ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
دلیل اصلی خروج ارز توسط اقازاده ها با هوپیماهای اختصاصی هست
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
لطفا یکی از این راه های سود ده برای پول های عامه مردم ( نه ژن های خوب) را به ما هم بگین
Mohsen
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
انتظار دلار بالای ۵۰۰۰ تومان رو هم باید داشت. تنها راه نجات اقتصاد این مملکت بازپس گیری شرکتها و بنگاه‌های خصولتی و ملی شدن اونهاست.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
بابا کاری نداره اگر دولت ومجلس بخواهند ترمز دلار را میکشند احتمالا خودشان ذینفع هستند والا. سه فوریتی یه مالیات 5درصدی یاده درصدی. به خرید وفروش دلار ببندید بعد ببینید. دست دلالها قطع میشه یا خیر؟!؟.راه کار دوم. سریع تعرفه. واردات اقلام واسطه ای را کم کنید
مردمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
دلم بحال مردم مظلوممون میسوزه ...
کشور با این همه سرمایه مردمی با این همه بدبختی :(
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
عوامل گرانی ارز و آثرات آن
1- خود دولت -- و ترتیبات آن از این قبیل است که مثلاً از فروش ارز به خود مسافران خارجی –حتی به زائران عتبات عالیات خودداری کرده و به خود آنان ارز نمیفروشد و ارز را به صرافان میفروشد تا آنها از صرافیها و با قیمت بالاتری بخرندو بدین ترتیب دست صرافیها و عوامل آنها که در بازار هستند باز میشود و به دلخواه قیمت ارز را بالا میبرند
نیز شنیده شده که در دولت سابق که مبلغی پول لازم داشت بدون پرداخت پولی و اعتباری از بانک مرکزی چند ملیارد دولار ظاهرا خریداری کرده و بعد از چند ماه که گرانتر شده است پس داده و مازاد آن را برای مصرف در مقاصد خود ریال دریافت کرده است و در صورتی که خدای ناکرده راست باشد نشان میدهد که دولت ها مخصوصاً از گرانتر شدن ارز چندان هم ناخوشنود نیستند.
دولت برای محاسبه نرخ تورم به خصوص برای تعیین حداقل دستمزد نرخ تعدادی از کالا های معمولی و کم مصرف را ملاک ارزیابی قرار میدهد که مورد استفاده و مصرف طبقات پایین اجتماع وکارکنان میباشد در صورتی که نرخ تورم واقعی در یک کشوری که میخواهد زنده باشد و حتیالمقدور آبرومند زندگی کند باید مجموعه کالای متداول در بازار ایران که تمام طبقات اجتماعی مصرف میکنند ارزیابی شود -واصرار دارد که نرح تورم را بر این مبنا ونیز بهره های بانکی را با چنین استدلالی تثبیت نماید و بدین ترتیب مردمی که به امید جبران نرخ تورم,مختصر پسانداز خود را به بانکها میسپارند از دریافت مبلغ ناچیزی که به نام بهره بانکی دریافت میکنند احساس
غبن میکنند و بعضیها ناگزیر به خرید وذخیره دلار که افزایش نرخ آن بیشتر از بهره بانکی است رو میآورند و این جریان نیز به نوبه خود به افزایش نرخ ارز میانجامد .
2-قا چاق –
فعلاً میگویند به علت مبارزه با قاچاق قیمت واردات آن در حدود 15٬000٬000٬000دولار شده است و مسلم است که قاچاقچیان هر سال حداقل 15٬000٬000٬000 دلار رارز از بازار میخرند و باآن جنس خارجی وارد میکنند وبریال میفروشند و همان ریال را باز ارز میخرند و این دور باطل پیوسته تکرار میشود که این خود باعث کمبود ارز در بازار وبالا رفتن نرخ آن میشود
3- گرانتر شدن ارز خودش باعث گرانتر شدن خودش میشود زیرا مردم حریصتر میشوند وبه خرید هرچه بیشتر آن ادامه میدهند.
4-دخالتهای قدرتهای خارجی مخالف دولت - باآشفته کردن بازارارزکه یک جنگ اقتصادی خطرناک است باعث گسترش نارضایتی عمومی نسبت به دولت مرکزی میشود.
آنها بوسیله ایادی خود در بازار نفوذ میکنند که ارزهارا میخرند واز خریایان خارج میکنند تاپیوسته قیمت آن بالانر برود وبر مردم فشار وارد شود ونسبت به مسولین بدبین ومعترض بشوند
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
همه مطلب یعتی کمترکسی حقیقت را بامردم درمیان می گذارد واسلام
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
دلایل رشد قیمت دلار فقط در کانون اصلی ایجاد کننده بحران ارز است. یعنی سرمایه داران بزرگ که صادرات غیر دولتی کشور را در دست دارند. صادر کنندگان در ایران که عمدتا مواد اولیه و محصولاتی مانند پسته و زعفران و یا محصولات پتروشیمی را به خارج از کشور (مانند چین) صادر میکنند، ارز صادراتی خود را پس از فروش کالا، در همان خارج کشور به دبی انتقال داده و از طریق دفاتر مرتبط با ایران، پول خود را در داخل کشور تحویل می گیرند. (یعنی دلار وارد کشور نمی شود). تجاری که به دنبال واردات عمده و تامین دلار و خرید از دبی (یا چین) هستند نیز از طریق همین دفاتر و صرافی ها خرید خود را انجام میدهند؛ به این صورت که پول ایران را در داخل پرداخت میکنند و دلار را از طریق دبی به چین برای خرید کالا انتقال میدهند. یعنی از سیستم حواله بانکی استفاده نمیکنند. این گفته "عسگر اولادی" در سال ۹۵ که "نرخ ارز در دبی تعیین می شود"، به همین دلیل گفته درستی است.

صادر کنندگانی که ارز این سیستم - بین ایران و دبی- را تامین میکنند در واقع عاملان اصلی و ذینفعان افزایش نرخ دلار در ایران هستند.

گرفتن اشخاص در خیابان ها و دلالان خرُد و بستن صرافی ها به عنوان عوامل اصلی افزایش نرخ ارز در کشور تاثیری بر روند افزایش نرخ دلار نخواهد داشت و در اصل کوششی برای انحراف افکار عمومی است. به این ترتیب انگشت اتهام به سمت امثال نهاوندیان معاون اقتصادی دولت و اتاق بازرگانی، بعنوان عوامل بحران ارز نشانه می رود.

دولت عمده صادرات و تامین ارز کشور را در دست دارد، اما می بینیم که اراده ای برای کنترل نرخ ارز در دولت دیده نمی شود و حتی با شیوه های اشتباه تزریق ارز به بازار (به بهانه کنترل ارز) به این نوسانات دامن هم می زنند، به این خاطر که اهرم های قوی بازار آنقدر قدرت دارند تا هر چقدر هم دولت به بازار ارز تزریق کند، عمده آن را خود آنها خریداری کند.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
یعنی میفرمایید که تصمیم عجولانه باتک مرکزی در ارتباط با کاهش دستوری نرخ سود سپرده بانکی در افزایش ارزش دلار نقشی نداشته است؟
خروج وسیع سرمایها در نتیجه این تصمیم نابجا موجب خروج وسیع سزمایه ها از بانکها شد و نتیجهاش را در طلا و ارز میبینیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
یک دلیل عمده رو نمیدونم به چه دلیل نیاوردی : اینکه شرکتهای خصولتی مثل پتروشیمی ها ارز ناشی از صادرات رو به داخل وارد نمی کنن به امید اینکه قیمت ارز بالا بره و از این محل هم سودآوری داشته باشن !! همه میدونیم که بخش عمده ای از درآمد صادراتی ایران مربوط به محصولات پتروشیمی هست که با توجه به ارزش افزوده بالا و قیمت خوراک (گاز) بسیار پایین که در اختیار دارن ، سودهای بی نظیری بدست میارن . قبلا که پتروشیمی ها کاملا دولتی بودن درآمدشون به خزانه برمیگشت ولی الان که همه شون خصولتی شدن به راحتی ارزها رو وارد نمی کنن و باعث کمبود شدید ارز در بازار شدن . وقتی که سهامدارهای عمده و کادر مدیریت این پتروشیمی ها هم عمدتا از نهادهای قدرتمند هستن
نظرات بیشتر