شکیباجان 45سال پیش به صدقه سری پادشاهت یه امریکایی از تو ایرانی نزد حکام پهلوی ارزش بیشتری داشت یه کم انصاف داشته باش
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۵
الانم روسها
ناشناس
||
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۶
اینکه گنده گویی های الان بعضیها را درباره ایران با دوره شاه مقایسه می کنند، بهتره صحبت های الان ایران درباره آمریکا، اسرائیل، انگلستان و... را هم با اون دوره مقایسه کنند. اگر حرفای اونا نشانه ضعف فعلی ایران هست، حرفای ایران رو هم باید نشونه قدرت ایران دونست.
ناشناس
||
۰۲:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۶
ناشناس 23:24 مگه الان روسها به دنبال
تسلط بر ایران هستند؟ مگه قانون در مجلس تصویب کردن که اگه یک روس در ایران جرم کرد ایران نمی تونه اونو محاکمه کنه؟ مشکل ما با آمریکا اساسی تر از این حرفها است. الان بسیاری از مردم آمریکا خودشون را آماده جنگ آرماگدون که جنگ آخرالزمان است و معتقدند با مسلمانان خواهند داشت می کنند آیا روسها هم همچی دیدگاههایی دارند؟
واقعا اینجا باید گفت دستمریزاد از ذوستانی که در مرکز مطالعات و تحقیقات استراتژیک نشستن و دارن برنامه ریزی منطقه ای انجام می دن
یه سبکی از تغییر متغیر ها در بازه X به X داریم و اونم زمانیه X اگر به توان رسید X دوم زیر لوگاریتم 2 قرار بگیره و میزان خروجی رو برابر کنه !
ولی برادر من ، جناب آ شیخ مهندس دکتر ی که یک بچه رو علم کردی که بر علیه کشورت حرف بزنه تا بازه دوم فرمول بالا رو اجرا کنی ! یاذت باشه دنیا اینقدر گسترده شده و سطح دانش مردم دنیا اینقدر بالا رفته که این حربه های منسوخ شده دوران استالین جواب گو نیست ! البته چاره ای هم نیست. دوستان روس مان در این سازمان یا اطلاعات بازی های جدید رو ارایه نمی کنن یا لذت می برن از عقب افتادگی این جناب ها !
مردم دنیا چشم هایی به مراتب قوی دارند
در جواب هم شکیبا و هم مستعار 20.5 در امریکا حتی در ناسا و دانشگاهای اروپای و غرب دانشمندان ایرانی حضور دارند و کسی اعتراض نمیکند چون به تخصص انها کار دارند نه به دینشان چی هست بهرحال در بین ادیان که همه به خدا میرسند پس اختلاف بین خدای انسانهای غرب و شرق و جنوب برای چیست . این تعصب ویرانگر و نفرت بنام اجنبی از کجا آمده یعنی ممالک دیگر به اندیشمندان ایرانی بگویند اجنبی . ابن کلمات عربی گرفتار شدیم
مردم بحرین با یک رفراندوم سازمان ملل از ایران بقول خودشان غیر عرب جدا شدند و بابت استقلالشان چند روز رقص و پایکوبی و قربانی و شیرینی پخش کردند لذا اگر در آنموقع ایران تلاش کرد ولی ممالک ابرقدرت مانع میشدند جستجو گوگل بزنید استقلال بحرین .لذا ایران لشکر کشی میکرد حمام خون راه می افتاد . تاریخ را بخوانید فکر کردین خاندان اسد کار خوبی کردند که چهل و پنج سال هست پدر و پسر سر کارند .