به نظر من باید برای پیشرفت کشور همان راهی را رفت که کشورهای پیشرفته رفتند. یعنی یک رفرم اساسی در بدنه سیاسی کشور بوجود بیاد. ایرانیان یک قرن و نیم دارند تلاش می کنند که فرمانروائی رو از چند نفر خاص خارج کنند که این امر محقق نشده. چرا پدران ما کوشیدند حکومت مشروطه را جانشبن حکومت استبدادی قاجار کنند. ستارخان قهرمان ملی در فقر و تنهائی مرد ولی محمدعلی شاه وقتی مرد در رم یک تشییع جنازه باشکوه ازش کردند! به نظر من نوع حکومت مهم نیست که اسمش رو چی بذاریم، ماهیت و ذات حکومت مهمه. وقتی همه مردم صرف نظر از هر دین و عقیده و مرام و طبقه اجتماعی قادر باشند هم انتخاب شوند و هم انتخاب کنند دموکراسی حاصل و مملکت پیشرفت می کنه. البته این یک طرف قضیه است و قضیه دیگر تشکل و احزاب بزرگ ملی است که ایده های بزرگ یک قسمت بزرگ از جمعیت کشور رو سازماندهی و برای بدست گرفتن قدرت از طریق مسالمت آمیز اقدام کنه که در این صورت صندوق رای آخرین حرف را خواهد زد و دعوی و احتلاف هم وجود نخواهد داشت. احزابی که به قدرت رسیدند تا زمان انتخاب بعدی مشروعیت حکومت خواهند داشت و بنا بر اراده ملت احتمال کنار رفتن آن ها وجود خواهد داشت.
نظرات مردم چه ارزشی دارد؟مردم نظر خود را در انتخابات اعلام میکنند. این نظرات دولتمردان است که سرنوشت اقتصاد کشور را تعیین میکند که با مشاهده نرخ ارز نتایج اقتصاد را ملاحظه میفرمائید.
9 ماه از انتخابات گذشته و هنوز سوال شما این است که به نظر شما برنامه دولت چیست؟ همین خودش نشون میده برنامه نداشتند. وگرنه باید می پرسیدید «به نظر شما دولت در پیاده سازی برنامه هایش موفق بوده است؟»
برنامه دولت مشخص و شفاف بیان شده هم در برنامه ای که زمان انتخابات ارایه شد هم در قالب بودجه،ولی متاسفانه گروه بازنده انتخابات مانع اجرای برنامه هاست و بدنبال شکست دولت میباشد که نهایتا ضربه به منافع ملی است.
تیم اقتصادی دولت میگوید من کاری به قشر مستضعف ندارم بلکه مردم خودشان باید نرخ ارز و سایر کالاها را در تبادل با یکدیگر تعیین کنند.سیاست گرانی بنزین و ارز و حذف یارانه ها به همین دلیل است.
۱ اصلاح و استقلال قوه قضاییه و استقلال نهاد نظارتی از قوه قضاییه
۲ حذف نظارت استصوابی جهت انتخابات آزاد و ورود کارشناسان خبره در امور کلان و استقلال قوه مقننه در جهت قوانین کارامد
۳ توجه به حقوق زنان و رفع موانع جذب گردشگر خارجی از جمله حجای اجباری و حق ورود زنان ایرانی به ورزشگاه
۴ رسانه میلی رویه خود را عوض کرده و ملی عمل نماید
۵ توجه به محیط زیست و انرژیهای نو جهت توسعه و اشتغال پایدار
۶ مبارزه جدی و عملی با مفاسد اقتصادی
۷ توجه به صنعت تفریحات
برنامه دولت سپری کردن سه سال و نیم باقی مانده با حرفهای شاز مثل رفراندوم و نقد پیامبر و امام زمان و از این دست است. کلا برنامه اینست که با حرفهای عجیب و غریب ذهن مردم را از مسائل اصلی که در حل آنها ناتوان بوده اند دور کنند و تقصیرها را گردن دیگران بیندازند.
طرحهای نداشته دولت با شکست روبرو شده و به همین خاطر رئیس جمهور سعی می کنه مشکلات رو گردن دیگران بیندازه. ولی ماها دیگه فریب ایشون رو نمی خوریم. باید پاسخگو باشه.
ما در ایران، نظام سرمایه داری و لیبرال نمی خوایم