اي آقا
مگه معلوم نيست پولدارها كيا هستند؟
همه صرافهايي كه از بانك مركزي دلار ميگيرند اگه فقط 50 درصدشو به مردم ميدادند قيمت دلار از 3700 بيشتر نميشد (واقعا" نظارت كردن صرافيها سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
يه بار رفتم صرافي ديدم يه ليست تو دستشه و تلفني اسامي كساني را مينويسه كه سفارش شده اند تا دلار دولتي به اونها بده بعد به ما ميگن دلار نيست.
جالبه هم عرضه مديريت كردن ندارند و هم ميخوان حقوق مديريتي بگيرند!!!!
همه مردم ميدونند كه وقتي يكنفر هزاران ميليارد ميبره بالاي 90 درصد مسئولين رده بالا هم همچين حسي بهشون دست ميده كه تا ميتونند از غافله عقب نمونند.
راه حل: اگه مسئولين متخلف (گردن كلفت) بدون مماشات اعدام بشن يا فقط يك قاچاق چي يا دلال دلار اعدام بشه واقعا" كسي جرعت خلاف داره .
كره جنوبي را بريد ببينيد رئيس جمهورشو به 24 سال حبس محكوم كردند. بخدا خجالت داره
اقتصاد ورشکسته و سنتی ایران با دلار 3000 تومنی هم درست نخواهد شد چون هنوز فساد حرف اول را میزند و بازی اخیر دلار هم نتیجه فساد از داخل در کنار فشار از بیرون ( تحریم ها ) بود.
دولت برای یکبار هم که شده تکلیف دلالهای ارز را روشن کنه ، داشتن بیش از 10000 دلار قاچاق و مستوجب مجازات بشه تا دیگه کسی فکر نکنه به راحتی می توان با اقتصاد یک کشور بازی کرد.
تنها کشوری هستیم که به جای کار علمی و استفاده از اصول اقتصادی ،میخوایم با باتوم و زور و تهدید و فشار ، اقتصاد خودمونو سامان بدیم. قطعا این شیوه در بلند مدت جواب نخواهد داد و مجددا با ادامه شرایط فعلی،روز به روز ارزش ریال سقوط خواهد کرد چرا که اقتصاد ما به شدت بیمار است.
بهتر است به جای بگیر و ببند و استفاده از نیروی انتظامی برای کنترل بازار ارز، دست به اصلاحات بنیادی در نظام اقتصادی،گمرکی،مالیاتی و روابط خارجه بزنیم. عدم امنیت اقتصادی و نبود اعتماد باعث به وجود اومدن این حجم زیاد نقدینگی شده و این نقدینگی سرگردان به جای این که وارد چرخه تولید بشه، صرف کارهای کاذب مثل خرید دلار و ماشین و ملک میشه! البته سرمایه دارها هم حق دارند چون میخواهند ارزش دارایی خود را حفظ کنند.اگر از سود ده بودن کار تولیدی و امنیت سرمایه گذاری در تولید اطمینان داشتند، قطعا سرمایه خودشان را در تولید به گردش میانداختند.
نباید به کسی دلار و ارز بدن مگر دانشچو یا بیمار یا تولید کننده