خیر حضرت ایت الله نوری همدانی این مشکل مملکت ما نیست. مشکل مملکت ما عبارتند از فقر، بیکاری، نا امیدی، ترس از آینده بسیار مبهم، وحشت پیوسته از بروز جنگی خانمانسوز دیگر و هزاران مشکلات ریز و درشت دیگر
درد ملت دزدیهای کلان و غارت کشور است. رقص .شادی می اورد. آدمها سرگرم رقص و اواز باشند بهتر است تا دزدیهای کلان انجام دهند. هر کس را در گور خودش می گذارند. عده ای می برند و می خورند و اکثریت هم گرفتار و بدبخت. کجای این اسلام است. اسلام فقط منحصر به حجاب نیست.
حاج آقا آیا درد یا بزرگتربن درد جامعه ما فقط اعتراض به حجاب است؟ یا حتی بی حجابی. اکل بیت المال با رد مظالم؛ اختلاس، فساد و رشوه، تبعیض و بی عدالتی ارزش جذب و جلب توجه حضرتعالی را ندارند.
این همه دختر ازدواج نکرده داریم، این هم پسر بیکار، این همه کارگر بی حقوق... دانشجوهای بیکار، این هم اختلاس چه دردی هست به نظرتون... بابا یه کم به خودتون بیاید
آخه تا کی می خوایید تو دهن خانواده شهدا حرف بذارید؟
بابا به خدا ما که جزو خانواده شهدا هستیم هیچ مشکلی با شادی چند دختر بچه نداشته، نداریم و نخواهیم داشت!
از طرف خودتون حرف بزنید لطفاً