واقعا جالبه . خیلی خیلی جالبه . درست در سی و نهمین سالگرد انقلاب ، یعنی پس از سی و نه سال هارت و پورت چقدر خوشحالیم که از فرانسه برایمان جنس خواهد آمد . جا دارد که از تمامی خادمین مخلص که در این دست آورد عظیم به نوعی با شعار دادن ، کم کاری ، حماقت ، بی کفایتی ، بی لیاقتی ، اختلاس و .... مردم قهرمان پرور ایران را جهت نیل به این هدف بزرگ یاری نمودند تشکر و قدردانی نماییم .
در خبرها امده که فرانسه 1.5 میلیارد اعتبار به ایران برای صادرات به ایران داده! فرانسه و توتال بعد از برجام چندین محموله نفت تخفیف دار ایران را در این دو سال خریده و پول ان را در بانک خود فرانسه گذاشته. چون نمی توان ان پول را که حدود دو میلیارد دلار است به ایران انتقال داد یا ایران نمی تواند مستقیم ان را خرج خریدی که خود می خواهد و به صرفه است بکند. مانند موارد اتریش کره چین ایتالیا و... حالا فرانسه با منت صحبت از باز کردن خط اعتباری 1.5 میلیارد دلاری(25درصد سود) برای صادرات به ایران(ماشین و قطعات پژوی تولیدی 20 سال پیش) می کند. ضمن اینکه ان پول نفت در بانک به دلار امریکا ست. با هزینه کارمزدو اداری و مالیات ابتدا ان را تبدیل به یورو می کند و به عنوان وثیقه این خط اعتباری ان پول نفت را قفل و در واقع مال خود می کند( ولی هرگز ان را از بانک در نمی اورد وبا ایران تسویه حساب نمی کند تا بتواند بابت سود و بهره و هزینه بانکداری برای سالیان متمادی بیشتر از ایران در بیاورد!- در این کشورها شما اگر مثلا 100 هزار دلار کارت اعتباری بگیرید بانکها انها اصلا تمایل ندارند که شما اصل پول را بدهید.انها حتی بسیار بدشان می اید که شما از این اعتبار استفاده نکنید! همه چیزی که برای انها مهم است این است که سر ماه شما حتما و حتما سود وبهره ان پول را بدهید و بیزینس اصلی و درامد اصلی این اعتبارات همان سود و بهره ان است) و حالا این می شود خبر اول ایران و کار فوق العاده تیم سیاست خارجی و تیم اقتصادی دولت که برای ان نشان لیاقت و سکه به هم نثار می کنند!
فقط حرف و حرف.هر روز یه دنیا ادعا.فلان تفاهم نامه امضا شد.فلان قرارداد امضا شد.فلان بانک سرمایه گذاری کرد.فلان فلان فلان ....پنج ساله فقط حرف.پس چرا روز به روز اوضاع بدتر میشه.پس چرا اجرایی شدن یکیش رو ما به چشم ندیدم.چرا یک نفر حتی یک نفر نیومد بگه پروژه ما راه اندازی شد.لطفا این مضخرفات رو ننویس.به ولله قسم ما دیگه اعصابامون کشش نداره.می دونم دوست داری امید تزریق کنی ولی به خداوندیه خدا ما از زمین و زمان ناامیدیم.ناامید.ای خدااااا خودت ماها رو ببین.
فقط در چند سال و ماه گذشته خریداران اصلی نفت ایران یعنی کره جنوبی 10میلیارد دلار ایتالیا 8 میلیارد اتریش 5 میلیارد چین 38 میلیارد و حالا فرانسه 1.5 میلیارد از این گونه قرارد دادها بستند که در تاریخ روابط بانکی از این قراردادها یک طرفه تر وبیشتر به سود خریدادان نفت ایران سراغ نداریم. بیجهت نیست که همه دنیا دوست دارند این شرایط نه جنگ نه صلح بین ایران و امریکا ادامه پیدا کند ! از این بهتر برای انها نمی شود. البته امریکا هم مثل ما نیست که از این سفره چیزه دستش نیاید. چند ماه پیش ترامپ به دولتهای اروپایی و اسیایی گفت بروید با ایران معامله کنید! می دانید چرا؟ چون امریکا از همه زرنگتر بدون حتی کار بانکی هر چند وقت یکبار این بانکهای فرانسه ایتالیا ترکیه و... را حسابی بابت معامله با ایران جریمه می کند. همین بانک فرانسوه 15 میلیارد جریمه به امریکا پرداخن و بانک ترکیه هم 10 میلیارد دلار به امریکا جریمه می ده! پس امریکا هم سهم خودش را مستقیم می برد! فقط متاسفم برای کشورم و مدیران وتصمیم گیرانی که نمی دانند چگونه به خاطر مدیریت ضعیف انها همه دنیا متاسفانه دارند از ما استفاده می برندو برخی دوستان دلشان خو ش است که ما داریم به انها ضربه می زنیم! افسوس