اقا شما همه هزینه های بچه دار شدن مثل مراقبتهای قبل تولدش و شرایط بهداشت و درمان بعد تولدش رو مجانی کنین... مردم براتون بچه میارن. تازه بگذریم از تحصیل و ایناش.
پاسخ ها
فریبرز
||
۰۶:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
گفتی تحصیل و کردی کبابم. امروز 29 فروردین است. بی برنامگی آقایان تا حدی است که هنوز طرحی برای ادامه تحصیل کلاس ششمی های فعلی در سال آتی ندارند. با این همه کمبود فضای آموزشی می گویند قرار است کلاس هفتم تیزهوشان و نمونه دولتی حذف شود. کجای کار هستیم؟
حالا که قراره میزان درامد ماهانه مدیران در سامانه ای در معرض عموم قرار بگیره بیصبرانه منتظرم مقدار کارانه وزیر بهداشت و معاونش ایرج حریرچی رو ببینم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
درامد و ثروت وزیر بهداشت از کارانه و حقوق دولتی نیست ایشون دوتا بیمارستان بزرگ و تخصصی در تهران و کرج دارن و ثروتشون از اونجاس یاد بگیر این مطلب که هر ثروتمندی دزد نیست سرمایه داران کشور با این حرفا از کشور نرونید که برن و کشورای دیگه بخوان سرمایه گزاری کنن
خوشحالم که میبینم هیات دولت متوجه کلاهی به نام طرح تحول جیب پزشکان که بر سرشان رفت و موجب افزایش نرخ بیکاری و ضربه خوردن صنعت و چه بسا خروج ارز از کشور و افزایش ناموزون درامد پزشکان متمول شد شدند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
بحث سر این بود که صافی دیالیز وارد میکنید وقتی داخل کشور تولید میشه وزیر هم گفتن چون صافی خارجی باکیفیت تر و ارزانتر هست شما که نمیدونی بحثشون سر چی بوده نظر نده مطمنم اصلا نمیدونی طرح تحول سلامت چی هست اصلا فقط یه چیزی به گوشت خورده
1 -دولت احمدی نژاد در مورد ارز کلاهبراری کرد!!!!!!!!!!!!!!!
غم انگیز تر از این سوال چیست ، ایشان در چه موردی درست کار کرد ؟
2 - اسماعیل کهرم: شرط بسته بودم که کاوه مدنی بیش از6ماه نمی ماند ، عیسی کلانتری حمایتی را که باید میکرد، نکرد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حمایت میکرد که چه بشود ؟ خوب است عاقبت نجفی جلوی چشمان ماست
3 - دولت با طرحهای تشویقی مردم را به فرزندآوری بیشتر ترغیب کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مردم منتظرند بچه هایشان بزرگ شوند دفترچه های اهدایی آقای احمدی نژاد را با صدها میلیون تومان داخلش مصرف کنند بعد دوباره به فکر اضافه کردن موالید بیفتند
پاسخ ها
کاوه
||
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
حتا اگر بانکها بخواهند استرداد اصل وجه را تضمین کنند وقتی دولت نگهداری بیش از 10000 یورو را مجاز نمی داند بهانه خوبی برای پرداخت نکردن وجود دارد. کافیست دولت از فرافکنی دست بردارد و بگذارد بازار به راه خودش برود. تنها را کاهش قیمت توسط دولت عرضه دلار است و راههای دیگر موقتی و غیر واقعی و رانت ساز هستند.