ناشناس
|
Japan
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
آقا جون مادرتون اینترنت و درست کنید بابا کارم به خدا مونده، آخه دردم و به کی بگم...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
همین الان من بیچاره که سروش نصب کردم نسخه دسکتاپ بالا میاد ولی هیچ کانالی رو باز نمیکنه رو کانال کلیک میکنی صفحه رو باز میکنه بالاش هم نوشته فلان کانال ولی مطالب رو نمیاره یه صفحه سفید جلوته باید بهش نگاه کنی اینم از سروش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
من هرگز اطلاعات شخصي خود را از طريق شبكه جاسوسي وي چت در اختيار نخواهم گذاشت. زنده باد فيلتر شكن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
راه حل مشکلات فضای مجازی تصویب قوانینی است که اجازه دخالت بی مورد بعضی ها در زندگی خصوصی مردم رو نده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
یعنی مشکل مردم اقتصاد نیست بلکه شبکه های مجازیست..
تا چند سال دیگه دهه هشتادی ها هم به صف بیکاران اضافه میشن و مملکت میره به سمت انفجار اعتراضی..
متاسفانه مسئولین ما ر هر رده ایی دوراندیش نیستن و فکر آینده زو نمیکنن.. (البته فکر حال رو هم نمیکنن چه برسه به آینده)
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
علت اصلی عدم استقبال از پیام رسان های داخلی، جدا از ضعف های تکنیکی، این است که مردم به آنها اطمینان ندارند و نگران در دسترس بودن اطلاعاتشان هستند!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
من نمیدونم این ملت چی با هم رد و بد میکنن که میگن نمیتونیم به برنامه های داخلی اعتماد کنیم!!
پس معلومه اکثر تجمع کنندگان و اغتشاش گران ابزارشون تلگرام بوده پس فیلتر کردن چندان بی علت هم نبود!
شما هم بیخود نتیجه گرفتید که مردم از پیام رسان داخلی استفاده نمیکنن! همین برنامه های خارجی چند وقت طول کشید تا رایج بشه؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
پیام رسان داخلی با کدام امکانات و دیتا سنتر ؟!! تازه باید مردم اعتماد کنند که به شدت اعتمادشان از همه موارد داخلی از جمله صدا وسیما و غیره سلب شده و به محصولات خارجی پناه برده اند که کاملا حق دارند.
بهزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
مسئولین عزیز به عمق فاجعه ی این فیلتر شکن ها هنوز پی نبردند. تا همین اواخر قبل از فیلتر شدن تلگرام، 90 درصد اقوام و دوستان بنده (مخصوصا خانمها) اصلا اطلاعی توئیتر و یوتیوب و .... نداشتند و مثلا برای اینکه کلیپی رو به اونها نشون بدم، باید دانلود میکردم و بعد از تبدیل کردن ، در تلگرام براشون آپلود میکردم. اما الان که ماشالله همگی فیلتر شکن دارند و عملا یک اینترنت آزاد روی گوشی همه هست، براحتی لینک یوتیوب رو براشون میذارم. دیشب یکی از همین آشناها به من گفت جالبه من اصلا نمیدونستم این اپلیکیشن یوتیوب توی گوشیم اینقد بدرد میخوره و رفته بود واسه خودش یک ساعت کلیپ دیده بود و ذوق زده شده بود! یا دوست دیگه ای که قبلا بیشتر در اینستاگرام و تلگرام فعال بود، الان کاربر توئیتر هم شده. دست مسئولین درد نکنه که خودشون عملا فیلترشکن رو همگانی کردند و افسار فضای مجازی رو از دست خودشون خارج کردند.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
کاربران محترم بیاییم در سایت تابناک افکار همدیگر را به چالش بکشیم بهتر هست . چون اکثر مسولین تو سایتها نیستند که مستقیم بحث کرد .عرض شود بنده اگر رسانه ای یا شخصی یک و دوبار بمن دروغ بگوید دیگر یا خاموشش میکنم یا هزینه ای برای شنیدن آن نمیکنم . برای نفهمیدن و ندانستن مردم تا کجا باید رفت . اشکال کار از آنجایی هست که میخواهیم مردم در پای صندوق رای به شخصیت اول سیاسی کشور رییس جمهور رای بدهند ولی سواد و معلومات و آگاهی سیاسی جلویش گرفته میشود آیا 50میلیون بزرگسال ایران همه معلومات سیاسی دارند ؟.فکر کنید بخاطر ندادن آگاهی سیاسی بمردم گروهی گفتند که برای عبور از هاشمی میشود به احمدی نژاد رسید هر کاری میکنید فقط نذارین هاشمی بیاید افتادم تو آرمان و آرزوهای احمدی نژاد و حالا گروهی میگویند یه کاری کنید روحانی دیگر نباشد تا میتوانید با گفتار و حرف سیاسی وزنه سیاسی روحانی را کم کنید یا مهارش کنید .بعد بیفتیم در دولت شعاری کار و کرامت که با دادن یارانه سه برابر ایران گلستان میشود سخنان الهم الهدی را چند روز پیش ببینید .کاربران محترم آنچه گفتم فضای حقیقی بود و آنچه در فضای مجازی در حال رخ دادن هست این هست که اصلا اینترنت نباشد و اگر باشد حداقل تلگرام نباشد و اگر تلگرام باشد خودی و وطنی باشد دریغ از اینکه فلسفه اینترنت و تلگرام و اینستا گرام برای یک کشور خاص نبود برای ارتباط با کل دنیا بود یعنی ارتباط از شرق آسیا مثلا ژاپن تا غربی ترین کشور آفریقا . تا اروپا تا آمریکا و اقیانوسیه هست . اگر هر کشوری در فضای مجازی دسترسی مردم به جهان خارج را قطع کند دیگر شرکتها و کشورهای دیگر اجازه ورود در فضای مجازی را به دیگر کشورها نخواهند داد .و آنها هم ورود به فضای مجازی کشورشان را بر روی ما محدود و مسدود میکنند و این حق متقابل هست . یعنی از چی به چی میخواهیم برسیم مردم تشنه دانستن همه چیز هستند محدویت ایجاد شد برای آگاهی به ماهواره و رادیو سوق داده میشوند چون مردم ایران تشنه حرف سیاسی هستند چون مسولین کشور از اول انقلاب درس اخلاق سیاسی دادند . چرا مردم تشنه کار و حرف سیاسی هستند ؟ آیا کسی میداند مردم ایران چرا اینقدر سیاسی هستند .؟ همین تشنه و حرص سیاسی بودن هست که اقتصاد را به چالش کشیده و نتیجه آن بیکاری شد و حالا هم همین سیاست کنترل فضای مجازی را هم را در سر دارد در صورتی میدانیم سایت های داخل کشور چقدر زیاد هستند چرا کاربران ورود نمیکنند . مگر به حساب عرضه و تقاضا نیست ؟مگر محتوا تکراری آن سایتها چگونه هست که وارد نمیشوند در حقیقت میشود گفت مشتری نیستند چون محتوای آن دولتی و حاکمیتی هست ؟ عرضه محتوای دولتی چه اشکالی دارد ؟ منتظر نظر مخالفان نظرم هستم
نظرات بیشتر