ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
هزار ماشالله امید به زندگی داره از سر و رومون می باره ...
فرح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
سلام به نظر بنده کسانی که به جنوب می رن و هرمزگان حتما شهر رویدر رو برای یک بار که شده برن ببینند طبیعت زیبا و سرسبز با کوه های بسیار بلند و چشمه و دره های رویایی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
عید کجا بریم؟ خونه عمو شجاع
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
قبرستان همنشین با اموات
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
اینقدر نحس نباش سر سال نو،اه
حمیدخان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
مرده های متحرکی مانند تو باید هم قبرستان بروند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
ما مجبوریم در خانه بنشینیم و متاسفانه در خانه هم صدا و سیما با برنامه هایش مردم را شکنجه میدهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
سرانجام سفر انتهای دره . زیر کامیون . مچاله شدن ...
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
با این اوضاع اقتصادی باید رفت به درک!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
بنظرم گلپایگام خوب باشه. طبیعت زیبا، ارزان، فاصله کم تا تهران(۳۶۰کیلومتر)، اصفهان(۱۸۰)و اراک ۱۰۰. لبنیات عالی، کباب لذیذ و بازای وسیع. چمدین محل تاریخی(مسجد جامع، مناره سلجوقی، ارگ گوگد)هتل و مهمانسرا و مردم بسیار خوب و مهمان نواز. راهای دسترسی متعدد(اتوبان ساوه، سلفچگان، اراک)نزدیک به چند شهر (محلات، خوانسار)و وجود محل تفریحی متعدد(سد گلپایگان،پارک جنگلی)
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
پیشنهاد من اینه که: اگر علاقه مند به اماکن تاریخی و فرهنگی هستید مسافرت به شیراز و اصفهان خوبه
اگه علاقه مند به هوای خوب و ساحلی هستید و در کنار سیاحت خرید هم دارید بندر چابهار، قشم و بندر عباس و بنر گناوه بهترین گزینه اند(فقظ یادتون باشه در این مورد فاتحه اقتصاد مقاومتی رو نخونید)
اگه به دنبال سفری مناسب و کم هزینه ولی پر خاطره هستید راهیان نوربا خودروی شخصی گزینه خوبیه چون سه روز اونجا مهمانید و هزینه کمی می گیرند.ضمن اینکه در مسیر رفت و برگشت دیدنی های خوبی رو خواهید داشت.
اگه قصد زیارت دارید عتبات عالیات گزینه خوبیه چون هوای خیلی مناسب در این ایام وجود داره و مشهد الرضا(ع) نیز گزینه بعدی هست.
به هرحال توصیه ای نسبت به مسافرت به شمال و شمال غرب نیست به دلیل برودت هوا و ازدحام و شلوغی جاده در مسیر های شمال... هر جا رفتید از طبیعت و دیدنی ها و سوغاتی های مقصد لذت ببرید.
عباس
|
United States of America
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
متاسفانه عدم سیاست گذاری صحیح در تنظیم تعطیلات و از سوی دیگر محدودیتهای سفر به کشورهای خارجی برای عمده شهروندان، نبود زیر ساخت گردشگرپذیری در عمده استانهای کشور موجب شده سفر در نوروز با دشواری زیادی در تأمین محل اقامت و هزینه ها همراه باشد.


متأسفانه من در چند سال اخیر از سفرهای داخلی در ایام تعطیلات هیچ خاطره خوب و آرامش بخشی ندارم


بازار داغ گردشگری در ترکیه و ارمنستان و گرجستان بی علت نیست

کاش عمیقتر بیاندیشیم و بهتر برنامه ریزی و اقدام کنیم
نظرات بیشتر