ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
خلاف کاران امتیاز میگیرن.
مثل خرید خدمت، غایب ۲۸ ساله میتونه بخره، ۲۸ ساله ای که غایب نبوده نمیتونه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
خوب بسیاری از این زمین ها در بهترین نقاط شهر ها توسط برخی یا نزدیکان آنها تصاحب شده است و بدیهی است که چنین قوانینی تصویب کنند. تنها رسانه ای که به این مسائل توجه میگند تابناک و یکی دو سایت دیگر است. اگر این اتفاق در کره جنوبی، ژاپن، اسکاندیناوی یا یکی از کشورهای اروپایی اتفاق افتاده بود قطعا منجر به انحلال دولت یا مجلس میشد.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
ازبرخی لحاظ خوبه حداقل یک پولی ازجیب سرمایه داران به حساب دولت خواهدرفت. پولی که قبلا اصلا نمی دادند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
چطور مجلس بدون کارشناسی لازم و غافل از پیامدهای این تصمیم آنرا تصویب کرده است؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
متاسفانه دقيقاً همان است كه نوشته‌ايد. درست است كه تقريباً پس گرفتن اين زمين‌ها از متصرفين بسيار بسيار مشكل و در بعضي از موارد غيرممكن است و با اين مصوبه بخشي از ضرر و زيان دولت جبران مي‌شود. اما چنين روندي، عملاً شيرازه حفاظت از اراضي دولتي را از هم مي‌پاشد و هر كس به خودش اجازه خواهد داد كه هر تصرفي را كه مايل است انجام دهد. به نظرم اقدام بهتر اين است كه دولت سند اجاره 10 تا 15 ساله با اين افراد منعقد كند و از آنها تعهد بگيرد كه ظرف مدت 15 سال مستحدثات احداثي را قلع و قمع كرده و زمين دولتي را بازپس دهند.
امیررضا رمضانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
بنگاه بزرگی که به هیچ قانونی پایبند نیست
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
باز هم می گویم این برخی نمایندگان فرمایشی برای مردم کاری نمی کنند. دنبال منافع خود هستند .تابناک تو هم در جهت رفاه حال آنها پخش نکن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
مجلسی که قوانینی امسال این و بسیاری دیگر را به بهای نابودی کشور تصویب کرده شایسته چیست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
فکر کردید نمایندگان نماینده مردمند خیر نماینده اربابان جامعه اند که پول تبلیغات انتخاباتی را برای همچین مواقعی می پردازند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
يعني تو اين مملكت با پول ميشه هر حلافي كرد! اگر طرف خلاف كرده و زمين دولت يا زمينهاي ملي را گرفته بايد خونه يا هر چي ساخته را خراب كنن و با متخلف برخورد كنند نه اينكه بگن پولشو بده هر كاري ميخواي بكن! جنگل و مرتع و... را مگه با پول ميشه جايگزين كرد؟!!!!
نظرات بیشتر