اخه اگه قراره سر هر مشکلی به این مدیران بیچاره گیر بدن اینا پس چه جوری به ما بقی زندگیشان بزسن این حقوق های نجومی رو چه جوری خرج کننسفرهای خارجه شنو چیکار کنن یه حرف بزنین منطقی باشه
با سلام
متأسفانه ادبیات رایج غالب مسئولین کشوری( چه مسئولین اجرایی و چه غیر اجرایی ) در ارائه راهکار برای حل برخی مشکلات کشور، این است که «باید» چنین و «باید» چنان شود!!
دقیقاً معلوم نیست مخاطب این «باید»ها کیست!
مشکل معیشت مردم همانند قله کوهی بسیار عظیم است که تمامی آن از انواع و اقسام مشکلات درست شده و با تمام وزن و سنگینی اش دارد مردم عادی را خورد می کند. رئیس جمهور از این جهت می فرمایند نباید مشکلات را در معیشت خلاصه کرد که می دانند سرراست ترین مخاطب چنین مشکلی خود ایشان هستند!!!! گرچه این کوه مشکلات به همدیگر ربط دارند. تا مدیریت ناشایست و قوانین و مایه رانت خواری تغییر نکند، حتی با وجود فوران نعمت و ثروت هم مشکلی حل نخواهد شد، ولی اگر این مدیریت های ناشایست هم تغییر کند، و مدیریتی بسیار کارآمد هم جای آن را بگیرد و همه قوانین دست و پاگیر و فساد زا را هم بزداید، ولی سیاست خارجی ما مبتنی بر دشمن سازی باشد، باز هم چیزی تغییر نخواهد کرد، یا نهایتا هرگونه تغییری کوتاه مدت خواهد بود و به دنبال آن مشکلاتی شدید تر پیش خواهد آمد. ما در ایران زندگی می کنیم نه یک روستای عصر حجر که بتوانیم بدون تعامل با دنیا زندگی کنیم. هم اکنون طرف های عمده تجاری ما عبارتند از چین ترکیه و روسیه و فرانسه که مثل زالو دارند ثروت ما را می مکند. روسیه و فرانسه همان کشورهایی بودند که در طول هشت سال جنگ آن دستگاه عظیم قیمه کنی و یک هزارکیلومتری را در طول مرزهای ما و به رایگان!!! برای صدام برپا کردند. چین هم ایران را فقط در حد صدور ماهی تیلاپیا و دسته بیل و کلنگ و اینگونه چیزها می خواهد و در همین آتش سوزی کشتی ایرانی دیدیم تا چه اندازه برای ما ارزش قائل هستند!!! در جریان برجام هم هیچ کجا واقعا به سود ما کوچکترین قدمی بر نداشتند. عراق و سوریه و فلسطین و لبنان هم به صورت کوره های ثروت سوزی برای به آتش کشیدن هستی ما در آمده اند!!!! و بلافاصله پس از اینکه از شر تروریست هایشان رهایی یابند خواهیم دید که چه موضعی نسبت به ما خواهند داشت. در چنین جهان محدودی که متشکل از چند زالو است، چه کار می توان کرد؟ برای نمونه، گردشگری می تواند یکی از راه هیا بسیار مفید درآمد زایی باشد که از بسیاری از مفاسد درامدهایی مانند صادرات نفت نیز به دور است، و درآمد آن بسیار عادلانه تر تقسیم می شود ولی وقتی همه دنیا را با خود دشمن کرده ایم و در این میان به خبیث ترین دشمنان خودمان پناه برده ایم، کدام گردشگری، البته به جز افغانی ها و عراقی ها، به ایران می آید؟ حتی در اوج درگیری روسیه با ترکیه همچنان گردشگران روسی راحی ترکیه بودند، اما از آمدن به ایران سرباز می زدند.
تابى جون قدرى حرف حساب زدى ولى كاشكى چند سال زودتر وبيشتر از اين حرفها ميزدى.
وقتى مسئولين فراى قانون قدم ميزارن و توجه به حقوق مردم و كرامت كشور خود ندارن عاقبتش همين است.
اگر با مرتضوى برخورد شده بود بقيه مسئولين كه برخى از آنها هم همان تفكر فرا قانونى را دارند حساب دستشان مى آمد و بعضى از مسائلى كه باعث تظاهرات اخير شد را موجب نميشد.
(احساس کنند شرایط کشور عادلانه است،حاکمیت شفاف، پاسخگو و مسئولیتپذیر است و همگان در اداره کشور سهیم و از فرصتهای عادلانه برای پیشرفت برخوردار هستند.)
دقیقا. اینها در اولویت خواسته های مردم هست و بعد که ملت خودمون اینها رو داشته باشند در کنار دولت به سیاستهای خارجی هم کمک خواهند کرد.