واقعا شرم آور است يك پزشگ در 5سال اول كاري صاحب خانه وماشين مدل بالا بشود ولي يك معلم يا مهندس 20 سال بعد در جالي كه پزشگ را معلم ساخته اين چه بي عدالتي است البته بخشي از جهل مردم مي باشذ كه بيهوده به دكتر مراجعه ميكنند ذر حالي كه كه اگر به اينترنت مراجعه كنند بهتر از دكتر راه معالجه را تشريح خواهذ گرد
بیشترین درس رو برای پزشکان میلیاردر ایرانی داشت. 1000 میلیارد سرمایه از راه پزشکی در ایران به همراه پورشه مساوی است با 2800 سال کارگری با حقوق ماهی 1 میلیون.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
همین فردا پزشکان به دلیل تفاوت میزان درامد خودشون با پزشکان کانادایی تظاهرات میکنن
شما هر وقت همه اقشار و اصناف و قوانین و مسوولین کشورت مثل کانادا بود؛ اون وقت توقع داشته باش کادر درمانت هم مثل کانادا باشه. تابناک خیلی جهت دار و بنفع وزیر بهداشت و شعارهای ایشون می نویسی.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
شما باید به زودی با کارانه نجومی خدا حافظی کنی. جامعه توانایی سر کیسه شدن بیش از این را ندارد.
در کشورهای صنعتی پیشرفته هر چه درآمد بیشتری داشته باشید مالیات بیشتری هم باید پرداخت نمایید. در ایران برعکسه. هر چه کم درامدتر باشید باید مالیات بیشتری بپردازید. الان یک بسته ماکارونی که میخری 500 تومن باید مالیات ارزش افزوده بدی. مالیات ارزش افزوده رو باید روی خرید و فروش مسکن، حقوق پزشکان و مسئولین بزارید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۳:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
اگر مالیات برای ابادانی کشور مصرف بشه کسی با دادنش مخالفتی نداره غصه اینه که معلوم نیست چه بر سر اون میاد
طرح تحول سلامت تنها باعث بالا رفتن درامد پزشکان و انتظارات آنها شد و حجم زیادی از بودجه را بلعید. در این کشور که تمام رانندگان تاکسی هم فوق لیسانس دارند و حداقل هفت سال دانشگاه درس خوانده اند چرا پزشکان خود را این اندازه جدا بافته می دانند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
واقعا به نظرت مسوولیت کاری یه پزشک با یه راننده تاکسی مساویه که انتظار درامد مساوی داری یه پزشک حداقل حداقلش باید ماهی ۱۰میلیون فقط اجاره مطب بده ضمنا خودت قطعا میدونی تو ایران چه دانش اموزی پزشکی قبول میشن زرنگ ترین و باهوش ترین دانش اموزا پزشکی قبول میشن و یه پزشک متخصص حداقل ۱۵سال دوره گذرونده که وارد بازار کار شده ضمن اینکه اصلاساعت کاری و مسوولیت کاری پزشک با خیلی مشاغل قابل مقایسه نیس
ناشناس
||
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
✅وزارت بهداشت در جوابیه ای اعلام کرد:
غیرواقعی بودن تعرفهها یکی از سه مشکل اساسی نظام سلامت است
♦️وزارت بهداشت و درمان طی جوابیه ای در مورد آسیب های ناشی از تعرفه های غیرواقعی توضیحاتی ارائه کرد.
ناشناس
||
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
ناشناس عزیز 19:49 والا تا جایی که ما یادمون میاد باهوش ترین بچه های دهه شصتی میرفتن رشته ی ریاضی که بعد مهندسی بخونن. اونایی که ضعیف تر بودن میرفتن تجربی. یه نگاهی به آمار فرار مغزها بکنی قشنگ دستت میاد کیا زرنگ تر بودن. نمونه اش خانم مریم میرزاخانی
يك پزشگ ايراني پس از 3سال اقامت در كانادا به ايران بر گشته بود ميگفت در كاناذا كار براي پزشگان نيست زيرا هوا خوب تغذيه مناسب روان سالم لدا مريض كم است قربانش برم در ايران هوا آلوده مواد غذاي نا سالم روان مردم بشدت مريض مردم كم ذان ومريض فراوان لذا اينجا پول در مياورم در كانادا خرج ميكنم چطوره خواننده عزيز باز براي هر چيز بيهوده بدو برو دكتر وپولت بريز توي حيب آقاي دكتر بخورد وتو عذاب بكشي وايشان كيف كند و50 هزار تومان ويزيت بگيرذ ودو كلمه خط خطي بنويسد
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
اون پزشک متخصص بابت اون دو کلمه خط خطی که میفرمایید ۱۵سال درس خونده و کل جوونیش گذاشته که برای تو اصلا قابل درک نیست
حسین
||
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
اتفاقا کانادا به شدت به پزشک احتیاج داره.ولی اینایی که تو سیستم ایران پزشکی کردن باید مجددا مراحل پیچیده ای رو بگذرونن و به عبارتی پزشک بودنشون رو ثابت کنند.چیزی که تجار پزشک نمای ایرانی نمی پسندند و به کاسبی شون تو ایران برمیگردند..
ناشناس
||
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
دوست عزیز اتفاقا برای پزشک ها در کانادا کار خوب با درامد بالا هستش، البته نه برای پزشک هایی که از ایران میان اینجا، چون کانادا شرایط خیلی خیلی سختی رو برای پزشکانی که ایران درس خوندن و به کانادا مهاجرت می کنن و قصد دارن در کانادا کار کنند داره، برای همین خیلی از پزشکانی که از ایران میان یا بر می گردن ایران و یا میرن سراغ کار دیگه و البته بعضی از پزشکان محترم ایرانی هم سختی راه رو قبول می کنن و کلی امتحان و تست و کلاس رو پاس می کنن و بعد از حدودا چهار سال مجوز کار به عنوان پزشک رو از دولت کانادا می گیرن. در خصوص مراجعه مردم به دکتر حق با شما هستش، مردم به راحتی به پزشک مراجعه نمی کنند چون می دونن که دکتر ها به راحتی دارو به مریض نمی دن. و اعتقاد دارن که بدن انسان باید مقاوم بشه و خودش با انواع بیماری ها مبارزه کنه. البته در مواردی که تشخیص بدن نیاز به دارو هست، حتما دارو تجویز می کنند
ناشناس
||
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
چیزی که من شنیدم اینکه از صبح بیمارها صف میبندند تا به پزشک برسند
ناشناس
||
۰۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
اتفاقا چیزی که اینجا زیاده مریض هست، برای وقت بعضی از تخصص ها مثل روانپزشکی و غدد باید یکسال صبر کنی و ازمایشی مثل ام ار ای ممکنه شش هفت ماه بعد نوبتت برسه.توی اورژانس بیمارستانها معطلی چند ساعته عادی است و خیلی از مراجعین خسته میشن و بر میگردن.صدای دهل از دور خوش است.
ناشناس
||
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
شاید اون پزشک 15 سال درس خونده باشه البته به شرط اخذ تخصص. در رشته های مهندسی هم شخص
پانزده سال برای اخذ مدرک دکتری تخصصی فقط
درس میخونه و و در نهایت اگر خوش شانس باشه بعد از 30 سال خدمت با مرتبه علمی استادی نهایتا با حقوق 7-8 میلیون در ماه بازنشسته میشه. با اون همه خدمت به صنعت و علم کشور. بعد شما می فرمایید بابت اون دو خط پانزده سال درس خونده؟ جوک نیست حرف شما.؟؟
شما ببینید دندانپزشکان محترم در این کشور با اخذ مدارک قلابی از کشورهایی نظیر .... ماهیانه چقدر در آمد دارند؟ و چرا فقط شش هزار دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی در کشور دوست و همسایه ترکیه در حال درس خواندن هستند؟؟؟
دوست گرامی خبر جعلی نیست و واقعیت داره، اتفاقا یکی از اولین پزشکانی که به این موضوع اعتراض کرد ایرانی هستش. البته واقعیت این موضوع و دلیل اصلی مخالفت پزشک ها پیچیده هستش
این بی عدالتی ها به این دلیل است که متاسفانه سکان مدیریت بهداشت و درمان کشور کاملا بدست جامعه پزشکی و افراد ذینفع داده شده که گاها علاوه بر خود تعداد زیادی از نزدیکانشان هم پزشک هستن.
اين ستده انگاري است كه فكر كنيم مديران دولتي و خصولتي فقط حقوقهاي بالا ميگيرند و اين راه به بيراهه هست مديران به ظاهر پاكدست و نمايندگان دليوز ملت با يك تصميم غلط كه در اصل مديريت شده است هزاران برابر حقوق هاي نجومي به جيب خود و افراد خانواده ميريزند و برخي با برافراشته كردن پرچم مبارزه با فساد سعي در تطهير خود دارند مردم راضيند حقوق نجومي به مديران عزيز پرداخت كنند فقط كاري به كار ملت نداشته باشتد بروند و در كمال آسايش خرج كنند نوش جانشان هم باشد ولي اصلا كاري نكنند تا خردمندان و افراد كاربلد راقعي كارها را بدست گيرند .