گمنام زاهدان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
خداروشکر که وقتم را صرف گوش سخنان دکتر نکردم.........
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
روحانی چیزی برای گفتن نداردبخاطرهمین حرفهاش تکراری وسطحیست ایشان تمام توانش روبرای حفظ برجام بیفرجام بکارگرفته وضعیت مردم واقتصاد براش اهمیتی نداره چون سیاست واقتصادنمیداندایکاش کوتاه بیایدودست بردارد کشور مدیر باسواد بالی سیاسی واقتصادی میخواهدایشان بهتره تادیرترنشده خودشراکناربکشدوباینکاربزرگترین لطف را به مردم بکند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
باید بگم متاسفانه ریس جمهور آینده را نمی بینم... حتی اگر تکرار می کنم 1000 بار تکرار کند... مگر اینکه اصلاحات اساسی ( نه از نوع خاتمی و عارف و کروبی موسوی نادان) در کشور شود که اگر نشود سوریه دوم خواهیم شد و دودش به چشم من که در این مملکت خواهم ماند خواهد رفت
امیدوارم کشور در صلح بماند امیدوارم...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
مسئولین رو باید ممنوع المصاحبه کنن و بگن فقط کار کنین ... مردم نه خنده شما رو میخوان، نه تیکه به مسئولای قبلی و نه حاشیه روی های بی مورد!! فقط زندگی میخوان این مردم....
گلناز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
همونطور که در گذشته مردم صاحب هیچی از این مملکت نبودن الانم نیستن و بعدا هم نخواهند بود .اینکه میگن خلایق هرچه لایق فقط مناسب ما مردم ایرانه و بس ! و دولتمردا هم فقط دنبال مطالبات خودشونن ولاغیر .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
بنده خدا چیزی نداره که تعریف کنه...تنها راه برای ما تعامل یا دنیا و فنا نکردن منافع کشور برای کشور دیگر است.این سیاست دیگر شکست خورده است و باید تغییر کند در غیر اینصورت سقوط ازاد نزدیک است و همین چیزی هم که الان داریم به کلی نابود خواهد شد!هر کشوری به فکر منافع مردم خودش است و هرگز خود را برای دیگری فنا نمیکند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
من طرفدار دولت یا آقای روحانی نیستم امانمی دانم چرا مصاحبه رئیس جمهور را صادقانه نمی دانید وشما برای عدم صداقت سخنان رئیس جمهور وهرمسئولی بایدمصداق روشنی ارائه کنید. اقداماتی که رئیس جمهور درمورد ریزگردها ، رفع آلودگی ، موسسات اعتباری و اشتغال گفت کجایش دروغ بود ؟ به ثمررسیدن اقدامات زمانبراست .کارها یک روزه ویک شبه به نتیجه نمی رسد .مشکلات انباشته شده کشور اززمان گذشته را یادآوری نمی کنید وازکسی هم پاسخی نمی خواهیدولی انتظارداریدهمه ی آنها دراین دولت حل وفصل شود . انصاف داشته باشیم ودرمقابل هزینه هایی که دولت برای حل مشکلات کشورهزینه کرده از او انتظارداشته باشیم وازاوسوال کنیم .
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
خطاب به نویسنده مقاله ایا هیچ نکته مثبتی در مصاحبه نبود؟رواج یآس ناامیدی در جامعه واینکه دولت به هیج وجه توانایی انجام کار ی را ندارد برای چیست ؟چرا از رییس حمهور نمی پرسید کدام افرادبا نفوذ هستندکه محفوظ از تعقیب هستند در پس موسسات اعتباری ورشکسته قرار دارند با احتمال زیاد نویسنده آ نها را می شناسد(مثل همیشه این اظهار نظر منتشر نمی شود)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
چهارشنبه 4 بهمن96 ساعت 11 دلار 4620 تومان
اردبیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
چرا مطالب را درست انتخاب نمی کنید از کجا معلموم مردم ناراضی هستند.
نظرات بیشتر