واقعا زندگی چند میلیون دانش آموز در مقابل گردش مالی بنگاه داران و ناشران اینقدر بی ارزش است که شما از این آفت خانمان سوز آموزش در ایران حمایت می کنید. کلاه خود را قاضی کنید جایی که سعی بر آن است معضل کنکور حل شود این زگیل مدارس سمپاد و نمونه را نباید درمان کرد.
بچگی حق بچه هاست و نباید گذاشت با این اسامی دهن پر کن را از آنها گرفت.
اگر بی طرفی چاپ کن
با سلام. دوران راهنمایی و دبیرستان رو در این مدارس بودم. به خصوص دوران راهنمایی که کم بضاعت بودیم وجود این مدارس بسیار بسیار برایم مفید بود. والله اون موقع نه کلاسی رفتم نه هیچی. فکر کنم سال 79 ورودی راهنمایی نمونه امتحان دادم از ناحیه شهری (سهمیه 70 درصد روستا و 30 درصد شهر). از روستاها بچه های کم بضاعت شارپ اومدن راهنمایی و همون ها رفتیم دبیرستان. تیزهوشان تازه اومده بود من دبیرستان رفتم اونجا. نمونه شبانه روزی بود. والله ماها نفرات برتر استان بودیم و مهندسی و پزشکی جاهایی قبول شدیم که برای عزیزان تهرانی و کلان شهرها آرزوست. یه سریشون هم از ایران رفتن. اگه نبودن این مدارس منو اون بچه های روستای بی بضاعت چطور به اینجا می رسیدیم. این طرح فقط نفعش برا غیرانتفاعیه. هرکی از آزمون ترس داره خوب امتحان نده بره هر جا می خاد بره مگه امتحان ورودی زوری بود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۷
ولی اوضاع حالا چنین نیست. کسایی که پول دارند به زور پول و هدر دادن خلاقیت بچه ها، انان را برای قبولی در این مدارس آماده می کنند.
آفرین
||
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۷
این جواب اون اقای که گفت یک روستایی مثال بزن تا وزیر رو دار بزنم ! معطل نکن ! ولی من به شما میگویم که راه عدالت این نیست که در مدرسه تیزهوشان و نمونه مردمی را ببندید راه عدالت این است که به اینطور بچه ها بورسیه بدهید . اگه چاپ نکنی مدیونی
ناشناس
||
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۷
شما به جای اینکه از منطقه 3 در کنکور قبول شی باید می آمدی تو منطقه 1 با تهرانی ها و کلان شهرها کنکور می دادی بعد قبولی خودت رو به رخ اونها می کشیدی.
یک موضوع مسخره دیگر در این کشور این است که تهران و کلان شهرها در کنکور در سهمیه منطقه 1 هستند که سخت ترین سهمیه است و این در حالی است که بسیاری از دانش آموزانی که از تهران و کلان شهرها در کنکور شرکت می کنند جز دانش آموزان محروم هستند و قرار دادن آنها در سهمیه منطقه 1 کمال بی عدالتی است.
اگر بخواهیم عدالت در جذب دانش اموز را در مدارس غیردولتی ایجاد کنیم باید از مدارس دولتی اغاز کنیم متاسفانه نخبه پذیری در بعضی از مدارس دولتی وغیردولتی با عناوین مختلف از قبیل نمونه دولتی و تیزهوشان و.....رقابت سالم وفراگیر را در اکثریت دانش اموزان از بین برده است می توان همه مدارس را اعم از دولتی وغیر دولتی ملزم نمود به پذیرش دانش بدون شرط معدل وبرای اندسته از دانش اموزان مستعددر همان مدرسه ای که تحصیل می کنندخارج از ساعات رسمی کلاس فوق العاده دایر نمود البته همه بخوبی می دانیم که اثار تر بیتی تفکیک دانش اموزان با شرط معدل وغیره بسیار زیان بار بوده وهست نمونه ای از محصول شیوه نا پسند گذشته را در جشنواره فیلم امسال مشاهده کردیم از خانم هایی برای اخذ جایزه روی سن رفتند فقط یک نفر ججاب کامل داشت انهم ایرانی نبود والبته هنر انان حقیقتا در خور تحسین است
اکثر دانش آموزان سمپاد فرزندان مسئولین سرشناس و متمولین و مرفهین شهر می باشند بهترین معلمین و امکانات آموزش و پرورش ناحیه برای این مدارس گلچین می شود و در آخر برای مهاجرت به خارج، تحصیل در سمپاد یکی از ردیف های ممتاز روزمه آنها خواهد بود
این شده عدالت آموزشی ما
طبیعی است که مسئولین بی درد نسبت به هر گونه تغییر در این مدارس حساس باشند و این را مهمترین اولویت کاری خود فرض کنند و مسائل مهمی مانند اقتصاد، نرخ ارز، بیکاری و هزاران مشکل دیگر برای آنها اهمیتی نداشته باشد.
تصمیم بسیار درستی است و امیدوارم در برابر سر و صدای به اصطلاح "نخبگان" الکی مقاومت شود. در کشورهای پیشرفته چنین تمایز و جداسازی در مدارس وجود ندارد. مثلاً در انگلستان مدارس دولتی موظف هستند دانش آموزان در همه سطوح را صد در صد بدون آزمون ورودی بپذیرند و به بهترین روش آموزش بدهند. همین مدارسی که بهترین دانشجویان و دانشمندان از آنجا بیرون میایند.
این به اصطلاح "نخبه گرایی" تفکر و فرایندی مخرب جهان سومی بوده و نتیجه آن هم در جامعه علم و صنعت و مدیریت ایران قابل مشاهده است. دستاورد همه این "نخبگان" چیست به جز پاسخ دادن به سوالات امتحانات و ادعاهای نجومی؟ خروجی قابل مشاهده این نخبه گرایی در ایران چه بوده است؟ بهترین نمونه آن همان "ژن برتر" بود که باباجونش گفت تو همه امتحانات اول می شده.
پاسخ ها
افرین
||
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۷
خودت داری میگی مدارس دولتی در انگلیس پدر امرزیده مدارس دولتی در همه جای دنیا اسم بچه ها رو می نویسند تو در ایران اسم بچه افغانی را نمی نویسی ولی اونجا می نویسند . ولی مدارس خاص هم دارند . بچه های تیزهوش به مدارس ملی می روند و اتفاقا شهریه هایشان هم بالا است برخی از مدارس هستند که تضمینی هم هستند یعنی تضمین می کنند که شما در دانشگاههای برتر قبول خواهید شد ولی البته همه را نمی پذیرند . چون کسانی که در اکسفورد و کمبریج درس می خوانند حتما به یک جایی می رسند مثل مثلا دانشگاه شریف خودمان در زمان شاه
حسن
||
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۷
جناب افرین، هیچ مدرسه معتبری در انگلستان ورود به دانشگاه های اکسفرود و کمبریج را تضمین نمیکند وهیچ مدرسه ای به نام "تیز هوشان" وجود ندارد و اصولاً تفکر تقسیم کودکان به "تیز هوش" و "دراز هوش" شوک آور و غبر قابل قبول است. مدارس غیر دولتی هم وجود دارند که درصد بسیار کمی از کودکان در آنجا درس میخوانند با شهریه های بسیار بالا . برخی از این مدارس آزمون ورودی دارند ولی اکثر مطلق کودکان انگلستان و اکثر مطلق ورودی ها به بهترین دانشگاه ها از همان مدارس دولتی هستند بدون آزمون ورودی.
در پایان، لطفاً شریف را با با دانشگاه های اکسفورد و کمبریج مقایسه نکنید. شریف حتی در ایران رده بعد از تهران است و هر دو آنها در رده های بالای 400 جهانی هستند در حالی که اکسفورد و کمبریج معمولاً در رده 10 دانشگاه جهان هستند. تنها چیزی که شریف در سطح جهانی دارد تکبر و توقعات دانشجویانش است
بررسی کنید که در این سی سال خروجی این مدارس برای کشور چه بوده است.متاسفانه ما ابتدا با دست خود نخبه ها را در سطح مدارس از بقیه دانش آموزان جدا می کنیم و آن ها را متوقع بار می آوریم.آن چنان که این دانش آموزان فکر می کنند چون هوش بیشتری از بقیه دارند(اگر واقعا چنین باشد) پس از بقیۀ مردم طلبکارند و دیگران موظف اند برا یآن ها اقدامات خاصی انجام دهند.به جای دم خور شدن با مردم عادی و پرورش استعداد رشد در جامعه و همکاری با دیگران،آن ها را در محیط ایزوله مغرور بار می آوریم.بعد هم در سطح دانشگاه ها یک بار دیگر نخبه ها را از بین جمعیت جدا می کنیم و بعد از به حد اعلا رساندن غرور آن هایی را که توان واقعی دارند برای دانشگاه های اروپا و آمریکا بسته بندی و ارسال می کنیم.بررسی آماری کنیم که چند درصد از خروج این مدارس به خارج کشور رفته اند.چند درصد از خروجی دانشگاه های برتر دیگر امروز در ایران نیستند.
گر چه در نخبه بودن این بچه ها هم شک اساسی وجود دارد.مگر هر کسی که در ریاضیات و فیزیک مستعد است نخبه است؟ آیا کسانی که در هنر،ورزش،فعالیت های اجتماعی،سازماندهی و کار گروهی استعداد دارند نخبه نیستند؟متاسفانه کل این ساختار بر اساس یک تعریف بسیار قدیمی و البته نادرست از هوش بنا شده است.
در نهایت در دنیای امروز مدرسه واقعا تا چه حد در رشد استعداد ها نقش دارد؟وقتی که دسترسی به دانش تا به این حد تسهیل شده،فکر می کنم مهمترین استعداد،خودآموزی است.این همه دکان دستگاه برای تدریس علوم و ریاضی و تاریخ و جغرافیای حداقلی و محدود،آیا لازم است؟
بچگی حق بچه هاست و نباید گذاشت با این اسامی دهن پر کن را از آنها گرفت.
اگر بی طرفی چاپ کن