وقتی که در مقابل فقر و بیکاری فقط شعار میدهیم نتیجه اش همین می شود که هر از راه رسیده ای طمع به خاک ایران میکند. بهتر نیست به جای توجه به خارج و کمک به کشورهای دیگر ، مشکلات داخلی را حل کنیم.
باید خاطر نشان شد که هیچ کشوری یارای حمله نظامی به کشور را ندارد و تنها تهدید از اختلافات داخلی خواهد بود
وقتی استالین ماورا قفقاز را ازربایجان نامید وکسیاعتراض نکرد حالا باید درو کرد کسی نیست به این اقا بگوید اذربایجان در واقع اترپاتن که ریشه پهلوی دارد بنا براین اگر شما ازری هستید باید به ایران بهپیوندید نه بهکس
من نمی دانم کجای حرف های این مقام آذربایجانی توهین هست؟ تنها در مورد وضعیت اقتصادی و اجتماعی حرف زدو و نظرات خودش را گفته. مثل هزاران سیاست مدار دیگر دنیا که هر روز درباره ی اوضاع و مسائل داخلی و خارجی نظر می دهند.
چرا مسئولین مربوطه از خواب بیدار نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خطری که از ناحیه کشور آذربایجان متوجه ایران هست خیلی قوی تر از خطری هست که از ناحیه اقلیم کردستان هست.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
آذربایجان همواره سیاست متعادلی را در قبال همسایه ها بخصوص ایران پیش گرفته. این آدم یک اپوزسیون نظام آذربایجان است و حزبش هم چند نفر از بر و بچه های خودشان هستند. یقین این چند کلمه را پس از صرف غذا و نوشیدنی برای دل خوش کنک چند نف گفته و تابناک برجسته کرده. این آدم عددی نیست وحرفهایش هم پشیزی ارزش ندارد.
reza
||
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
من فکر میکنم زمان ان فرا رسیده تا ایران با کارتهای خودش در قفقاز بازی کنه تا باکو بفهمه چقدر کوچکتر از این حرفهاست
ای لعنت خدا بر تمام شاهان خاندان قاجار که با بی عرضگی خود بخش های عظیمی از خاک ایران بزرگ را از دست دادند و امکان آن را فراهم کردند که امروز افراد بی سواد و ناآگاهی مانند قلی اف (نام واقعی قلی زاده که در نتیجه زیر بار روسیه رفتن به قلی اف یا قلی تف تغییر یافته است) چنین مهملاتی را بیان کنند.
یکی به این آقای "قدرت حسن قلی اف" آموزش تاریخ بدهد . کل عالم می دونند کشور کنونی آذربایجان و بسیاری از کشور های کنونی همسایه آذربایجان به ایران تعلق داشته و اگر قرار بود برابر با عهدنامه ترکمنچای یا گلستان اقدام می کردیم باید در سالهای اخیر این سرزمینهای جدا شده از ایران مجدد به کشور ایران ملحق می گردید .
درود خدا بر تمامی ایرانیان عزیز بخصوص آذربایجانیهای با غیرت هموطن
یاشیاسین آذربایجان
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
ای کاش این آدم را می شناختید. افسوس نه شما می شناسید و نه تابناک. این فرد اصلاً جزو اپوزسیون نظام آذربایجان محسوب می شود. اگر ببیند که به سخنانش این قدر واکنش نشان داده شده ذوق زده خواهد شد. حتی زن و بچه اش هم او را جدی نمی گیرند. شما خیلی جدی گرفته اید.
مجید
||
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
اگر توانستیم آذربایجان ایران را بهتر از کشور آذربایجان آبادش کنیم در فکر پس گرفتن آذربایجان شمالی هم باشیم .
مهدي
||
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
بله دوست من . تا حدود جنگ جهاني نخست در هيچ سندي، تاكيد ميكنم در هيچ سند تاريخي نام سرزمينهاي شمال رود ارس را آذربايجان خطاب نشده و هماره نام تاريخي سرزمينهاي شمال ارس تفكيك شده ولايات و با نامهاي بادكوبه (باكو)، شكي، شروان (شيروان)، گنجه، ايروان و.. بوده است و در حدود جنگ جهاني نخست و با تامين مالي و حمايت شديد شوروي حزب مساوات در خطه شمالي ارس ايجاد و براي نخستين بار نام آذربايجان بر روي آن سرزمينها نهادي شده به طمع اينكه روزي بتواند سرزمين اصلي آذربايجان را از مادر جدا كنند. حال مضحك آنكه اين كشور امروز خود را آذربايجان شمالي ميداند كه مي خواهد آذربايجان جنوبي را به خود ملحق كند.
شما كه مدعي دموكراسي هستي اول حقوق زبان مادري ما را كه آموزش درمدارس هست بده بقيه آزاديهاي مدني پيشكش اونوقت ما هم به اين مقام آذربايجاني كه انصافا بخشي ازصحبنهاش مدني هست اعتراض ميكنيم
این ها نتیجه بی توجهی به منافع ملی و وارد شدن در مسائلی از سیاست جهانی است که کسور ما منفعتی در آن ندارد. بهتر است به جای پرداختن به مسائل دیگران ، مشکلات خود را حل کردا و فقط منافع ملی خود را پی گیری کنیم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
افرين با اين تحليل ابكي شما
كجا بودي تا الان كه از نظرات پر فيض شما بهره مند شويم
کشور یونان با کشور مقدونیه در حال گفتگو هست که اسم کشورشو عوض کنه و یا تضمین بده که بعدها مدعی بخش هایی از خاک یونان که به نام مقدونیه هست نشه.
الان همچین وضعی رو در رابطه با کشور آذربایجان داریم. از ابتدای تشکیل کشور آذربایجان، باید اقداماتی می شد که اسم آذربایجان رو انتخاب نکنن. حالا که این وضعیت پیش آمده، بهتره که مسئولین وزارت خارجه به بهترین شکل این معضل رو حل کنن.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
باید به مرزهای بین المللی احترام بگذاریم و به حقوق کلیه ی کشورها. هم چنانکه باید مرزهای مقدس کشور خودمان را پاس بداریم باید به مرزهای کشورهای دیگر نیز احترام بگذاریم. مرزهای شناخته شده بین المللی و نام های شناخته شده ی بین المللی بهترین مبنا برای تعامل کشورها محسوب می شوند. اگر چنین باشد باید افغانی ها هم مدعی نام ایران شوند چون وام گرفته از آنها است.
ناشناس
||
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
انسان های بی سواد و بی درایتی مانند تو هستند که باعث اختلاف قومیت ها و مذاهب شده اند. آذربایجان افتخار ایران هست و به کسی اجازه نمی دهد که بخواهند اسم این سرزمین بزرگ را عوض کند. ضمنا انتشار چنین نظر سخیفی از سوی تابناک جای تاسف دارد ببینم آیا این نظر را نیز منتشر می کنید
ناشناس
||
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
از قضا آذربایجان همین سرزمین مادری تا رود ارس است. شمال رود ارس مناطق نخجوان و اران و لنکران و اصولا قفقاز است که نام آذربابحان در زمان تشکیل حکومت اتحاد جماهیر شوروی با نگاه به آینده برآی آن انتخاب شد. دولت آننزمان در ایران در مقابل این نامگذاری سکوت کرد. ساید به این دلیل که بخش زیادی از ایرانیان آنرا پاره جداشده از ایران دانسته و امیدوار بودند تحت همین نام مجددا به مام مبهن ملحق گردد. متاسفانه این انتظار تا امروز به درازا کشیده است.
باید خاطر نشان شد که هیچ کشوری یارای حمله نظامی به کشور را ندارد و تنها تهدید از اختلافات داخلی خواهد بود