ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
كو گوش شنوا اي برادر عزيزم بايد..............................................
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
از شهردار بی کفایت کرج نیز صحبت شود .خدمات در کرج افتضاح است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
معجزه مدارک تحصیلی و دکتر های قلابی نتیجه ویرانی کشور وفقر مطلق
ناشناس
|
Canada
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
واقعاً مطلب تابناك خيلي ابكي است. يكباره بگيد ما زأي شوراي شهر كه شهردار را انتخاب كرده قبول نداريم و همون قبليه كه از قضا سردار هم هست ميخواهيمش.
اما اگر قرار باشد قواي سه گانه بر عزل هر كس موجب نارضايتي مردم بشه يد مبسوط داشته باشند پس تكليف رأي مردم چيه؟ و اگر خود رؤساي قواي سه گانه موجب نا رضايتي شدن تكليف چيه؟
نا رضايتي مردم در اعتراضات اخير را تقليل دادن تا حد برف جفاي به مردم است و پاك كردن صورت مسئله . شهردار وشهرداري تمام توان خود را بكار بردند تا مشكلات حل شود. ولي نه اين اولين بار بوده و نه اخرين بار كه حجم برف و يخبندان تهران را فلج كرده و خواهد كرد. خود نويسنده مطلب كمكي به تكاندن درخت خيابان خودشان و يا حتي خانه خودشان كرده؟ مردم سعي كردند كه در اين دو سه روز تا عادي شدن اوضاع زباله هايشلن را دم در نگذارند؟ و خيلي كارهاي ديگر كه بايد مردم عادي بكنند. يك كمي از رفتار مردم زلزله زده ژاپن در چند سال قبل بگين كه چگونه مايحتاج خودشان را از مراكز توزيع دريافت كردن و مقايسه اي هم با مردم خودمون در چند سال پيش براي دريافت كمك تحت عنوان سبد خانوار بكنين؟
در همين برف وظيفه مردم حفظ نظم و كمك به رفع ترافيك بوده يا جلوي همديگر پيچيدن و مثلاً زرنگي كردن ؟ ما مردم همينيم . مسئولينمون هم محصول همين مردم. از خودمون شروع كنيم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
وقتی تعریف معیارهای شایستگی جهت احراز پستهای کلیدی توسط ارگانهای خاصی مصادره به مطلوب میشود ، وجود مشکل و بحران یکی از معدود پیامدهای آن است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
گر حکم شود که مست گیرند در شهر هرانچه هست گیرند.
ناش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
مردم هر روز بیشتر در می یابند که چقدر مدیر و مسئول بی کفایت در حال تلف کردن بیت المال هستند و هیچ کس به فکر مردم نیست، نمونه آشکارش تلف شدن هموطنان ما در مناطق زلزله زده و فشارهای روحی و روانی زیادی که زیر چادرها تحمل می کنند اونوقت مسئولان ما به دنبال بازسازی سوریه و ... هستند.

متاسفم ...
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
هر اتفاقی می افته، همین رو اعلام می کنید!!!
زلزله، پلاسکو، سانچی، برف، و ...
.
به نظر من از شنبه مدیرا رو عوض کنید:))
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
نجفي شهردار تهران بي كفايت تهران بايد استعفا دهد
وقتي ليست اميد پول مي گيره كانديدا تائييد مي كنه و مردم هم طبعيت مي كنند بهتر از اين نميشه
خدا بداد مردم برسه اگه اينا چند سال سركار بمونند
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
کدام مدیران بی کفایت !؟
مدیران بی کفایت در امور زلزله ؟
مدیران بی کفایت در امور آتش سوزی پلاسکو ؟
مدیران بی کفایت در امور فرار اختلاسگران ثروت ملی به دیار کفر (کانادا و فرانسه و آمریکا و..)؟
مدیران بی کفایت در امور صندوق ها اندوخته (آینده.اقتصاد.سرمایه .ثامن الحجج .ولی عصر و کاسپین و..) !؟
مدیران بی کفایت در امور قاچاق 15 الی 20 میایارد دلار کالای بنجل به کشور از مبادی رسمی و غیر رسمی و..؟
مدیران بی کفایت در امور قضا و دلالی و رشوه و زمین خواری و...؟
مدیران بی کفایت در امور سرقت منابع ملی و خام فروشی و...؟
مدیران بی کفایت در سطوح بالای علمی با مدارک تقلبی و پایانامه های کذایی و...؟
مدیران بی کفایت پروازی به استانها و...؟
مدیران بی کفایت در امور اقتصادی-اجتماعی و رسانه ای و...؟
دردا اگر صد تا و هزار تا بودی چه بودی.وضع موجود ناشی از وجود این مدیران در دستگاه حجم فاقد تولید.خرد.نو آوری.شفاف سازی و...کشور است .باید جملگی آنها را در سطل ...ریخت تا مردم حداقل نفسی در نبود آنها تازه کنند. مدیران !!؟؟
نظرات بیشتر