امام خمینی میگفت من به پشتوانه ملت دولت تعیین می کنم ،حالا صدا و سیما و نیروی انطامی میگه مردم کی هستند اصلا!!من به پشتوانه اینکه مردم انتخاب نکردند ما را نماینده مردم را ممنوع التصویر میکنم و دختر مردم را وسط خیابان با چک و لگ میزنم تا درس عبرت بقیه شود تازه به اونکه زده اینها یک جایزه درست حسابی میدم تا چشم این مردم کور بشه .
حتی اگر بلاترین مقام سیاسی کشور به این کشت ارشادی ها هدیه و افزایش حقوق و لوح دهد من شخصا مطمئن هستم که خداوند و کارما وجود دارد و یک روز همین لوح تقدیر و رفتار تبدیل به حکم نابودی آنها و خانواده آنها می شود در آمدی که از آزار و اذیت مردم بدست بیاد خودن ندارد.
در آخر نیز چرا نمی خواهید قبول کنید شما مردم که در ایران اصلا زنا کار نداریم که بچه ای تولید شود ،اصلا مگر میشه در جامعه اسلامی همچین مواردی باشد .اگر زمانی یکی 2 تا بود نیز بزرگترین دستاورد دولت پاک کردن صورت سوال هست که در واقع بهترین راه کار حل سوال نیز در سال 2018 شاخته شد و به ایران جایزه نوبل دادند.
علم اهدی نیز راست میگه این کوچه نسرینی ها خیلی کم حدود 70 میلیون نهایت باشند مهم اکثریت مردم و جوانان هستند که با ما موافق هستند.
پلیس باید مقتدر باشه. پلیسی که نتونه جلوی یه دریده ایستادگی کنه پلیس نیست. لطفا قانونی بزارید که مامورین مرد هم بتونن بخورد فیزیکی انجام بدن با این مجرمین اخلاقی.
این معاون سابق دکتر احمدینژاد بهتره دورویی نکنه اگه اظهاراتی داشتی که مستقیم اتهام ارتداد زدی و معلوم نیست که چرا حالا پشیمان شدی و میگی نه من منظورم مشایی نبود و فلان و بهمان. چرا آبروی اون جناح رو داری می بری تا دیروز در سایه روسای سابقت به نان و آب حسابی رسیدی و حالا اینطوری ایمان و تقوی داشتن خیلی مهمه.
مراکز قدرت و تصمیم گیری و نهاد های موازی در مملکت زیاده و این مسئله منافع کشور و مردم عزیز را پایمال و از بین می برد و بسیار خطرناک است. رئیس جمهور منتخب مردم باید مرد شماره یک تصمیم گیرنده و دستور دهنده در کشور باشد تا کشور اینچنین به آشوب و هرج و مرج نرود و هر فرد و نهاد دستگاه دیپلماسی کشور و تصمیم گیرنده نباشد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
کاملا با شما موافقم مشکل اساسی و ریشه ای که منافع ملت و آینده کشور رو تهدید می کنه همین است
مگه آقای علی عسکری میتونه سر از خود کسی رو ممنوع التصویر بکنه ؟ اگه اینجوریه شهر دار تهران هم اعلام بکنه آقای علی عسکری حق عبور از خیابانهای شهر رو نداره .
در ضمن توی عصر اطلاعات تلویزیون جزء بسیار کوچکی از لوازم ارتباط است و ضمناً حالا آقای جهرمی اصلاً چه نیازی داره که توی تلویزیون شما دیده بشه . ضمن اینکه اصلاً کی تلویزیون نگاه میکنه .
در موضوع مأمور گشت ارشاد نه آقای رحیمی نماینده مجلس و نه سایت تابناک در تیتر بندی کار درستی نکردند.
این موضوع تقدیر فقط یک ادعا ست و ایشون حرفی غیر رسمی زده و خودش باید جوابگو باشه که آیا واقعا فرمانده ناجا چنین تقدیری کرده یا نه؟
خیلی وقتها می بینیم که اصل موضوع چیز دیگری بوده و مثلا فرمانده از تلاشهای دیگیر این نیرو تقدیر کرده نه از رفتار پرخطا و هزینه ساز این مأمور خاطی و یا خواسته از مأموران در کل یک تقدیر و حمایتی کرده باشه چون امروز به خاطر این موضوع در معرض انتقاد عمومی هستند.
رفتار اون مأمور قابل دفاع نبود و مأموران خدوم و وظیفه شناس در برخورد با جرائم نباید احساساتی بشن و از کوره در بروند
خوبه که مذهبیون ما یه سری هم به کشورهایی مثل چین بزنن و ببینن در اون کشور چقدر فساد خانوادگی کم هست. بنظر من نقش فرهنگ در ای مورد را بهیچ وجه نباید نادیده گرفت. در چین زنان در خط مقدم کار و تلاش اجتماعی هستند..راستش رو بخواید هیچ وقت دلیل اصلی سالم بودن زنان چینی را دقیق نمیدانم و واقعا جا دارد پژوهشی جامع در این زمینه صورت گیرد. در همین چین زنان نه حجاب دارند نه چیزی.. جامعه ما اگر یکدست باشه در پوشش ..در اونصورت همه چیز هنجار هست و ناهنجاری وجود نداره اما چه میشود کرد که ما در عصر ازادی و شبکه های اجتماعی و ماهواره و دهکده جهانی زندگی میکنیم و بسیاری از فرزندان و نوه های خود همین نسل مذهبی امروزه دوست دارن کمی بقولا نامتعرف لباس بپوشند و نهایتا کاری هم بکارشان نمیشود داشت. بحث حجاب هم شاید مصداق همان ماهواره و شبکه های اجتماعی رو داشته باشد که با در افتادن با اونها نه تنها راه به جایی نخواهیم برد بلکه با ان میبایست همراه شد و درست مدیریتش کرد و گرنه مسیح علی نژادهای عصیانگری را خواهیم ساخت پژوهشگر حوزه دینی ما میتواند با نگاه به بسیاری از کشورها وفرهنکها و با تلفیق علم و مذهب و تطبیق ان با شرایط امروز جامعه خیلی مسلط تر و با الگویی بهتر و موفقتر راهبری کند. با صرف ایده الیستی اندیشیدن جامعه همیشه همراه شما نخواهد بود بلکه فلسفه ای متناسب و درخور و منطقی میبایست چاشنی ان شود. وقتی تمام کاراکترهای فیلم و خواننده و حتی عروسکها و بازیها..همه وهمه از انسوی اب الگو میگیرند و ما در جهت دهی انرژی جوونها غافل و یا منفعل باشیم حتی اگر حرف حسابی هم داشته باشیم کسی جدی مان نمیگیرد. جامعه ای که خیلی از شهروندانش بهیچوجه حاضر نیست یک رسانه خودی را برای چند دقیقه هم تماشا کند اساسا به اینجا خودش را متعلق نمیداند و کردار و رفتارش بیشتر انطرفیست تا اینطرفی.