آقای دلیگانی شما سال گذشته آب زاینده رود رو برای حدود 3_4 ماه باز گذاشتید چرا اون موقع این چیزا رو نمیدید؟؟اومددید تونل غیر قانونی زدید. چرا پولش رو صرف بهینه کردن مصرف آب شرب و صنعت نکردید؟؟؟ فولاد رو از بندر عباس اوردید تو اصفهان و کلی کار دیگه...تا کی باقی مردم باید فدای اصفهان شوند؟؟؟
مثل اینکه آقای آشنا خیلی بهش خوش میگذره که معما طرح میکنه توی این وضعیت ، امثال آقای آشنا مثل مردم عادی مجبور نیستن به ریال از دولت حقوق بگیرن و به دلار بدن به سرمایه دار ، خب صد البته که باید شعر هم بگن
جناب حسام الدین آشنا ، گناه از بی تدبیری مجموعه دولت نیست که در برابر انفجار قیمت ارز و کوچکتر شدن سفره خالی از نان فقرا خاموش مانده و گاهی حتی لبخند رضایت بر لب دارند !!!! قصور از نمایندگان به اصطلاح مردم است که در سکوت فرو رفته اند و اکثریتشان تنها به فکر خود و نصب عوا و انصارشان بر مصادر امور هستند و شغل اصلیشان در مجلس ، گپ زنی و گلابی خوری و خواب راحت بر روی مبل های سبز بهارستان است . کیست که مفهوم سرافکندگی و شرم پدر و اشک مادر برای سفره خالی کودکانشان را دریابد . کیست که این بیداد بی کقایتی را از مسئولان اقتصادی دولت حساب کشی کند !! آنها که با چسب سماجت بر مسند خود چسبیده اندو خیال عذرخواهی و استعفا ندارند ، آیا شما مجلسیان فراموش کرده اید حقی به نام استیضاح دارید !؟ شما مجلسیان فراموش کرده اید تعهدی در برابر این ملت شهید داده و تجیب و مظلوم دارید !!!!؟