محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
بابا بخدا آقاي نوبخت دروغ نميگه اول امسال اشل دادند به سازمانهاي برنامه و بودجه براي كم كردن حقوق قراردادي ها و اضافه كردن حقوق رسمي ها ، از خود من تا حالا 6000000 تومان كمتر از سال گذشته پرداخت شده براي رسمي ها هم هر چي تونستن اضافه كردن . راستگوتر از آقاي نوبخت وجود نداره.
ناشناس
|
France
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
بجای حل مشکلات مردم از الان با هم فکر کسب قدرت در سال 1400.!!
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
این طفلکیها منظورم نماینده های محترم مجلس، کجا برن پس. هنوز که تور مریخ راه نیفتاده که برن. لااقل بذارید به بچه هاشون توی اقصی نقاط دنیا ( اروپا و آمریکا) سر بزنند
. به مشهد برو هاشون هم سلام گرم و خالصانه دارم.
حالا از شوخی گذشته، الان هر بقالی پاش به تایلند و ارمنستان و...باز شده این بندگان خدا هم انسانند. فقط برای بهزیستی مردم هم تلاش کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
آقای حاتمی کیا که خودش گفت من فیلمساز نظامم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
1400 اگه رای بدی و ندی فرق نمی کنه . در هر صورت بدبختی!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
چرا نظر مردم رو در مورد حجاب نمایش نمیدید.
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
حقوق ۱۸ میلیونی رئیس بنیاد‌ مستضعفان؟!
من از مسئولین و مدیران ارشد می خوام جواب بدن چرا این وضعیت بر مملکت حاکم شده و اکثر مدیران ارشد با چنین حقوق های نجومی کار میکنند ایا مردم مستضعف انقلاب کردند تا مدیران پی ثروت ... باشند و فقرا بد بخت و ... ایا این هدف انقلاب بزرگ مردم مستضعف بود واقعیت این است که مردم همانطوریکه ملاحظه می کنید اغلب مسلمان و پایبند به نظام جمهوری اسلامی هستند ولی اگر این وضعیت درست نشه و اموال نامشروع مدیران اعاده نشهود مطمئنا مردم تحمل نخواهند کرد لذا برای ارام کردن جامعه این قانون بایستی در اسرع وقت انجام گردد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
پیام‌رسان‌های داخلی اگر بخواهند توسط مردم پذیرفته شوند و مورد استفاده قرار گیرند، باید خدمات خوبی ارائه دهند، خدماتشان پایداری داشته باشد و خدمات اضافه‌تری از آنچه که پیام‌رسان‌های خارجی ارائه می‌دهند را عرضه کنند.

و از همه مهم تر اعتماد مردم را جلب کنند!
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
اینکه یک عده از خانواده محترم شهدا بروند از خانم لیلا حاتمی شکایت کنند یعنی مردم را در مقابل مردم قرار دادن این یعنی سو استفاده سیاسی از خانواده های شهدا آن خانواده های محترم باید مواظب باشند بازیچه دست سیاست بازان نشوند هر چند کاری هم از پیش نمی برند