درود بر آقاي فتحي نماينده محترم تهران؛ جان کلام رو بيان کردند. خودمون کاري کرديم که يکي از طرفين قرارداد بتونه وارد بحث خروج از برجام بشه وگرنه اوايل همچين حرفي يک تابو بود که حتي آمريکا هم جرئت گفتنشو نداشت.
نماینده ای که میگه برای اقتصاد ما اتفاقی نمی افته اگه مسئول خوبی بود الان اقتصاد ما چیزی از ژاپن یا کره جنوبی کمتر نبود ولی متاسفانه دارای چنین افکاری هستند که وضع اقتصاد ما این است مشخصه برای حقوق آنان اتفاقی نمی افته وقتی 70 درصد به حقوقشون اضافه میشه دیگه چرا باید نگران باشن در مورد تلگرام هم به نظر من به جای مبارزه با تلگرام با فساد مبارزه بشه بهتره مردم باید ببینن که داره با فساد مبارزه میشه و داره ریشه کن میشه شاید چیزهایی که در تلگرام مطرح میشه اصلا دست نباشه ولی بهتره طوری عمل بشه که افکار عمومی قانع بشه
واقعا این چه حرفیه که میگن باید تلگرام رو پاک کنی ! میگن تروریست ها ازش استفاده می کنند . مگه تروریست ها از خودرو استفاده نمی کنند اون هم از تو یو تا ، پس چرا همه سران از این خودرو استفاده می کنند - دیگه شور شور را هم دراوردند
بنده از ان دسته شهروندانی هستم که اهل عضویت در هیچکدام از گروههای مصطلح در فضای مجازی (شاید هم مزاجی) نیستم . اصلا و ابدا با تلگرام و اینستاگرام و تویتر و غیره و ذالک هیچ کاری و سروکاری نداشته و ندارم . کاملا هم خود را ملزم به تبعیت از قوانین میدانم . فقط از اینترنت مخابرات جمهوری اسلامی ایران استفاده میکنم . طبیعی است که بسته های اینترنتی انها را هم میخرم . واضح است که فیلتر کردن یا نکردن هیچ سود یا زیانی به حال بنده ندارد . اما "کند کردن سرعت اینترنت" را نمیفهمم . وقتی میبینم فرزند دانشجویم برای دانلود یک پاراگراف مطلب علمی مربوط به درس و رشته اش بجای چند دقیقه باید چند ساعت وقت صرف کند و اخرسر هم "کلافه و عصبی" شود ویا خودم برای مشاهده ی پیشخوان روزنامه های ایران باید "کلافه و عصبی" شوم, طبیعی است که بپرسم : "عزیزان دل ! چکار به کار سرعت اینترنت دارید" !؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
میدونی چیه ؟ یه بار یک بنده خدائی ضبط صوت ماشینش رو دزد زده بود ، میگفت : لامصب ، ضبط رو بردی ، شیشه ماشینو چرا شیکوندی ؟
کاری نداریم یک نفر سکه و یا دلار را چه قیمتی خریده است
آقاي نوبخت اين يك نفرها هم جزو 80 ميليون نفر هستند خارجي نيستند
پاسخ ها
علی
||
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
دوست عزیز,درکنار فیلترهای بی فایده که باعث افت سرعت همین اینترنت لاکپشتی مامیشه,تحریم های شدید ونداشتن تکنولوژی خوپ وارجینال نه چینی,هم باعث این اینترنت فاجعه شده,الان سرعت ثابت اینترنت زیر بیست
وچهارمگ اصلا نت حساب نمیشه,