من خودم شاهد بودم بیمه پرایدی که بعد از 8 سال ، برای اولین بار دچار خسارت شده و 200 هزار تومان بیمه خسارت داده بود ، تمدید نشد !
شرکتهای بیمه فقط به فکر جیب خودشون هستند البته تعجبی هم نداره اکثرا مال بانکها هستند و همون سیستم برقراره
شهریور ۹۶ در تصادفی که مقصر بودم علیرغم اصرارم در پرداخت نقدی خسارت ، راننده خسارت دیده برای آنکه بتواند صدمات قبلی اتومبیلش را هم جبران کند از یک برگ کوپن بیمه نامه اینجانب (بیمه البرز) استفاده و مبلغ ۲۰۰/۰۰۰ تومان دریافت کرد و من از سال ۹۳ تمامی تخفیفات خود را از دست داده و تا امسال بیش از ۱/۶۰۰/۰۰۰ تومان اضافه پرداخته ام که طبق گفته بیمه گذار تا چند سال دیگر این روند ادامه خواهد داشت آنهم فقط برای ۲۰۰/۰۰۰ تومان!
بخاطر هراس مردم از تصادفات جانی و مالی سنگین شرکتهای بیمه صدها میلیارد منفعت خالص نصیب خود می کنند.
در همه جای دنیا بیمه های معتبررانندگان پر خطر را بیمه نمی کنند و این راننده ها یا باید رانندگی را کنار بگذارند و یا از شرکتهای کوچکتر بیمه را با قیمت بسیار بالاتری تهیه کنند، این یکی از روشهای تشویق برای رانندگی صحیح است. وقتی در همه جا از دنیا مثال می اورید در این مورد هم مثال بیاورید.
تازه شرکتهای بیمه ایرانی دارند از استادانشان در امریکا یاد م گیرند . در امریکا هم اگر بیمه شونده تصادف مکرر داشته باشد به سختی شرکت بیمه ای او را بیمه می کند و قیمت بیمه بستگی به برگهای جریمه رانندگی و تعداد تصادفات دارند به همین دلیل بسیاری برای نپرداختن پول بیشتر برای تعمیر ماشین خود به بیمه مراجعه نمی کنند . قرار نیست رانندگانی که سی سال حق بیمه پرداخته اند خسارت افراد بی انضباط را بپردازند . متاسفانه در ایران شخص بیمه نمی شود بلکه ماشین بیمه می شود وبا انتقال ماشین تمام سوابق از بین می رود .
شرکتهای بیمه فقط به فکر جیب خودشون هستند البته تعجبی هم نداره اکثرا مال بانکها هستند و همون سیستم برقراره