نه توان لغو یا اجرای یک کنسرت موسیقی را دارند و نه توان فیلتر یا جلوگیری از فیلتر یک پیام رسان را. واقعا رای دادن به کسی که اصلا قدرتی برای اعمال نظر خود ندارد چه ارزشی میتواند داشته باشد؟برای من مشخص شد که رییس جمهور در ایران ، کوچکترین قدرتی در تغییر سرنوشت من و فرزندانم ندارد و بنابراین سوال این است که با این شرایط رای دادن چه معنایی خواهد داشت؟
دقیقا همین طور هست.هیچ یک از جناح ها توانایی ایجاد رفاه برای مردم را ندارند و مردم امیدی به موفقیت آنها ندارند.شعار اصلاح طلب اصولگرا دیگه تمامه ماجرا واقعا حرف جامعه شده است.
کسی که طرحی نو در اقتصاد دراندازد.شعور اقتصادی داشته باشد.به توزیع مناسب اقتصادی فکر کند.انقدر کشور را منتظر و وابسته نگه ندارد.بهره بانکی را نابود کند.واقعا کار کند.زمینه را برای اشتغال فراهم کند.عدالت را برقرار کند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۷
همچین کسی تایید صلات نمیشه
تابناک جون خواهشا نظرم رو منتشرکن
تاب ناک به اسم خودت عمل کن لطفا
ناشناس
||
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۷
شما پوسترها ی تبلیغاتی تون رو نیگردار برا چهارشنبهسوری
ایران به جریان سومی نیاز دارد که نه از سر فریب، بلکه به راستی خواهان تغییرات اساسی به ویژه در سیاست خارجی تهاجمی شود، تغییراتی که در نهایت سبب شود ایران از این انزوای بین المللی خارج شود. در قرن بیست و یکم اوج هنر بزرگان سیاست ما این است که اعلام کنند موفق شده اند پول را نه در گونی که به زد و بندهایی دیگر و متمدنانه تر وارد کشور کنند!!!! این شرایط باید به کل تغییر کند. بعید است که اصلاح طلبان بتوانند در این مدت باقیمانده اعتماد مردم را جلب کنند مگر اینکه معجزه ای روی دهد. مخالفان آنها هم که به کل از وضع کشور و بدتر از آن از اوضاع دنیا بی خبرند و نهایت تدابیرشان پیشنهاد تحریم نفتی غرب و جنگ موشک است!!! البته ااحتمالا همین جناح در سال 1400 پیروز انتخابات خواهد بود اما در نهایت هر دو جناح بازنده انتخابات 1404 خواهند شد!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۷
مردم ملی گرا و وطن پرست میخوان اما متسفانه اوایل انقلاب ملی گرا ها حذف شدند