به نظر من توسعه سياسي مقدمه توسعه اقتصادي است.مردم اگر مشكل نان دارند بايد بدانند تا زمانيكه زير ساخت هاي سياسي كشور اصلاح نشود و نهادهاي نظارتي قدرتمند و سالم مثل احزاب، سنديكا ها و روزنامه ها و تلويزيون آزاد بوجود نياييند،مشكل فساد و بي بزنامگي حل نخواهد شد.اگر بهترين مديران جهان را هم بياوريد در اين ساختار نا كار آمد هيچ مشكلي را نميتوانند حل كنند.
پاسخ ها
فرهاد
||
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
معلومه خیلی شکمت سیره که از سیاست میگی.سیاست نان و آب واسه مردم نمیشه .تو هم معلومه چنان هم شهروند عادی نیستی
مشکل مردم مشکل اقتصادی و گرانی هایی است که باید توسط دولت سامان داده شود تا سرپرست خانواری را شرمنده زن و بچه نکند . رکود اقتصادی و تعطیلی کارخانجات , حقوق های نجومی , رانت خواری ها و قاچاق نورچشمی ها , اختلافات ظبقاتی که روز به روز بیشتر و بشتر می شود و بیکاری و معضل اشتغال و ازدواج جوانان اینها مطالبات به حق مردم از دولت است غیر از این ها آدرس غلط دادن است که ظاهرا دولت می خواهد از زیر مسولیت و تعهدات خود شانه خالی کند . مردم از شما همین ها میخواهد .
آذرماه سال جاری دیوان عدالت اداری طی نامهای ضمن اخطار به شرکت ملی گاز ایران، ۴۸ ساعت فرصت داد تا مطابق با رأی ابلاغی، اقدامات عملیاتی برای حذف آبونمان از مشترکین گاز انجام دهد.پس از عنوان شدن این رای از سوی دیوان عدالت اداری، سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: شرکت ملی گاز ایران مانند همیشه تابع قانون خواهد بود و فرآیند اجرایی شدن حکم دیوان عدالت اداری درباره آبونمان قبوض مشترکان گاز را آغاز کرده است. این در حالی است که در قبض دوره جدید گاز، اثری از اجرای حکم دیوان عدالت اداری دیده نمی شود و این مجموعه در واقع آبونمان را حذف کرده است وبجای آن هزینه خدمات مستمر را اضافه و دریافت کرده است؛ ضمن اینکه مبالغ قبلی یعنی آبونمان ماههای قبلی را نیز به مشترکان باز نگردانده است.
از خواندن نقطه نظرات به این نتیجه می رسیم که همه فکر میکنند دولت بازیگر اصلی اقتصاد مملکته
متاسفانه باید بدانید که هیچ دولتی در هیچ موردی تصمیم گیرنده نبوده و نیست و حرفهای آقای روحانی کاملا درسته
سیستمی که بواسطه نبود صداقت با جامعه(شفافیت) و نداشتن تعهد (حس میهن دوستی و توجه به خارج از ایران) عملا کشور را به این روزگار انداخته که شاهد خشکیدن رودها و دریاچه ها، تورم مزمن افزایش فقر و فساد اقتصادی و اجتماعی ، نابودی بنیادهای فرهنگی و اخلاقی، نابودی علم و فرهنگ در کشور و خرید پایان نامه و مدرک ، تهدید حمله خارجی و ایجاد فاصله شدید طبقاتی و مافیا بازی در ایران امروز هستیم.
جناب تابناک! منحصر کردن همه مشکلات جوونها به مشکلات اقتصادی یعنی توهین و نادیده انگاشتن کمبودهای هزاران هزار جوان مثل من که به جرم حضور در یک اردوی مختلط دانشجویی سیلی خوردن! امثال من اگر بنز طلایی هم زیر پامون بود (که هیچوقت حتی یک پراید هم نبود) باز هم حاضر به تحمل این بگیروببندها و محدودیتهای اجتماعی نمی شدیم.
اون موقع که درد ما همزمان هم آزادی بود و هم اقتصاد کسی به ما محلی نذاشت. حتی همین مردم که امروز همه معترض هستن! الان که وضعیت اقتصادی هم به جایی رسیده که بقول حافظ "منم کز غایت حرمان نه با آنم نه با اینم..."