1- طرح کاهش سود سپرده فقط و فقط ابتدا برای رونق بازارمسکن و املاک بود که اثرش را بیش از حد گذاشت و بعد بر روی سکه، طلا و ارز.
2- دوباره با طرح افزایش سود سپرده بانکی، تلاش برای برگرداندن نقدینگی های شناور/ سرگردان به بانک ها و مقاصد دیگر.
سیاست شکست خورده و تکراریه کنترل ارز با سوده بانکی بالا و کاذب ، یعنی خلق ترییلیاردها تومن پول باطله و در پایان آن یعنی دلار ٣٠ یا ٤٠ هزار تومنی .، خدا به داد دولت بعدی برسه.
یک سال برنامه ریزی کردند که بهره کاهش دنه به یک سر شب فاتحه را خوانند از ترس افزایش چند صد تومانی ارز که بسیاری گفتند افزایش قیمت ارز به نفع تولید و صادرات است حتما دستانی پنهانی به همه چیز فاتحه خونند تا واردات بیشتر و صادرات کم شود. اقای روحانی برای تیم اقتصادی شما متاسفیم
وقتی بعد از پنج ماه از شروع طرح کاهش نرخ سود سپرده ها، سود تسهیلات هیچ کاهشی نیافت(مگه میشه؟مگه داریم؟)، همون بهتر ک سود سپرده ها هم بره بالا چون هروقت قراره در این مملکت کاری به نفع تولید و اشتغال انجام بشه،فقط دودش توی چشم مردم میره و جیب مردمه ک خالی میشه.
دلار در عرض ۶ سال تو ایران ۴برابر شده یعنی ۲۰۰ درصد رشد کرده. به نظرتون کافی نیست؟!
اگر قرار بود افت پول ملی به تنهایی موجب افزایش تولید و صادرات بشود، ونزوئلا قدرتمند ترین اقتصاد دنیا بود!!!
2- دوباره با طرح افزایش سود سپرده بانکی، تلاش برای برگرداندن نقدینگی های شناور/ سرگردان به بانک ها و مقاصد دیگر.