 27/11/1369به جایگزینی قطعه زمینی به مساحت 10 هکتار متعلق به شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس در جمال آباد شمیران که مشرف به اردوگاه شهید باهنر بود و به آن اردوگاه واگذار گردید به کارکنان وزارت نیرو و مهاب قدس داده شد.
وی با اشاره به این‌که سند مالکیت این قطعه زمین سنگلاخی به مساحت 13.04 هکتاری در همان ابتدا از سوی وزارت جهاد سازندگی وقت به نام 428 نفر از کارکنان وزارت نیرو و مهاب قدس تنظیم شد، اظهار کرد: با این‌که این زمین بر اساس دستور دفتر مقام معظم رهبری معوض بوده اما متاسفانه علی رغم پیگیری و نامه نگاری های مکرر برای مجوز ساخت و ساز به دلیل اشکال تراشی شهرداری مبنی بر واقع شدن زمین در بالای خط تراز 1800 متر به مالکان زمین امام زاده قاسم اجازه ساخت‌و ساز داده نشد.
وی خاطرنشان کرد:‌ برخی دیگر از اراضی واگذار شده که بخش عمده آن ها در بالای این خط تراز و در حریم شهر قرار گرفته اند نتوانستند به مانند آن قسمت از اراضی که به قوای نظامی واگذار شده بود و بدون اخذ سند مالکیت (حتی تاکنون) به ساخت مسکن اقدام کنند.
نماینده ذی نفعان زمین امام زاده قاسم وزارت نیرو و مهاب قدس با بیان این که بر اساس مستندات در شهرک‌های حضرت قائم(عج) و شهیدمحلاتی تا ارتفاعات بالاتر از خط تراز 2000 متر و به مساحتی بیش از 200 هکتار( حدود23 برابر قطعه زمین امامزاده قاسم)در همان برهه زمانی ساخت و ساز غیرقانونی انجام شده است، یادآور شد: این ساختمان‌ها هنوز هم سند مالکیت ندارد، علاوه بر این در مناطقی از جمله ولنجک، شهرک خلبانان، درکه، قسمت کوهستانی امام‌زاده قاسم، گلاب‌دره و حق شناس در شما یادگار امام بالاتر از تراز 1800 متر ساخت و ساز انجام شده است.
نورمحمدی با بیان این‌که 10 آذر 1387 مقام معظم رهبری در دستوری صریح به رئیس جمهور وقت ماموریت دادند که دولت با عزم راسخ گره را باز کرده و ضمن آزادسازی مالکیت زمین‌های ساخته نشده و تبدیل آن به فضای سبز به مالکان در عوض خانه یا زمین داده شود، بیان کرد: اما متاسفانه دولت وقت و وزیر مسکن و شهرسازی تلاشی برای به حل معظل نکردند و مالکان بلامنازع این اراضی حتی امکان پیگیری تحقق و اجرای امر مطاع رهبر معظم انقلاب را نیافتند.
ساوالانیان، نماینده تعاونی‌های 25 گانه در مجلس نیز با بیان این‌که در دو دهه اخیر به اقرار شورای عالی معماری و شهرسازی زمین‌های متعددی در محدوده زمین‌های واگذار شده به تعاونی‌ها ساخته شده است، گفت: شهرداری تهران به‌صورت گزینشی به بعضی‌ها اجازه ساخت داد و به ما نداد، پس از این اتفاق بود در سال 86 شکایتی را نزد دیوان عدالت اداری مطرح کردیم.
وی با یادآوری این‌که در طرح جامع تهران آمده است که هر کس حقوقی و حقیقی بتواند از شهرداری مجوز ساخت بگیرد داخل محدوده حساب می‌شود، بیان کرد: این موضوع مربوط به تبصره یک از بند 3 صفحه 11 طرح جامع تهران است. در این طرح گفته شده هر کسی تا 25 اسفند 85 زمینی را ساخته و مجوز آن گرفته است داخل محدوده تهران حساب می شود. روی این مسئله به دیوان عدالت شکایت کردیم و این موضوع به شورای نگهبان رفت و نظر فقهای این شورا بر این بود که این تبصره باید باطل شود.
وی ادامه داد: پس از این بود که دیوان عدالت اداری ابطال این تبصره را اعلام کرد و این مصوبه توسط شورای عالی معماری و شهرسازی اجرا شد.
وی با بیان این‌که زمین‌ها برای ایجاد مسکن به تعاونی‌ها اعطا شد، گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران زمین‌های مذکورا طبق قانون جهت ایجاد مسکن به ما واگذار کرده، اما متاسفانه طی حدود سه دهه اخیر حقوق مکتسبه به ما داده نشده است.
ساوالانیان با تاکید بر این‌که ما حتی نتوانسته‌ایم از مسکن مهر استفاده کنیم چون وقتی برای ثبت‌نام در این طرح نیز مراجعه کردیم به ما گفتند که شما قبلا از دولت زمین گرفته‌اید، افزود: سه درخواست از دولت داریم، اول این‌که به تضیع حقوق مکتسبه شرعی، عرفی تعاونی‌ها و تشکل‌ها رسیدگی کند، دوم آن‌که حقوق لاحق متعلقه سابقه پلاک‌های ثبتی در ربع قرن اخیر و خسارت‌های ایجاد شده به مردم را جیران کند و سوم این‌که دستور دفتر رهبر معظم انقلاب را پس از بیش از 2000 روز اجرا کند.
وی با اشاره به این‌که بر اساس دستور رهبر معظم انقلاب باید تمام زمین‌های شمال، شمال شرق و شمال‌غرب تهران آزاد و به فضای سبز تبدیل شده و به مردم به‌عنوان جایگزین خانه یا زمین معوض داده شود، بیان کرد:‌ رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که با واگذاری این زمین‌های جمع کثیری از آحاد مردم را درگیر ماجرا کرده اند، باید این زمین‌ها آزادشده و عوض آن به مردم زمین یا خانه داده شود.
وی با تاکید بر این‌که دولت وزارت وقت مسکن و شهرسازی را مسئول و متولی اجرای فرمایش رهبری کردند، افزود: این در حالی است که هنوز در این زمینه اقدامی انجام نشده است.
واگذاری زمین معوض سودی برای نهادهای ذی‌ربط ندارد!
نورمحمدی نماینده ذی نفعان زمین امام زاده قاسم وزارت نیرو و مهاب قدس با اشاره به این‌که هم شهرداری و هم سازمان ملی زمین و مسکن زمین‌های متعددی برای حل مشکل 28 ساله ما دارند، گفت: این در حالی است که این دو نهاد به دلیل این‌که این اقدام سودی برای آنها ندارد می‌گویند زمینی برای جایگزینی زمین‌های 25 هزار نفر عضو تعاونی‌ها ندارنیم!
وی در پاسخ به این پرسش که دولت دهم چه اقدامی برای رفع این مشکل انجام داد، افزود: آقای نیکزاد وزیر راه و شهرسازی برای آزادسازی زمین‌ها و دادن زمین معوض به مردم اعلام آمادگی کرد و گفت این مشکل را حل خواهیم کرد.
وی ادامه داد: تقریبا در یکماه باقیمانده عمر دولت دهم، ده‌ها و صدها جلسه در نهاد ریاست‌جمهوری، وزارتخانه‌های راه و کشاورزی در رابطه با این موضوع تشکیل شد و استانداری تهران نیز با دعوت از نمایندگان تعاونی‌ها حدود 10 تعاونی‌ را به رسمیت شناخت. یکی از موضوعات پیدا کردن زمین معوض برای اعضای تعاونی‌ها بود که قرار بود حدود 540 هکتار زمین در چیتگر به ما واگذار کنند، افزود: البته آقای نیکزاد وزیر وقت راه و شهرسازی گفته بود که ارتش این زمین‌ها را آزاد نمی‌کند.
وی تاکید کرد:‌ وزارت راه و شهرسازی به خاطر برخی مشکلات مالی دولت و تعداد 25000 مالکین اراضی ذکر شده و از طرفی وجود سلایق گوناگون و عدم توانای پرداخت تقویم روز اراضی و اثر روانی ایجاد شده در این خصوص می تواند با پیشنهاد جابجایی خط تراز از ١٨٠٠ به حداکثر نصف میزان ساخت و سازهای بناهای مسکونی نظامیان و سایر موارد ذکر شده، نهایتا" تا خط تراز ١٩00 متر مشکلات بسیاری از پیش روی خود و مردم را بردارد.
نورمحمدی تصریح کرد:‌ کاملا مشخص است که چنانچه دولت عزم و اراده خود را بر اجرای اوامر مقام معظم رهبری و اعطای زمین های دیگر با امکانات زیر ساختاری برای ساخت و ساز به مالکین زمینها جزم نماید امکانات فراوانی در تهران دارد که نه تنها تحمیل هزینه های گزاف را در بر ندارد بلکه فرمول افزایش بهای مسکن در تهران را معکوس می‌کند.
وی با تاکید بر این‌که با این اقدام وزارت راه و شهرسازی قیمت مسکن در تهران شکسته می‌شود، گفت: با توجه به این‌که نرخ مسکن کشور تابعی از قیمت‌های پایتخت است، بدون شک با اعطای مجوز ساخت‌ به 25000 عضو تعاونی، ساخت‌و سازهای انبوهی در راستای تامین نیاز مصرفی مردم انجام شده و این مسئله به تعادل عرضه و تقاضا در بخش تاثیرگذاری از مسکن پایتخت منجر می‌شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، 21 دیماه سال گذشته پیروز حناچی معاون وزیر راه و شهرسازی در نامه‌ای به استاندار تهران بر حل مشکل تعاونی‌های مستقر در حریم شمال و شمال شرق تهران ظرف 6 ماه آینده تاکید کرد.
در آخرین بند از نامه مذکور آمده است؛ «وزارت راه و شهرسازی با همکاری استانداری تهران وضعیت مالکین و تعاونی‌های مستقر در حریم شمال و شمال شرق تهران در اجرای نظر مقام معظم رهبری (1387) در خصوص اراضی یاد شده مبنی بر آزاد شدن اراضی مذکور و تبدیل آنها به فضای سبز و طبیعی و ارائه زمین و خانه معوض به مالکان ذیحق، ظرف شش ماه آینده را تعیین تکلیف نماید.»
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
خدا بهتون خیر دنیا و اخرت بده تنها رسانه‌ای هستین که دارین مشکلات کشور رو پوشش میدن
اگه مسلمونین شما رو به قران قسم میدم، همه مشکلات رو بدون هیچ اغماضی بیان کنین چون وظیفه شماست وباید توی اخرت پاسخگو باشین... اینکه مسئولین فقط اسم دارن و کاری انجام نمیدن (حالا شاید چون نمیتونن و توانش رو ندارن که کاش استعفا میدادن کسی که توانش رو داره بیاد) هیچ اغماضی برای پاسخگویشون سر پل صراط نیست چون اونجا اگه ملت بگذرن خدا نمی‌گذره... شما تا الان سربلند بودین و سعی کنین توش قوی‌تر از الان باشین...
وقتی مدام از مشکلات خارج کشور گفته بشه و مشکلات کشور گفته نشه عین رسانه مثلا ملی نتیجه اش میشه توهم خود برتر بینی و چیزی جز عقب موندگی نداره. موقعی که بدونیم چه کم و کاستی هست بلاخره یه راهی براش پیدا میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
مگر خون انها سرخ تر است که در منابع ملی خانه بسازند در طول سی و یک سال حتما فکری بحال خود کرده اند و این ناشی از دندان طمع انها می باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
آقا این چه وضعیه ، ، این چه عدالتیه یک کلاهبرداری در منطقه آزاد از مردم پول گرفته تا مغازه تحویل بده الان شکایت کردیم انگار نه انگار دو سال رفتیم و آمدیم اخر سر هیچی به هیچی الان هم کلاه برداره راحت میگرده این چه دادگاهیه ما باید بریم قبیله ای با زور حقمونو بگیریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۴
همه چیز از به هیچ انگاشتن قانون شروع شده. همان ها که به بهانه تعهد داشتن سر کار آمدند و انسانهای اصیل و مقید را به حاشیه راندند.
نظرات بیشتر