چرا ما نباید بمب اتم داشته باشیم?لزومی نداره ک استفاده کنیم برای برابری با سلاح دشمن هامون باید داشته باشیم.دشمن هایی ک دم گوشمون هستن مثل عربستان و این سلاح رو دارن.باید انقد قوی شیم ک کسی فکر حمله ب ما نداشته باشه.الان آمریکا چرا ابرقدرته?
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۶:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۱
بمب هسته ای بدون اقتصاد قوی بدرد نمی خوره.
ناشناس
||
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۱
اگر کشوری دموکراسی و آزادی و رفاه اقتصادی داشته باشد خودبخود نیازی به بمب اتمی هم ندارد مگر در شرایط خاص مثل آمریکا
چرا ما نباید بمب اتم داشته باشیم?لزومی نداره ک استفاده کنیم برای برابری با سلاح دشمن هامون باید داشته باشیم.دشمن هایی ک دم گوشمون هستن مثل عربستان و این سلاح رو دارن.باید انقد قوی شیم ک کسی فکر حمله ب ما نداشته باشه.الان آمریکا چرا ابرقدرته?
به نظر من اگر كار برجام به سرانجام نرسيد و ايران مجبور شد از برجام خارج شود دولت اعلام كند هم از برجام خارج مي شويم و هم از ان پي تي و اعلام كند يكي از شرط هاي بازگشت به ان پي تي خلع سلاح هسته اي اسرائيل است و افكار عمومي را متوجه اين رژيم بنمايد.
هر چند با خارج شدن از برجام بايد تمام موانع و كاغذبازي هاي اداري براي اقتصاد داخلي از بين برود تا اشتغال در داخل به سرعت ايجاد شود و جلوي واردات غير ضروري گرفته شود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۶:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۱
فقط اون موقع فکر می کنی به چه دلیل امریکا و اروپا شرط ایران رو قبول می کنند؟
ناشناس
||
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۱
تكبير
ناشناس
||
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۱
دیگه از این شرایط گذشته و ایران نمی تونه شرط بگذاره
آمریکا وترامپ ابرقدرتن و ازشون برمیاد کارایی بکنن ولی متنفرم از ریخت این مردتیکه خناث جبیر با این شکل زنانش ... میخام بهش بگم تو غلط میکنی برای ایران وایرانی خط ونشان بکشی
این وسط اوضاع متحدین ما خیلی جالبه...روسیه که هم با اسرائیل و عربستان دوست است و هم با ایران ادعای دوستی دارد که این دوستی هم فقط بخاطر فروش سلاح ها و از رده خارج شده روسی است و سکوت در برابر تحریم ها...چین هم که یک دست در جیب ایران دارد و یک دست دوستی هم در دست امریکا.....انگلیس و المان و فرانسه هم که کلا رفیق فابریک امریکا هستن...خوب شما بفرمایید با کدام کشور قدرتمند اقتصادی دوست و رفیق هستید؟؟
هرچند که سلاح هستهای برا ما ایرانیها که اونهمه از سلاح شیمیایی ساخت همین مدعیان حقوق بشر آسیب دیدیم و سرفههای شیمیایی و اثراتش سالهاست ادامه داره، به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
ولی در هر جنگی با هر نوع سلاحی به ما حمله کنن ما باید قوی تر از اون رو داشته باشیم. متأسفانه در قانون جهان امروز عدالت و حقوق بشر تنها چیزیه که حرفش هست ولی خودش نیست.
کافیه فقط یکم ضعیف تر از سواحل جنوبی خلیخ فارس باشیم، پدرمون رو در میارن. تجربه این میگه.
توازن هسته ای یا توازن وحشت پیمان نانوشته میان کشورهای دارای جنگ افزارهای هسته ای است. هر چند امکان دارد نیازی به کاربرد در عمل پیش نیاید؛ لیکن نقش بازدارنده دفاعی نیرومندی دارد که امنیت دسته جمعی این کشورها را تضمین می کند.شیطان بزرگ مثل بچه ننل که همه چیز را برای خود می خواهد و دیگران را از آن منع می کند؛ رؤیای رهبری جهانی خود را با داشتن ساز و کارها و سامانه های دفاعی بازدارنده از سوی کشورهای مستقل و مبارز در تعارض می بیند؛ لذا دلش می خواهد به هر کشوری که جنایات و ستمهای آمریکا را بر نمی تابد بی هیچ مشکلی حمله و با کمترین هزینه آنجا را اشغال و رژیم باب میل خود را مستقر سازد!!!
حرف = عمل