با یک حساب سر انگشتی ،وزارت نیرو بیش هزار هزار میلیارد تومان فقط بابط ایجاد شبکهٔفاضلاب از مردم پول اضافه گرفت ،و به بهانهٔدفع فاضلاب ،دو برابر هزینهٔمصرف آب از مردم پول دریافت میکند ،که با همین پولها میتوان همهٔ شبکه آب کشور را بازسازی ،وبهینه سازی نمود ،
اصلاح شبکه آب خودش یک مصرف بهینه و جلوگیری از اسراف هستش اگر از خودمان شروع نکنیم کسی به حرف ما گوش نخواهد داد، سالهاست به این مساله فکر میکردم، اضافه کنید آسیب پذیری شبکه ها(شریانهای حیاتی) در برابر زلزله، خدا پدرومادر بانی این خبر را خیر دهد، آفرین به این میگند رسانه درست
بورس آب در جنوب به کارشناسان پروسس و پایپینگ زمین و وام بدهید تا میلیارد ها متر مکعب آب دریا شیرین شود و توسط پایپ نت به سراسر کشور توزیع شود،مثل استرالیا آمریکا،انگلیس،اسپانیا حتی امارات و عربستان و.... تا کی میخواهید تو سر متخصصین این مملکت بزنید،بیش از نصف همکارای من الان تو کشور های اروپایی آقایی میکنن ،افرادی که هر چقدر خون جگر خوردند هیچ مسئول و بانک و.... یه پول سیاهم بهشون کمک نکرد،بجای صادر کردن مفت گاز ،در نیرو گاه های سیکل ترکیبی میتوان هم آب را شیرین کرد و هم با توسعه بورس انرژی و آب ،برق تولیدی و حتی آب مازاد تولیدی را (اگه دولت بزاره)صادر کرد،خوهشا انقدر هم تو سر اتحادیه ها و اصناف نزنید و اتاق بازرگانی رو به لات خونه تبدیل نکنید،برای خودتون گفتم ،خود دانید.
رئیس جمهورم به جای داد و هوار بره پرونده عضویت ایران تو تجارت جهانی رو حل کنه آخه بابا مگه کار شما سیاست نیست، به خدا اگرم ناتوانید تو هه مراحل ما خودمون کمکتون میکنیم.
تورو خدا آدمایی نمی تونن نیان ساز مخالف بزنن.بیاین تا بهتون بگم چه دیسیپلین هایی در مهندسی برای ساخت واحد نمک زدای اسمزی ،دیسالتینگ و چه کد ها و استاندارد هایی برای ساخت نیروگاه و ... و اقلام روتاری مورد نیازه ،بیان تا بهتون مدرک نشون بدم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۳۰
دوست عزیز حرف های شما همه درست و بجا سات، مگر آنجا که می فرمایید حکومت از ما مردم کمک بگیرد، آقایان ما مردم را نمی بیننند شکاف ایجاد شده دیگر پرشدنی نیست.
ناشناس
||
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۱
تمام مدیارای رده بالای ما سیاسی هستند و تمام مسائل رو سیاسی میبینند. تخصصی غیر از سیاست ندارند ولاغیر
کاش خودشون رو زیر سوال میبردن دو دهه با مدیرلن و وزرای نالایق در زمینه کشاورزی و جهاد و آب به اسم کشاورزی آب زیر زمینی را به باد دادن بدون سواد اینکه چه محصولی رو کجا وکی بکارن
تمام محدوده آبريز بالادست سد كرج و سد لتيان (مناطق جاجرود، لواسان، فشم) پر شده از ويلاهاى غير مجاز كه همه چاه غير مجاز هم حفر كرده اند! آيا در اين كشور قانون و مجرى قانونى نيست كه اين گونه حق عامه مردم را به يغما مى برند؟ چرا با كسانى كه اين كونه حق مردم را به سرقت ميبرند مماشات مى شود، ولى دست دزد احتمالاً نيازمند يك گوسفند را قطع مى كنند؟ اين است عدلى كه آقايان از آن دم مى زنند؟
کم آبی و در مواردی بی آبی و آلودگی های مکرر هوا زندگی را بر مردم تلخ کرده است. دولت فعلی و آینده گان باید این مشکلات را جدی و راهکارهای اساسی فراهم کنند. از دانشمندان زیست محیطی و اب شناسان بین الملی کمک بیگیرید. ابتکاروامثالهم اینکاره نیستند.جز پر کردن کیسه گشادشان.این مشکلات را جدیتر از تار موی زنان بگیرید.
موضوع اينه كه شركت آب منطقه اي فقط وظيفه تأمين آب را بر عهده داره و مسئوليت بهره برداري از شبكه توزيع بر عهده شركت هاي آب و فاضلاب استان و مناطق آبفاي زيرمجموعه آن هست. بنابراين از آنجاييكه هر سازمان و شركت ميگه وظيفه سازمان ديگر به من ربطي نداره، اين موضوع به جايي نخواهد رسيد.
مشكل ممكلت ما اينه كه مديريت يكپارچه و جامع نداريم.
به عنوان یک کارمند وزارت نیرو اعلام میکنم شکی در بی تدبیری مسئولین حوزه آب وجود نداره ولیکن منابع آب کشور ما را کشاورزی سنتی و غیر اصولی داره به تاراج می بره