ناشناس
|
United States
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۴
عزیزان خمینی شهری ، لطفاً کمی صادق باشید...قمه زنی فقط در روستاهای خمینی شهر انجام می شه؟؟؟!!! لطفاً برای من که خودم پدر اندر پشت، بچه اصفهان هستم از این حرفها نزنید...قبول کنید که این مسأله خیلی گسترده تر از این حرفهاست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۴
به نظر من که اهل خمینی شهر هستم و حدود سی سال از ان شهر نقل مکان کردهام اینست که این مسئله به این مهمی را نباید فقط در دو روز مانده به مراسم تاسوعا و عاشورا پیگیری و با ان هم فقط شب عاشوار مبارزه گرد و صبح عاشورا انها به حال خودشان رها نمود ورفت بلکه با ید کار علمی و اطلاع رسانی و فرهنگی این در طول سال صورت بگیرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۴
خارجی ها به خیلی چیزهای ما گیر می دهند چرا آنها را تغغییر نمی دهیم و فقط به قمه زنی گیر داده ایم؟آیا مشکل جامعه ی ما قمه زتی چند جوان باصطلاح نادان است؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۳۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۴
واقعا کاره بدیه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۴
وای بر شما،عحالا دیگه کارتن به جایی رسیده که عزاداری برای سیدالشهدا(ع) رو عملی زشت می نامید،چطور میخواید جواب مادرش فاطمه(س) رو بدید؟
پناه بر خدا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۵۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۴
این عمل مربوط به خود شهر اصفهان نیست. در این گزارش مردم خود شهر اصفهان را بد جلوه دادین. در حالی که اصفهان شهری متدین و متمدن است و این اعمال در قسمت کوچکی از حاشیه ها و اطراف اصفهان صورت میگیرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۴
خمینی شهر250.000نفر جمعیت دارد. نزدیک2الی3 هزار نفر قمه میزنند که نصفشون از شهرهای دیگه و حاشیه نشینهای اصفهان
(مثل کوون و جوون و سودون و نشینها تا چند سال قبل جزو خمینی شهر بودند ولی الان اصفهانی دو اتشه تشریف دارند!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۴
عاشورا یک پیام دارد و بس
" ظلم نکن ، ظلم نپذیر"
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۳:۲۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۴
خدا را شکر این عمل که قبلا در آذر بایجان هم طرفدارانی داشت

به کلی از بین رفته است
ناشناس
|
Australia
|
۰۴:۰۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۴
خیلی دیر به این فکرها افتادید!
نظرات بیشتر