ایمــــــــــــــــــان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
چرا اگر یکنفراز تجار، کالائی را در انبار خود احتکار کند ، به حکم قانون انبار مصادره و کالا طبق ضوابط و با قیمت واقعی در سطح بازار توزیع میشود.
خوب همین کار را هم برای خودروسازها بکنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
ای کاش نمایندگانی که ازملت رای گرفتند وروانه مجلس شدند به معضل ومشکلات عدیده اقتصادی ملت میپرداختند که متاسفانه با پرداختیهای ناعادلانه در سازمان برنامه وبودجه بین مقامات و بازنشستگان فاصله طبقاتی بی سابقه دربین ملت ایجاد شده اقلیتی چون وزرا در نازونعمت بسر میبرند و80درصد ملت زیر فشاراقتصادی کارد به استخوانشان رسیده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
متاسفانه علی رغم اعتراف سران حامیت از مشکلات عدیده امت در دی ماه هیچگونه تغییری در وضعیت فلاکت باراقتصادی اکثریت ملت ایران بوجودنیامده وبا تورم لجام گسیخته فشاراقتصادی مضاعف گردیده وروحانی 5سال است با وعده هاو حرف درمانی وضعیت را وخیمترنموده
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
1) به نظر من باید بودجه همه نهادها شفاف سازی شود.
2) ولی باید آمارها دقیق ارائه شود.
3) آنچه به عنوان سرانه هر طلبه در گزارش آمده دقیق نیست زیرا:
اولا بیشترین بودجه دفتر تبلیغات صرف دانشگاه باقر العلوم و پژوهشگاه می شود . دانشگاه که شامل همه دانشجویان است و ربطی به حوزه علمیه ندارد. آیا می توان بودجه دانشگاه امام صادق را هم جزو هزینه های حوزه علمیه حساب کرد؟ دانشگاه باقر العلوم نیز همین گونه است.
ثانیا بودجه پژوهشگاه نیز صرف امور پژوهشی می شود که افراد حوزوی و دانشگاهی در آن فعالیت می کنند پس این بودجه صرف حوزه و شهریه و... نمی شود بلکه پژوهشگاهی است همانند ده ها پژوهشگاه دیگر.
ثالثا: نه مقام معظم رهبری و نه دیگر مراجع تقلید تا کنون اجازه نداده اند از بودجه دولتی به عنوان شهریه به طلاب داده شود. پس شهریه طلاب از وجوه مردمی خمس تأمین می شود.
آخرین نکته این که به نظر من هم باید طلاب حوزه های علمیه مستقل از دولت و بودجه های دولتی ارتزاق کنند. اما در شغل های متناسب همانند نویسندگی، همکاری با ارگان ها...
لطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
سلام
متاسفانه شرکت های خودرو ساز با بستن قراردادهای ترکمن چای ...کمر قطعه سازها را خرد کردند و به مرحله برشکستگی رسانده اند ...من درشرکت لاستیک سازی کار می کنم .سایپا و ایران خودرو حدود 200 میلیارد به این شرکت بدهکار است و با وقاحت تمام درصورتی که کالا دریافت نکند جریمه می کنند ...متاسفانه عدم پرداخت پول معضل بزرگی برای کارخانجات شده ...شرایط خوبی هم برای فروش خودرو ندارند ...پس کسی رغبت به خرید این محصول پردرد سر را ندارد ..انها هم از سود خود کوتاه نمی آند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
مگه شما نماینده مردم نیستید چرا با متخلفان برخورد نمی کنید. معلوم نیست کی باید رسیدگی کنه
Reza
|
Australia
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
حتما فیلم آتیش زدن برجامو تو مجلس رو دیدید؟ فندک گرفت زیر برجام! از پایین شروع کرد به مشتعل شدن و کم کم شعله بالا رفت و به دست نماینده رسید.
یهو دید که ای بابا دستش داره میسوزه
برجام مشتعل رو از روی ناچاری و برای اینکه دستش نسوزه انداخت رو موکت کف مجلس که صدای به شوخی خنده رئیس مجلس هم درامد که مراقب باشید مجلس رو به آتش نکشید!

میخوام بگم وقتی فندک رو گرفت زیربرجام
به اندازه دو دقیقه بعد آینده نگری نداشت و فکری برای بعدش که این شعله به سمت بالا میره و میرسه به دست خودش و دستش میسوزه نکرد و با آینده نگری یه سینی فلزی ، سطل زباله فلزی یا هر چیز مشابهی برای برجام مشتعل تدارک ببینه.

اونوقت ما انتظار داریم برخی نمایندگان در مورد تاثیر هر یک از تصمیماتشون رو اینده کشور فکر کرده باشن...؟
محمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
انتخاب احمدی نژاد خواست مردو بود حال امثال رمضان زاده با حب و بغض خود هر چه می خواهند بگویند.....
hidden98
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
در مورد خودروهای داخلی باید بگم که ما از اساس مشکل داریم بحث ایمنی خودروها درست ولی ما فرهنگ و شعور رانندگی کردن را هم بلد نیستیم
ناشناس
|
Singapore
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
این هزینه ای است که دولت برای طلاب می کند وجوهات و کمک های مردمی جدا است
نظرات بیشتر