در بسیاری مواقع پزشکان زن در موارد بحرانی قادر به انجام کار درست نیستند. این را از روی تبعیض نمیگویم. فطرت زنان این گونه است. خطاهای پزشکی زنان در شبها که خسته هستند زیادتر است. عوارض جراحی زنان در شب ها بسیار بیشتر بوده است.
بنده مدتی در شهر ناغان استان چهارمحال و بختیاری مشغول به گذراندن طرح دوره ی تخصص بودم. برای مدتی در آنجا متخصص زنان حضور نداشت و بنده کار زایمان و گاهی سزارین را انجام می دادم. اگر من به اصرار خودم در دوران دانشجویی زایمان را یاد نگرفته بودم، حداقل دو مورد از موارد ذکر شده به کام مرگ رفته بودند، هم مادر و هم فرزند.
این چه استدلالیه آخه که مرد نباید در کار زایمان دخالت کند و یاد بگیرد؟!
اگر آن مادر و فرزندها مرده بودند، خدا و پیغمبر راضی بودند؟!!
کلا تو کشور ما همه کارهای پزشکی و... تفکیک جنسیتی بشه به صلاح همه است . اصلا بحث این جور مسایل نیست بارها برای من پیش اومده مثلا یه خانم 70 -80 ساله اومده مطب حاضر نشده برای گرفتن فشار خون استین لباسش رو بالا بزنه و من از روی پالتو فشار خون مریض رو گرفتم و دیگه هیچ معاینه اضافه ای انجام ندادم چون احساس کردم نمی خواد معاینه بشه .کلا چون مردم ما عقاید خیلی متفاوتی در همه ضمینه ها دارن سیستم درمانی هیچ وقت نمی تونه تصمیم واحدی در مورد همه بیمارا اتخاذ کنه و همیشه سر درگمه
آفرین به شما. واقعا حقیقت را گفتید.
جالب اینجاست که در این دوره و زمانه که همه فریاد مشارکت زنان در اجتماع را سر میدهند و حنجره هایشان در شرف پاره شدن است، آقایان به فکر استفاده از مردها در کارهای زنانه افتاده اند! هدف از این سخنان و رفتارها چیست؟
چرا باید اتاق زایمان پر از مرد باشد؟! چرا باید پرستار مردها زنها باشند و بر عکس؟!
خانم برای یک سونوگرافی معمولی که مراجعه می کند همه مرد هستند! واقعا خانم نداریم که این کارها را انجام دهد؟؟
در کشوری که خانم ها نصف میزهای ادارات را پر کرده اند چرا باید سونوگرافی خانم ها را آقایان انجام دهند؟ زن برای این کار کم داریم یا آقایان مشتاق اند؟!!
پس چه جور اسلامی در این مملکت حاکم است؟!