ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
همه میدونیم که امروزه تو کره ی خاکی ما،فقط قانون جنگل حاکمه . یعنی هر کی زورش بیشتره، نونش بیشترهه.! والان هم تنها مؤلفه قدرت دراین جنگل بی حساب وکتاب و علی الخصوص خاورمیانه ی پر آشوب ما، قدرت هسته ای هستش که قدرت چانه زنی و رو تضمین میکنه. خوب، حالا این عقل مفت های اصلاحاتی بابی عقلی وبیتجربگی وشاید هم بعلت دوتابعیتی بودن...، زور مارو دادن به التماس. یعنی باعجله تمام تمامی فشنگهاشون خرج کردنو بعد به دشمنان قسم خورده گفتن بیان حقوق رو بدین وزهی خیال باطل.! فقط خواهشم از این بچه تحلیلگران توی فضای مجازی خواهش میکنم که حداقل تاریخ و وضعیت روابط آمریکا و انگلیس با کشور عزیزمون مطالعه بکنن و بعد ادعای روشن فکری درباره.
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
آقای ناشناس! دیگر انگ هایی مثل منافق فتنه و انحرافی...نخ نما شده؛ این واژگان ابزاری برای بیرون کردن دیگران از قدرت و انحصاری کردن آن است؛ تو هم که، ضمن تکیه کردن به نظام، با ترس و حراس، تقیه می کنی و نام خود را نمی نویسی، شایسته همان واژگان هستی. اما در اینکه "برجام بی ثمر بوده است" سخنی قابل تأمل است، اما مقصر عدم بهره برداری مناسب از آن نخست دولت لیبرالو- تکنو کرات و غیر مردمی روحانی است و دوم موانعی است که آمریکای و دولت ترامپ ایجاد می کند. اما نباید فراموش کنیم که ترامپ را اصول گرایان با افراط گری هایشان(درست شب آخرین مرحلۀ انتخابات آمریکا) روی کار آوردند؛ همانطور که رونالد ریگان را با مشی عدم سازش روی کار آوردند، و بدین ترتیب برای چندمین بار با رد دست دوستی اوباما و نرمش های او، فرصت سوزی کردند.
ناشناس
|
Armenia
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
مضحکترین جوک جهان را امروز در افتاب یزد خواندم یه ادم با لقب دکتر گفته بود: احمدی نژاد تا 800 سال اینده ایران را متلاشی کرد.
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
همه این حرف‌ها و بحث ها را تمام کنید پول مملکت را خرج مملکت کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
آقا این حرفو نزن . همونایی که این اعتراضات رو سازماندهی کردند وقتی با شهار نه غزه نه لبنان مواجه شدن گفتن آشوب و آشوبگرو فتنه و.... کلا اگر به دولت و روحانی و خاتمی ومنتخبین مردم فحش بدی میشی معترض و محق واگر از لبنان و نصرالله و سوریه و بقیه بگی میشی نفوذی و فتنه گر و عامل بیگانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
چرا از 150 میلیارد دلار که بعد از برجام گرفتند حرفی. نزدندفقط از 1.7میلیارد دلار گفتند.
جواد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
ما که از برجام چیزی جز راحتی سرمایه دار وسفسته سیاسیون وبازی مردم چیزی ندیدیم.رهبری روز اول اعلام کردن به مردم اعتماد کنید وبه نخبه گان ایرانی ولی چه فایده...بعضی افراد مجهول حال وبی تفاوت به آینده مردم ......تصمیم گیر ما این هاشدن...خدایا رهبری را در سایه حمایت خود قرار بده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
سفسطه
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
برادر کسی توی مملکت ما دنبال ساخت تسلیحات اتمی نبوده که برایش ایجاد قدرت کند و تولید سوخت هسته ای با تکنولوژی 70 سال قبل برای کی ایجاد قدرت میکنه؟در ثانی حتی اگر هم سلاح هسته ای بسازی دقیقا در جهت منافع قدرتهای مسلط حرکت کرده ای چون ابدا نمی تونی با هزاران کلاهک 100 مگاتنی آنه مقابله کنی اما ابزار تحریم کردن خودت را مانند کره شمالی در اختیار آنها قرار می دی
بی نام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
هر چی می کشیم از این برجام بدفرجامه که آبرومون رو برد هیچی هم کف دستمون نذاشتن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
برجا م بسیار هم مفید بود ولی نتایج آن در داخل به مردم ایران نرسید معلوم نشد آن مبالغی که آزاد شد کجا رفت جز لعنت چیزای عاید مردم نشد
علیرضا کاظمی از شیراز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
برجام اگر فقط همین یک فایده داشته و آن برداشتن صد صادراتی نفت از جلوی پای اقتصاد رو به بحران مملکت باشد بسیار برای درست بودن این تصمیم کافی است. بماند که هژمونی جهانی علیه ایران را هم برداشت و تعدادی واردات محصولات پیشرفته از جمله هواپیماهای مسافر بری را هم که امکان آن سالها برای ما وجود نداشت را فراهم کرد.
در برابر چه هزینه ای برای ما داشت؟ روند گسترش صنعت هسته ای کند شد. صنعت هسته ای چند درصد از اقتصاد ما است؟؟ آیا به 0.5 درصد می رسد؟؟؟ آیا معقول بود که برای 0.5 درصد کل اقتصادمان را با تحریم فلج کننده اعمال شده و عدم امکان فروش نفت که در آمد بزرگی از اقتصاد ما را حذف می کرد (در حدود 20-30%) روبرو کنیم؟؟ آیا اگر عقلایی از این مردم راهی پیدا کردند که این شر کثیر را با آن هزینه اقلی (نسبی عرض می کنم) دفع کنند نباید ممنون آنها بود؟
آیا دلواپسان نبودند که می گفتند با برجام به خاک مذلت می نشینی؟ کدام تحلیل درست تر بود؟ دلم می خواست برجام نشده بود و الان می دیدند که خاک مذلت که می گفتند در عالم واقع آن بود یا این.

برجام قرار نبود خلقت کند بلکه برنامه نجات اقتصاد ایران از فروپاشی را داشت و مطمئن باشید و بلکه دقیق تر بگویم یقین داشته باشید که اگر برجام واجب و ضروری نبود رهبری مثل همیشه اجازه انجام آن را نمی داد. تحریم فلج کننده بود! بقدری بهتر فهمیم! شوخی که نبود!
نظرات بیشتر