ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
سعید مرتضی، دادستان سابق تهران که پیشتر به دلیل اتفاق های پیش آمده در ماجرای کهریزک و نیز برخی تخلفات مالی و اقتصادی ضمن انفصال دائمی از خدمت به دو سال حبس محکوم شد، بالاخره و پس از ماه ها امتناع از پذیرش حکم دادگاه، تسلیم قانون شد.

به گزارش «تابناک»، دقایقی پیش یک منبع آگاه در گفت و گو با خبرنگار «میزان»، از دستگیری سعید مرتضوی دادستان سابق تهران خبرداد و اضافه کرد که مرتضوی برای اجرای حکم دادگاه و گذراندن دوران حبس تحویل مقامات قضایی داده شده است.
این منبع آگاه تاکید کرد: با توجه به قطعیت حکم وی، دادستان سابق تهران ساعاتی پیش دستگیر و روند انتقال مرتضوی به زندان برای سپری کردن دوران محکومیت در حال انجام است.

این مقام آگاه افزود: مرتضوی، ساعاتی پیش توسط مامورین نیروی انتظامی در یکی از شهرهای شمالی کشور شناسایی و بازداشت شده است. سعید مرتضوی که پیشتر و در مقام قضاء ید طولایی در برخورد سنگین و صدور حکم برای محکومان داشت، از سال 82 مسئولیت دادستانی و انقلاب تهران را بر عهده داشت.

مرتضوی در ماجرای حوادث کهریزک متهم به مشارکت در قتل غیر عمد تعدادی از بازداشت شدگان شد و با پیگیری خانواده قربانیان آن حادثه نهایتاً در این زمینه محکوم شد.

او که در سال 1389 از دادستانی استان تهران عزل شد، از سال 1388 و از سوی رئیس جمهور سابق محمود احمدی نژاد به عنوان رئیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز مشغول به فعالیت بود.

مرتضوی همچنین در اسفندماه 1390 و با دستور محمود احمدی نژاد به ریاست سازمان تأمین اجتماعی رسید و در این مقام نیز حواشی فراوانی را برای خود و جامعه ایجاد کرد.

او نهایتاً در 10 مرداد 1391 توسط حکم دیوان عدالت اداری و در راستای شکایت تنی چند از نمایندگان مجلس از ریاست سازمان تأمین اجتماعی عزل شد. مرتضوی در تاریخ 24 آبان سال 1393 به صورت دائم از شغل قضاء انفصال پیدا کرد و در آذر 96 به جرم مشارکت در قتل و نیز برخی تخلفات مالی به دو سال حبس محکوم شد؛ حکمی که وی ماه ها از پذیرش آن امتناع می کرد و خود را تسلیم دادگاه نکرد.

نهایتاً امروز دوم اردیبهشت ماه خبر رسید که وی در شمال کشور بازداشت و در اختیار مقامات قضایی شده است.
پاسخ ها
گلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۳
ااقا اشتباه نکن تسلیم نشد فرار کرده بود گرفتنش گفتن بیا بریم بعد ازادتت میکنیم کاش عکس دستگیری هم بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
اینم کنید حصر...مثل بعضی ها عشق حال کنه

:)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
اصلا مهم نیست این خبر... بهتره کامنت های مردم رو نگاه کنید که خبر رو به سخره گرفتن....
مهدى
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
نه بهش مرخصى استعلاجى ميدن اخه اينها طبيعتا شرايط سختى رو در زندان ميگذرونن كه بلافاصله نياز به معالجه و يا چه ميدونم ،براى حضور در مراسم ختم نياز به مرخصى دارن،،،شما هم بيهوده نگران نباشيد
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
مرتضوی دیر یا زود بالاخره تسلیم میشد، ولی این همه موش و گربه بازی به خاطر این بود که اذهان رو متفرق کنند و کسی به نوع و میزان محکومیتش دقت نکنه. آیا واقعا جرایمی که مرتضوی مرتکب شد با این حکم متناسبه؟!!!
ناشناس
|
Malaysia
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
زنش گفته بود که از تهران خارج نشده؟! پس بی اجازه رفته شمال
پاسخ ها
نتانت
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
اولی یا دومی
ناشناس
| Azerbaijan |
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
برای همین هم لوش داده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
باید زنش رو هم دستگیر کنند به اتهام منحرف کردن ماموران در دستگیری یک مجرم
تنها دره شهری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
باسلام زیاد خوشحال نباشید خواهش ازش کردن خودش به زندان معرفی کنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
ترسوه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
فقط واقعا داروی حمام نخوره. ولی عاقبت درون کوزه عدل افتاد. حیفکه دوسال براش بریدن.20سالم کمش بود
زرشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
چون تیغ به دست آری مردم نتوان کشت

نزدیک خداوند بدی نیست فرامشت

این تیغ نه از بهر ستمگاران کردند

انگور نه از بهر نبید است به چرخشت

عیسی به رهی دید یکی کشته فتاده

حیران شدو بگرفت به دندان سر انگشت

گفتا که «کرا کشتی تا کشته شدی زار؟

تا باز که او را بکشد آنکه تو را کشت؟»

انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس

تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
آفرین به تلگرام .....دست همه رو شد.
نظرات بیشتر