مگر همين سوريها وفلسطينيها نبودند كه در زمان صدام وحافظ اسد در زمان جنگ بر عليه ايران راي مي دادند مگر مسولين فلسطين بارها نگفتند ايران بكار ما دخالت نكند حتي عراقيها گور پدر همشان ولشان كنيد بكار خودتان بپردازيد امنيت در داخل تامين ميشود نه خارج .....
بر اساس گزارش های منتشر شده، پس از خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریم های اقتصادی علیه ایران، صادرات کشور ایرلند به ایران به ارزش بیش از ۱۴۳ میلیون یورو در معرض خطر تحریم های تبعی آمریکا قرار گرفته است.
کد خبر: ۷۹۹۱۴۴
تاریخ انتشار:
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۹
ضرر ۱۵۰ میلیون یورویی ایرلند با تحریم ایرانبر اساس گزارش های منتشر شده، پس از خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریم های اقتصادی علیه ایران، صادرات کشور ایرلند به ایران به ارزش بیش از ۱۴۳ میلیون یورو در معرض خطر تحریم های تبعی آمریکا قرار گرفته است.
به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از خبرگزاری ایرلندی Irish Times، پس از انعقاد توافق هسته ای و تعلیق تحریم های اقتصادی علیه ایران در سال ۲۰۱۵ بسیاری از بنگاه های تجاری ایرلندی روابط اقتصادی خود را با ایران به عنوان دومین اقتصاد بزرگ خاورمیانه آغاز کردند. به طور مثال، گروه های تجاری Bord Bia و Enterprise Ireland که هر کدام متشکل از چند ده شرکت تجاری ایرلندی هستند در سال ۲۰۱۶ به تهران آمده و در خصوص چگونگی ایجاد ارتباطات تجاری بین دو کشور به بحث و رایزنی پرداختند. این در حالی است که اکنون با اعمال مجدد تحریم ها علیه ایران برخی نگرانی های در خصوص آینده ی روابط تجاری ایران و ایرلند به وجود آمده است.
در این خصوص، دولت ایرلند در راستای مواضع سایر دولت های اروپایی عضو اتحادیه اروپا اعلام کرده که توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ باید پابرجا مانده و تحریم های گذشته ی ایران که توسط اروپا و سازمان ملل اعمال و سپس تعلیق شده بود نباید مجددا به جای خود بازگردند. در این رابطه، سایمون کوانی وزیر امور خارجه ی ایرلند اظهار کرده که '' تاثیر اعمال مجدد یا گسترش تحریم های اقتصادی توسط آمریکا بر روی بنگاه های تجاری در اروپا موجب نگرانی تمامی اعضای (اتحادیه) اروپا شده است''. به گفته ی وی، یکی از معضلات اساسی در راه گسترش روابط تجاری موسسات ایرلندی و بانک های اروپایی با ایران بی میلی این نهاد ها در خصوص داشتن روابط مالی با ایران بوده و دلیل این امر این است که توافق هسته ای با ایران مسئله ی بازرسی نقل و انتقالات مالی با ایران توسط آمریکا را در بر نگرفته است.
همچنین، لازم به ذکر است که سال گذشته ایرلند کالاها و خدماتی به ارزش ۱۴۳.۲ میلیون یورو به ایران صادر کرد که این میزان رشد دو برابری را در مقایسه با ۲ سال پیش نشان می دهد. بیشتر کالاهای ارسال شده به ایران در سال گذشته مواردی مانند دستگاه های اداری، دستگاه های مربوط به فرآوری اطلاعات، قطعات پزشکی و داروسازی و همچنین محصولات لبنی را تشکیل می داد و مجموعا ۷۰ میلیون یورو ارزش داشت.
قطعا اروپا دنباله رو آمریکا است شکی نیست چین وروسیه هم قابل اعتماد نیستند ایران است ایرانی مغزها ونخبه ها به بهانه نبود امکانات وسرمایه دارها به علت نبود امنیت ومدیران داخلی به علت نبود توان عقلی (والبته سماجت بر حفظ مسند قدرت) راه خودرا میروند ایران ماند وایرانی همه بروید ما ایرانی ها توان ماندن سرافراز را داریم بعدها سهم خواهی خواهند کرد مانند جبهه نرفته های دهه شصت که الان خون ملت را به شیشه ریخته اند برای کار نکرده ما ماندیم وخودمان می مانیم تا کور شود هر آنکه نتواند بیند
ملتی که چشم به ابرقدرتهای پوشالی داشته باشند و به خدا توکل نکنند هر روز ابزار و بازیچه خواهند بود و مثل ایران امروز مسخره کشورهای دیگه میشه و مثل آب خوردن توافقاتش رو پاره میکنن.
تنها راه حل اقتصاد مقاومتی است با وحدت و کوشش ملی برای حفظ دستاوردهای هسته ای
اگر بخواهیم واقع بین باشیم خیلی بعید هست که با امتیازدهی مجدد آمریکای فعلی لطفی به ایران بکند. یک راه و تنها یک راه وجود دارد. در فرصت باقیمانده کارخانجات قطعات یدکی و کاتالیستهای مورد نیاز را به مدت 8 سال خریداری و ذخیره کنند. ( در پتروشیمیها ظاهرا با توجه به تجربه قبل انجام شده). روابط با دموکراتها و کری و دارو دسته همچنان حفظ شود تا زمان روی کار امدن دموکراتها نیاز به وساطت عمان نباشه. واردات خودروهای لوکس و لوازم غیرضروری متوقف و یا با تولید داخل جایگزین شود. بانکها و موسسات ضعیف مانند قوامین و سرمایه و... ادغام شوند و سود بانکی به زیر 10 درصد تنزل یابد تا تولید داخل توجیه پیدا کند. شاید روزی ببینیم پارسیلون که بزرگترین تولید کننده نخ نایلون خاورمیانه بود و الان به آغل گوسفندان تبدیل شده است مجددأ رونق یابد. نساجی قائمشهر و هپکو و ارج و آزمایش و بوژان و صدرا و پلی اکریل و هزاران شرکت دیگر که با تبدیل دلارهای نفتی دولتهای قبل به ریال و واردات به خاک سیاه نشستند. دلارهایی که به جای نوسازی و به روز کردن صنایع و گسترش توان تولید فقط صرف واردات آقازاده ها شد. فقط من موندم اون چه کسی بوده که چند هزار خودرو بدون مالیات و عوارض وارد کرده. مسئولین اگر هنوز میل دارند حکومت کنند باید جلوی این مسائل را بگیرند همه مسئولان..... این تو بمیری مثل قبل نیست جمع اراذل جمع است ترامپ و بولتون و پمپئو
دفعه قبل در ب جام گول خوردیم و فکر کردیم امضای د لتهای اروپایی ارزشی داره اگه ایندفعه هم گول بخوریم دیگه خیلی ابرو ریزی میشه دولتهای اروپایی هیچ توانی برای کنترل شرکتهاشون ندارند که تابع امریکا هستند.
تا شفاف سازی نشه و مسولان با مردم روراست از مشکلات نگن و حمایت از تولید داخل نشه و از همه مهمتر دست این آقازاده ها از اقتصاد و سفره مردم نره دردی دوا نمیشه
دوستان تصور می کنید الان که مخالفین برجام در امریکا و خاورمیانه موفق به گرفتن حکم خروج از برجام از امریکا شده اند حالا نشسته اند و دارند با خیال راحت آب پرتقالشان را می نوشند؟
شاید از قبل هم بسیار فعالتر و پر انگیزه تر شده باشند و حتی با وسواس زیاد، چندین سناریو را دارند دنبال می کنند که یکی اش خراب کردن برجام بود که البته هنوز موفق به تدفینش نشده اند (چون آنرا یکی از مولفه های پرستیژ و قدرتچانه زنی و نیز دوام روابط موثر سیاسی و اقتصادی و حتی راهبردی توسط ایران می دانند) قطعا به دنبال ضربه نهایی از طرق مختلف از جمله طرح ادعاهای هسته ای، موشکی و ... جدید علیه ایران، رایزنی با مخالفان برجام در اروپا یا ایجاد فشار بر اروپایی ها، انحراف موضوعات گفتگو، دور جدید تجسس و موش دواندن، و ... هستند.
از طرف دیگر ایجاد فتنه جدید در منطقه و جنگ افروزی یا ایجاد بهانه درگیری با ایران و تشنج در مذاکرات.
از سوی دیگر ترغیب امریکا به تشدید مخالفتها با ایران و برجام و از طرف دیگر دمیدن در آتش لجاجت و تحریم بازی های ترامپو همچنین اختلافات با ایران در منطقه و حتی با کشورهای جدید.
از طرف دیگر علم کردن موضوعاتی از قبیل حقوق بشر و انجام خرابکاری و سپس انداختن به گردن ایران و متحدانش و بعد هم سریال های نمایش مظلوم نمایی در سطح منطقه و بین الملل با بازی امثال نیکی هیلی و ...
و شلاید بسیاری شرارتهای دیگر که با بررسی های زیاد و تفکر پیچیده می توان آنها و نشانه هایشان را پیدا کرد. ولی باید و باید و باید آنها را حدس بزنیم، کشف کنیم، و خنثی کنیم.
البته به این دلایل نباید دست به عصا و یا دست بسته جلو اینها عمل کرد و بلکه به شدت باید تلاش شود تا با هوشیاری و گرفتن بهانه های واهی، پیش دستی، خواندن دست حریف با استفاده از همه ابزارهای ممکن و بدون جا گذاشتن رد پا، متمرکز، متحد و بدون واگرایی، و بسیار حساب شده حرکت کرد و در بزنگاه های کم ریسک ضربات اساسی را وارد کرد که به خاطر مصالح خودشان هم که شده سکوت کنند و حتی در صدد جبران هم بر نیایند و به عبارت دیگر با همفکری و تمرکز بهترینن استفاده را از مهارتهای تصمیم گیری و تصمیم سازی و قدرت تبدیل تهدید به فرصت و اقدامات واکسینه کننده و پیش دستانه استفاده کرد. منتظر سالهای آینده ان شاء الله برای دیدن تحقق وعده های الهی برای مجاهدان و صابران زیر سایه رهبر عزیز.