بحران آب را آقای وزیر با ۵۰٪ افزایش قیمت آب خانگی در همین فرودین ماه کلیک کرده اند؟ یک مجتمع ۲۳ واحدی در مدت ۵۵ روز ۴۱۶ متر مکعب مصرف آب داشته ؟ متوسط جمعیت ۸۰ نفر ،هر نفر طی ۵۵ روز ۵/۲ مترمکعب یعنی روزی ۱۰۰ لیتر مصر نموده اند ؟ آیا کمتر از این امکان دارد ؟ فضای سبز حیات ،و نظافت هفتگی مشاعات مجتمع ،همه را در نظر بگیرید ؟ بهای همین مصرف شده است ۴۲۰ هزار تومان ؟ براستی انقلاب کردیم که آب با کیفیت تهران ،وشهرهای مختلف را از متر مکعبی ۲ ریال بکنیم آب بی کیفیت هر مترمکعبی ۱۰۰۰۰ ریال ؟ قریب ۱۶ سال است ایران وارد دورهٔ خشک سالی شده ؟ بجای کارشناسی ،همهٔ آبخیز داری ها را نابود کردیم ؟ آیا اکنون چمنزاری یا قرقی وجود دارد ، تخریب جنگلها ،و دره هایی که چشمه ساری داشت، و حفر صدها هزار چاه عمیق ،ونیمه عمیق ؟که باعث خشکیده شدن سرابها ،و چشمه سارها گردیده است ؟ یک سه نمونهٔ آنرا که من دیده او ،سراب فش کنگاور ،سراب طاقبستان ،وسراب روانسر ،وسایر سرابها در استان کرمانشاه که عامل آن فقط حفر چاه عمیق بوده ،وهست ؟،،
پاسخ ها
نادی
||
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
آقای اردکانیان اینقدر تبعیض آمیز عمل می کنند که از آب انتقالی ، سهم اردکان را حتی بیش از یزد هم تعیین کرده اند طوری که صدای هم استانی های یزدی را هم در اورده اند.
شاورزی با روش های سنتی و کم بازده و خاک ضعیف و... انجام میگیرد ، باید دانش مورد نظر به کشور وارد شود تا روش های مدرن و متناسب با شرایط فعلی و آینده جایگزین شوند
یا کارخانجات خنک کننده های با راندمان پایین دارند و البته در محل نامناسب قرار دارند ( ممکن است قبلا شرایط از نظر تامین آبی خوب بوده ولی در حال حاضر باید بازنگری و جایابی مناسبتر صورت گیرد )
بهتر است رجال سیاسی ، زمینه ورود تکنولوژی از کشورهای باتجربه را وارد کنند و سرمایه گذاری علمی هم در دانشگاه های داخلی انجام دهند
اشتباه مدیران اجرایی در محاسبات و مقاومت آنها در برابر هشدارهای کارشناسان مبنی بر جدی بودن مسئله آب را می توان از سخن های جدید «رضا اردکانیان» وزیر کنونی نیروی کشور برداشت کرد؛ شخصیتی که سابق بر این هم سال ها در رأس این وزارتخانه نقش آفرینی کرده است و اکنون بر خلاف گذشته پذیرفته که بحران آب کشور و تنش های برآمده از آن نیاز به ورود جدی مسئولان به ویژه مدیران وزارت نیرو دارد.
چرا وزارت نیرو اینقدر دیر به صورت جدی به مقوله آب ورود کرده و مدیران و برنامه ریزان این نهاد عریض و طویل در سال و دهه های گذشته به چه علت به این مسئله مهم بی توجهی بودندپرسش دیگر این است که آیا سیاست های جدیدشان با موفقیت انجام خواهد شد یا خیر
مسئولین آب آیا از خواب بیدار شده اند؟ به نظر می آید اینها اهل حل مشکلات نیستند . این آقایان بی کفایت مجوز حفر چاههای پرورش ماهی راداده اند که 24 ساعته درتمام فصول سال آ ب های زیر زمینی را برای تولید اندکی ماهی که هیچ ارزشی ندارد و می توانست براحتی در دریاها و تالاب ها پرورش یابد یا وارد شود خالی می کنند.
آیا می دانید تنها 3درصد آب کشور خانگی و مصرف خانوار است و بالای 90 درصد مصرف کشاورزی دارد سازمان آب و جهاد کشاورزی جز دردسر برای کشاورزان وبی برنامگی چه کاری انجام داده اند؟ مدیرانی که سالها بی کفایت بودند آیا انتظاری هست یک شبه نابغه شده ومشکلاتی که خودشان بوجود آورده اند حل کنند؟
آیا زمان آن نرسیده حال که وضعیت آب به این ویرانی رسیده دولت تا بحران بوجود نیامده اشتغال جایگزین برای کشاورزان در نظر بگیرد و با دلارهای نفتی ، پتروشیمی ، طلا ، معادن و مس و گاز مثل خیلی از کشورهافکری جهت اشتغال جایگزین کشاورزان بدون آب بنماید؟
به نظر می رسد آقای وزیر که آب را به شهرشان رسانده اند اکنون در صدد تثبیت آن هستند . وگر نه در سال 80 که طرح اتقال آب توسط ایشان به ثمر نشست اگر واقع بین و دور اندیش بودند طرح شیرین سازی و انتقال آب از خلیج فارس را دنبال می کردند که حالا همه کارشناسان می گویند این طرح باید به جای ویران کردن یک استان و آباد کردن استانی دیگر دنبال می شد.
همه جای میهن عزیز باید آباد شود. اصفهان در حالی که آب سر چشمه های خودش اگر از استان خارج نمی شد کفاف خودش را می داد اکنون آب خوردن ندارد. مطرح کردن اصفهان برای منحرف نمودن اذهان است و اصفهانی ها چیزی بیش از حق آبه خودشان نمی خواهند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۲:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
اصفهان نه تنها آبی ازش خارج نمی شود بلکه کوهرنگ یک و دو و سه و لنگان و خدنگستان و...هم از سرشاخه های کارون به ان اضافه شده است..
باشلام . چناب وزریر محترم و اعوان و انصار ایشان . بسیار شنیده اند که مشکل بحران آب ، مشکلی مدیریتی است بعبارتی مشکل بحران مدیریت!؟ برای بررسی صحت چنین ادعایی ، کافی است گروهی کارشناس خبره به موضوع جابجایی غیر تخصصی و بعضا" به حاشیه راندن مدیران توانمند و کاربلد با هدف سیاسی و به بهانه های مختلف بی انگیزه کردن چنین کادر متخصص و مجرب که سرمایه ها و منابع انسانی صنعت هدر ستند بپردازند ؛ که حل این معضل پاسخ بسیاری از مشکلات مبتلا به می باشد .چرا که هنر مدیریت در عصر رشد روزافزون تکنولوژی علی الخصوص در زمینه ارتباطات ، نه تنها حضور مقام عالی و ارشد دستگاه اجرائی نیست ؛ بلکه بکار گیری ، تفویض اختیار و مطالبه مسئولیت به موازات آن می باشد . بدیهی است در جهت نیل به چنین هذفی ، استناد به مدارکی که از سوی مدیران میانی و با اهداف سیاسی ارائه می گردند ، نه تنها چاره ساز نیست بلکه سنگ اندازی بجای پاره سنگ می باشد. در صورت تمایل به دستیابی به این هذف و اهداف مشابه ، امید است که راهکار کسب اطلاعات صحیح و متقن را با تدبیر بدست آوردند.
اینها همه رد گم کنی است اصل بحران آبی کشور استفاده بی رویه از منابع آبی و رودخانه ها و سرشاخه های آنها و حفر بی رویه چاههای عمیق به منظور کشاورزی است . میدانید که هر چه در مورد بی آبی اس به مصرف ساکنان شهرها و اسراف آنان حواله میشو در حایکه کل مصرف شهری پنج درصد است و نود و پنج درصد باقیمنده مربوط به کشاورزی و فولاد است .