در دوره قبل انتخابات خبر نگار توی خیابان مصاحبه میکرد از من خواست که در مورد انتخابات صحبت کنم و شروع کرد به توضیح که من این سوال را میپرسم شما اینها را بگو ووقتی من گفتم با مسئولیت خودم جواب خودم را پخش کن و من اهل شو بازی کردن نیستم گفت نمیتونیم هر چی شما بگی را پخش کنیم برای ما مسئولیت داره گفتم پس برو خدا روزی تو را جایی دیگه بده و اون روز فهمیدم تمام مصاحبه ها مانند یک فیلم هست و سوال و جواب از قبل اماده شده و فقط یک نفر از روی نوشته می خواند.
وجود کانالهایی مثل تلگرام و ... یک مزیت داره و یک ضرر.
مزیتش اینه که میتونه اخبار واقعی را اطلاع رسانی کنه و از واقعیتها بگه . ضررش هم اینه که میتونه به بزرگترین منبع اخبار دروغ و شایعه سازی تبدیل بشه.
این اشکال از صدا و سیما و مدیران آن است که هنوز فکر میکنند که رسانه خبری دیگری وجود نداره. این موضع گیری نه تنها مردم را از نظام دور میکنه بلکه موجب خوشحالی کسانی میشه که چند ساله به دنبال راه انداختن جنگ داخلی در ایران هستند. جنگی نه رسانه ای که مانند سوریه.
در قضیه سوریه هم از شهرهای کوچک شروع شد و با استفاده از همین شبکه های مجازی ظرف سه ماه فاجعه به بار آوردند.
کمی با مردم خود صادق باشیم و به مردم اعتماد کنیم. مردم ما همان مردمی هستند که 8 سال جنگ را سرافرازانه دنبال کردند. مردم همان مردم هستند اما آیا مسئولان هم همان مسئولانند؟
تنها چیزی که در جامعه امروز ایران ببار آورده این صدا وسیما متاسفانه بی اعتمادی مردم است و بس . شما هزار بار راست بگوئید یک بار دروغ مردم اعتمادشان را از دست میدهند
اونجا تذکر داده شده که رسانه میلی است