شما جوری وجود مشکلات رو بیان میکنید که انگار همین چند سال برای مردم بوجود اومده. مشکلات چندین ساله که شکل گرفته و فقط معیشتیهم نیست. فرهنگی،تفریحی، زندگی سالم ،روابط اجتماعی با احترام و ... خیلی کمرنگ شده.
بنام خدا
باسلام
بنظر من تیعیض و رانت و پارتی بازی و مافیای اتوبوسی و مدیران اویزان و بازنشسته و،،،،اصلا پایانی ندارد بررسی بنمایید .همه هم از دوستان بسیار نزدیک ... هستند جالب است که خودشان بازنشسته و تمامی اتوبوسشان نیز در شرکت های تابعه مثل ک م و خدمات بازرگانی و ج ف و سرمایه گذاری وصندق و... بازنشسته هستند وجالب است این افراد با بازنشستگی زودرس و دریافت ۵سال بلاعوض و ... با ۲۵ تا ۳۰ سال بازنشسته شدند و دوباره نیز درحال بازنشسته شدن هستند ولی فریاد ما گوش فلک را پرکرده برای ممنوع بودن دوشغله ها و بازنشسته و،،،
خود این افراد نیز بدنبال خودشان مینی بوس های متعدد دارند و،،،،
جا لب اینجا است که در ج ف یکی از مدیران کارخانه رنگ دارد و کلا رنگ را به پیمانکار فروخته است!!!!!!
و جالبتر اینکه بتعدادبیش ازصدبار به المان رفته و اخیرا پسر و عروسش را در اسکوتک المان وابسته استخدام کرده !!!!!!!!!
و هزاران مورد دیگر
خواهش میکنم تحقیق بفرمایید
احتمال حتی انتقال به ارگان و اداره ذیربط بسیار نومیدانه است ولی توکل بخدا
زمانی مردم میان برخی مسئولان و کلیت نظام تفاوت می گذاشتند، اگر از همه نظام ناراحت بودند، آن مسئولان مبرا بودند و اگر از مسئولان خشمگین می شدند، نظام را باز جداگانه می دانستند، اما اکنون و در پی انتخابات اخیر، که به هیچ دستاورد مهمی نیانجامید،حقیقت این است که هر دو جناح سخت سر در پی منافع خود دارند و در نهان سود خود را می جویند و در آشکار سیاستی ویرانگر را در داخل و خارج دنبال می کنند که مردم را از هستی تهی ساخته است، با شعارهای تند و تیز علیه افراد و کشورهای بیگانه، هر چقدر هم که نزد مردم منفور هستند، می توانند ذهن ملت را زا مشکلات اساسی منحرف کنند. متاسفانه جمهوری اسلامی ناگهان از دوران کودکی خود پا به دوران کهولت گذاشته و شبابی فرح بخش را تجربه نکرده است و مسئولان آن هنوز در دهه 60، آن هم اوایل آن دهه زندگی می کنند، البته از نظر ذهنی، وگرنه زا نظر مادی در مرحله اواخر سده بیست و یکم تشریف دارند. !!!
اگر دولت مستقر موفق شود در اصل نظام در اینجا موفق شده است، برخلاف تصور و اعلام برخی که فقط حضور در انتخابات را و پیروزی دولت و رئیس جمهور با مشارکت بالا را، موفقیت نظام میدانند.
فساد بزرگ شده که شما منکری پیدا نمی کنین. هیچ کدوم از مسئولین منکر اختلاس ها نیستن! همه میگن فساد هست.رییس جمهور میگه هست، رییس مجلس میگه هست، حتی رییس قوه قضاییه هم میگه هست، منم میگم هست، شما هم میگین هست. حرف من اینه برای مثال جلوی همین یک مورد که فساد باشه رو کی باید بگیره؟! با یکی هم که میخوان برخورد کنن خرابش می کنن. کی باور میکنه بابک زنجانی به جایی وصل نبوده؟ یا خاوری تنها نبوده؟ ۲۰ سال پیش نه و تا همین ۱۰ سال پیش اطلاعات بدست مردم نمی رسید. الان تو دور ترین روستای کشور مردم دارن می بینن. مسئولین کلاه خودشونو قاضی کنن. اصلا میشه این چیزا رو دید و ساکت موند؟!
کاربران محترم بیاییم یک بار دیگر بررسی موضوع را بررسی کنیم . نا امید کردن مردم توسط تریبون داران که برجام دست آوردی ندارد . مشکل مالی صندوق پولی و باز نشستگی . فعالیت های دولت در سایه در شهرستانها . وعده های انتخاباتی روحانی که بعد از انتخابات توسط نهادهای انتصابی مهار شد . نداشتن احزاب قوی که حرف مردم را بزنند . مخارج سنگین در چند جبهه خارجی که خسارات مالی زیادی متحمل شدند . صدا و سیمای دولتی . بیکاری و نادیده گرفتن حقوق شهروندی فشار به روحانی جهت تصاحب بقیه اقتصاد و صنایع که دیروز هم صحبتش بود . مهار کردن شعار روحانی بعد از انتخابات که گفتند مردم به روحانی که رای ندادند پس به نظر چه کسی رای دادند و دست آخر عقب نشینی معنی دار روحانی در این دوماه آخر
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
این بهانه ها که نذاشتن و نشد و دخالت کردن و ... دیگه نخ نما شده.
مسءولين اگه در پي حل مشكلات مردم يه برنامه بزارن و خودشون از مردم بخوان در ايامي خاص در مكاني تعريف شده براي اعتراض حضور پيدا بكنن تا بفهمن و ببينن تعداد معترضان چه قدره و مشكلات مردم چيه وچقدر زياده . و بعد از اون اگر كسي اعتراضي كرد بعد بيان محكوم كنن و بگن كار دشمنانه.