مگر در قانون جایی منعی برای واردات برای سفیر است؟
قانون اگر حامی صادرات بود، و مثلا به هرکسی (چه سفیر و چه غیره) برای بازاریابی منفعتی میرساند، شاید بهتر بود. اتفاقا سفیر چون آنجا زندگی میکند دید خوبی به این مساله دارد. این دید را باید هدایت کرد.
مشکل ما این است که بدون اینکه نگاهی به منفعت ها داشته باشیم، قانون مینویسیم. بعد دستوری میخواهیم قانون جلو برود! قانون باید بر اساس سود و منفعت باشد تا خودکار جلو برود
شما میخواهید تولید ملی بالا برود؟ سود دهی در تولید نسبت به سایر بخش ها را بالا ببرید. چگونه؟ اولا سود تولید را بالا ببرید: هزینه تولید را کم کنید، یارانه بدهید، ماشالا که برابری نرخ ارز دارد فریاد میزند که صادرات، صادرات، سود بیشمار و ارز آوری در صادرات است. ارزش افزوده تولید کنید. بازار یابی کنید، مشاور استخدام کنید. عیبی ندارد ماهی 50 میلیون تومان به یک مشاور خبره پول بدهید بعد از 1 سال راه و چاه را یاد خواهید گرفت.
ثانیا: سود را در سایر بخش ها با مالیات تعدیل کنید، سکه و ارز و بانک و مسکن و ...
با حرف که کار درست نمیشود. باید راهکار عملی داد.
تابناک سری به سفارت ایران در هلند، فرانسه، و بلژیک ... بزنید، سالهاست که رنگ و بوی یک مکان دیپلماتیک را از دست داده اند. مطالبی را که در اینجا نمیتوانید چاپ کنید نمی نویسم.
میدانیم که همه سفرا و دیپلماتها و مقامات سیاسی تحت پوشش قانون بینالمللی مصونیهای سیاسی هستند و در شرایط عادی در هیچ فرودگاه یا گمرکی ، کیف و چمدان ها و بارهای آنان مورد بازجویی قرار نمیگیرند و بدون هیچ کنترلی به راحتی از مقابل چشمان بازرسان می گذرند. این ویژگی باعث شده است همواره سوءاستفاده های کلانی در امر قاچاق اشیای عتیقه و ممنوعه در دنیا صورت گیرد. بسیاری از آثار باستانی کشور ما نیز در همین چارچوب به غارت رفته اند . تقریباً همه دیپلماتها در رفت و آمدهای خارجی از این قانون نهایت بهره را برده و بدون هیچ نگرانی چمدانهای خود را از کالاهای خارجی مورد علاقه شان پُر میکنند . اگرچه اسم این کار واردات دیپلماتها نیست ، اما نشان دهنده اعتقاد واقعی اینگونه دیپلماتها اعتقاد در خصوص مصرف محصولات ایرانی است .
اقاي سليمي نمين عادت داره حرف بدون سند بزنه يادم هست زماني با اقاي دكتر جاسبي رئيس وقت دانشگاه ازاد به خاطر پسرش چپ افتاده بود دايم حرف هاي بي ربط و بي سند ميزد
عالییییییییییی " .... پیگری بعدی با ما و نهادهای بازرسی!اما اگر چنین ادعایی ثابت نشد،معذرت خواهی ساده و حلالیت طلبی دیگر از مد افتاده است!کار دیگری باید کرد! "
نویسنده مقاله فکر کرده اینجا افشاگری آزاد است!!؟؟؟ یادمان نرفته در موضوع فیش های نجومی، با افشاکننده برخورد شد و نه متخلف!!!! و درمورد سفرای وارد کننده، آیا بر کسی پوشیده است که برادر روحانی بیش از ۲۰ سال وارد کننده انحصاری روغن پالم بود؟!! چه کردند؟! بقیه هم همینطور!!
«کاسبی سیاسی و رسانه ای» و یا «باج خواهی» و حتی «تملق برای خشنودی افراد»،
اگر ایشان نتواند ثابت کند آبروی 120 سفیر جمهوری اسلامی ایران را برده است . چرا هر کس هر آنچه که می خواهد می گوید و هیچ کس هم پیگیر آن نمی شود. دستور از کسی دارد یا به دنبال گرفتن امتیاز می باشد.
پیگیر این موضوع باشید تا درس عبرتی باشد برای دیگران
البته یقین دارم که به جایی نخواهد رسید .