آقاي الويري ، درآمد پايدار فقط يعني دست در جيب مردم كنيم و هزينه زندگي انها را زياد كنيم !؟ اگر شما و سايرین عزيز و محترم كنار برويد و بگذاريد جوانان راس كار باشند حتما براي درآمد پايدار به غير از آنچه شما ميفرماييد ايده هاي خوبي ميدهند
هزار بار این موضوع را گفته ایم یکبار دیگر هم تکرار میکنیم : هیچ تهرانی را شما پیدا نمیکنید که دنبال خدمات مفتی باشد ! در حال حاضر در تهران سازمانها و نهادهای خدمات عمومی ضمن اینکه از بودجه عمومی استفاده میکنند از هر کدام از مراجعین شان ضمن اینکه مبالغی را برای انجام خدمات دریافت میکنند درصد مالیات ارزش افزوده را هم دریافت میکنند ، انشعاب های آب ، برق ، گاز ، تلفن ، جواز ساختمانی ، تابلو مغازه ، دفع فاضل آب ، عوارض نوسازی ، عوارض پسماند ، دریافت گواهینامه رانندگی ، معاینه چشم ، پست هر مرسوله ، عرضه دادخواست ، مراجعه به کلانتریها ، دریافت مدارک تحصیلی ، خدمات بانکی ، اینترنت ، اتوبوسرانی و دهها و صدها مورد کوچک و بزرگ دیگر که همگی نشاندهنده این مورد هستند که در تهران هیچ چیز مجانی نیست !
اما وقتی زمزمه های این داستان کوک میشود یعنی چاهی در جایی کنده شده است و این باصطلاح مدیران برای پر کردن آن به فکر استفاده از جیب مردم افتاده اند ! وقتی مردم می بینند بودجه در بین انبوه و سیاهی لشکر کارمندان و مدیران بی مورد شهرداری در ادارات و سازمانهای عریض و طویل این نهاد به اشکال مختلف حیف و میل میگردد ، باید هم که نگران و ناراحت شوند ! وقتی مردم می بینند کرور کرور در طرحهای نسنجیده و بی برنامه حیف و میل می شود باید هم تاسف بخورند ! وقتی مردم می بینند که افرادی که در شهرداریها باصطلاح مشغول خدمت می شوند بعد از چندسال چنان به آلاف و الوف میرسند که خود میتوانند شهرداری را بخرند و بفروشند چرا نباید غصه بخورند ؟ حرف و ادعا اینست که مدیران شهری تهران بدلیل انتخاب های نادرست توانایی اداره این شهر بزرگ را ندارند و شهر را گران اداره میکنند ، وقتی شهرداری تهران برای نمایش آثار یک هنرمند در فرهنگسراهای شهرداری مبالغ هنگفتی را اخذ میکند یعنی برای هر چیزی در تهران در همان ابتدا هزینه اش را از مردم گرفته اند ولی باز خدمتی در خور شأن این ملت ارائه نمیکنند !
منطقی این است که هر شهری مردمش هزینه های خود را بپردازند.
و دولت بصورت عادلانه به تمام شهر ها کمک کند. نه اینکه اکثر کمک دولت به پایتخت و مراکز استان ها برسد.
در هیچ جای دنیا هزینه زندگی پایتخت با بقیه شهرها یکسان نیست و گرنه همه میومدن تو پایتخت و عملا اقتصاد غیر مولد رشد پیدا می کرد. قرار نیست همه چیز رو خودمون تجربه کنیم تا بهمون ثابت بشه. در این صورت باد چرخ و اتش رو هم خودمون اختراع کنیم. زندگی در شهرهای کوچک . روستاها باید اقتصادی تر باشه و منافع بیشتری رو تامین کنه. هزینه دانشگاه در شهر کوچک با تهران نباید برابر باشه. همینطور سایر هزینه های زندگی شهری.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۵
مگه الان هزینه ی زندگی در تهران با بقیه ی شهرها یکسانه عزیزم ؟شما تشریف بیار تهران یکسال مثل ساکنین ثابت تهران زندگی و هزینه کن بعد اگر بازم تونستی از این نظرها بده .
میشه بگن برای پایتخت این اقایون چه کارهایی انجام دادن..... کدوم پایتخت رو در دنیا سراغ دارید که با یک بارش برف ساده فلج بشه و چند روز تعطیل بشه ؟؟؟؟ وقتی ایشون این کلمات رو به زبان میارن، ایا پشتش هم فکر کارشناسی انجام دادن ....ایا ایشون و شهرداران قبلی مفهوم پایتخت، کلانشهر،شهر،روستا و..... رو میدانند ؟؟
منظور از خدمات یعنی چی؟ شما داری وظیفه ات رو انجام میدی!! تازه اون خدمات نصفو نیمه ات رو هم که انجام میدی منت هم میذاری؟؟؟!!! کارتو بکن بدبختیو مردمو بیشتر نکن بابا!!!!